EsraCadi inci'm kızım biriciğim(ssçs) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 489 21 643 41 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EsraCadi #1 arkadaslar kızım 4 aylık.hipp mama kullanan varmı aramızda?varsa ne kadar kac ml kac ölcek atıyorsunuz?bu arada organik oldugu ıcın ben kızıma hipp vermeye karar verdım..aptamil kullanıyordum cok gaz yaptıgı ve kabız oldugu ıcın bıraktım..
arkadaslar kızım 4 aylık.hipp mama kullanan varmı aramızda?varsa ne kadar kac ml kac ölcek atıyorsunuz?bu arada organik oldugu ıcın ben kızıma hipp vermeye karar verdım..aptamil kullanıyordum cok gaz yaptıgı ve kabız oldugu ıcın bıraktım..
cerensesil canım kızım melisim Kayıtlı Üye 17 Ekim 2008 1.121 3 156 41 Ankara 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EsraCadi #2 ben hala anne sütü veriyorum.ek olarak mamaya geçicem.şimdi hipp sitesine baktım bana iyi gibi geldi.bende düşünebilirim
ben hala anne sütü veriyorum.ek olarak mamaya geçicem.şimdi hipp sitesine baktım bana iyi gibi geldi.bende düşünebilirim
cilekk Kücük adamIna asIk.. Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 6.895 21 156 Rusya 16 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EsraCadi #3 Ben kasim annesiyim ck gazliydi bebegim ve hala g¨¨unde bir ögün hipp veriyorum. ayina göre yada bebegin beslenmesine göre ayarlayabilirsin ne kadar vericegini. ayrica hipp`n diger ürünleri ve bisküviside cok güzel tavsiye ederim.
Ben kasim annesiyim ck gazliydi bebegim ve hala g¨¨unde bir ögün hipp veriyorum. ayina göre yada bebegin beslenmesine göre ayarlayabilirsin ne kadar vericegini. ayrica hipp`n diger ürünleri ve bisküviside cok güzel tavsiye ederim.
D dlek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 72 0 86 İçel Mersin 16 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EsraCadi #4 ben de kızıma denedim ama sevmedi kızım malesef...