Doğuma Hazırlık hira ismine uygun isim ... hadi kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrumemet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
239
0
96
Sivas
hira ismine uygun ikinci ism bulmak istiyorum soyadımız yılmaz... lütfen su naz isimlerini sölemeyin bile gına geldi:(

hira ismine uygun ikinci ism bulmak istiyorum soyadımız yılmaz... lütfen su naz isimlerini sölemeyin bile gına geldi:(

Hira ismini genellikle Hira Nur olarak koyuyor bu ismi tercih edenler fikir olarak düşünebilirsiniz:)

Yada Tuğçe Hira bence güzel:)

Nas çok güzel hira nas ta kulağa hoş geliyor

ya arkadaşlar Nas ne demek Allah aşkına ilk önce anlamına bi bakın.. Hira zaten kulağa farklı gelen bi isim en azından diğeri alışılageldik birşey olsun..
hira benimde koymak istediğim bir isim soyadımız Nur çünkü..

Başka bir siteden bir arkadaş kızının adını HİRAZEN koydu güzel geliyor kulağa.
hira suudi arabbistanda peygamber efndmzn peygmberlik grvnn verildği magara zende arapçada kadın demekmiş.

Nas çok güzel hira nas ta kulağa hoş geliyor

Nas arapca "insanlar" demek
Almancada ise Nass seklinde yazildiginda islak anlamina geliyor.
Tabi siz bilirsinizde cok anlamli degil sanki.

Hira Su,
Hira Zümra
Hira Efsa
Hira Derya
Hira Eda
Hira Naz
Hira Feyza

Başka bir siteden bir arkadaş kızının adını HİRAZEN koydu güzel geliyor kulağa.
hira suudi arabbistanda peygamber efndmzn peygmberlik grvnn verildği magara zende arapçada kadın demekmiş.

Allah aşkına bunları kim uyduruyor.. Arapçada kadın Nisa demek.. Koskoca Nisa suresi var Kuran da..her duyduğunuzu çocuklarınıza koymayın derim ben farklı olsun diye anlamsız isimler hatta başka dine ait terimler koyabiliyorsunuz.

japonya'da xii. yüzyıldan beri yayılmış olan buda mezhebi

hira berra yılmaz....hira alya yılmaz.......hira tuana yılmaz........hira sena yılmaz........hira mina yılmaz.........hira nevra yılmaz.....hira yüsra yılmaz...

bencede tek başına güzel bir isim...ama olursada en uygunu hiranur olurdu bence

Back
X