arkadaslar 2.5 aylık gazlı bir oğlum var . Hipp mama kullanıyoruz ama kilo alımı pek iyi degl evolvıa kullandık 25 günlükken cok gaz yapmştı doktorumda evolvıa kuşlan kilo yapar dedi ya aranjzda kullanan var mo lütfen bana yardım edin
arkadaslar 2.5 aylık gazlı bir oğlum var . Hipp mama kullanıyoruz ama kilo alımı pek iyi degl evolvıa kullandık 25 günlükken cok gaz yapmştı doktorumda evolvıa kuşlan kilo yapar dedi ya aranjzda kullanan var mo lütfen bana yardım edin
Evolvia fason bir mama o yüzden onu önermem. Çok fazla da şikayet alıyor bu mama. Hipp te de nişasta var ve nişatanın bebeklere verilmemesi gerekir. iki mamayı da kesinlikle önermrm size. Naçizane fikrim ben aptamil veriyorum ne gaz ne kabızlık yaptı. çok güzel kilosu da oldu. Bir de bağışıklık güçlendiriyormuş prebiyotik var içerisinde.
Evolvia benim bebeğimi çok kusturmuştu kilo da almadı o yüzden. Aptamil'e geçtik gelişimi kilo alımı çok güzel oldu hiçbir sorunumuz kalmadı. Hipp'in de içeriğini okuyunca nişasta olduğunu görüp vazgeçmiştim.