Hırpalanmış yerlerinden öperim çocuk...

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Hayatın toz pembe olduğunu düşündüğüm yıllara dönmek istiyorum.Komsu çocuklarıyla sırasıyla birbirimizde yatıya kaldığımız yıllara...Bütün ruhu kirlenmiş insanların cezasını çocuklarımız mi ödemeli?Yatıya izin vermek söz konusu bile olamazken komsuya oyun oynamaya bile gönderemiyorum.Yarım yamalak hatırladığım bir söz var "Eskiden çocuğu ekmek almaya gönderir ekmeğin ucu nerde diye kızardık,şimdi çocuğun kendisi yok kime kızacağız."diye.Adı Sedanur,Leyla yada Irmak hepsinde aynı acıyı yaşadık,yaşatıldı.En kötüsü de bu insanlardan aramızda da var ve biz bilemiyoruz.Gunduz kuşağı programında tesadüfen denk geldi konusu yavrunun ve şüphelinin profiline sosyal medyadan baktığımda hayattan soğudum.Meger ne saf bakıyormuşum hayata.Insanlar senin zannettiğin kadar temiz değil evet seni kıskanıyorum ama daha ziyade dışarıya karşı korumaya çalışıyorum derdi eşim şimdi daha iyi anlıyorum.Nasil bu kadar igrenclesebiliyorlar aklım almıyor.Hormonlardan dolayı zaten ruh halim alt üst olmuşken insan cinsellikten bile nefret eder hale geliyor.Güven duygumuzu kazıdılar içimizden bu adi insanlar.

24 günlük bir kızım var, onu uyurken bana bakarken izleyince sevgimin şiddetinden gözlerim doluyor. O kadar masumlar ki o kadar güzeller ki. Her kucağıma aldığımda bir yerini incitir miyim diye ödüm kopuyor. Sonra o yavruların annelerini düşünüyorum içim yanıyor. Diri diri yanmalarını dilerim her kim sebep olduysa...

Annesi canlı yayında şöyle demişti "Korkar kalabalığı görünce saklandığı yerden çıkamaz lütfen yengesi seslensin onun sesini duyarsa cikar onu cok sever.".Gel de uzulme surekli aklima geliyor.Lanet insanlar timsahın saatlerce avını beklediği gibi bir çocuğun en savunmasız en korunmasız anını nasıl da yakalıyorlar.

Tanımadık kişilerden ziyade en yakınların bunu yapıyor olması (komşu, akraba, aile dostu vs.) insanları iyice güvensizliğe ve paranoyaya sürüklemeye başladı. Ben de çok endişeliyim, çocuğum yok ama "Ya çocuğum olur da onu kötülüklerden koruyamazsam, ya ona bir zarar gelirse?" diye arada aklıma geliyor bu vakaları gördükçe. Hoş eskiden hiç olmadığını da sanmıyorum ben, sadece sosyal medya yoktu, tek tıkla her şeye ulaşabileceğimiz bir çağda değildik, haberimiz yoktu yani. Leylacık'ın ölümü 1990 yılında olsaydı kaçımızın haberi olurdu ki, çoktan üstü o köyde örtülmüş, kapanmış gitmiş olurdu.

Tanımadık kişilerden ziyade en yakınların bunu yapıyor olması (komşu, akraba, aile dostu vs.) insanları iyice güvensizliğe ve paranoyaya sürüklemeye başladı. Ben de çok endişeliyim, çocuğum yok ama "Ya çocuğum olur da onu kötülüklerden koruyamazsam, ya ona bir zarar gelirse?" diye arada aklıma geliyor bu vakaları gördükçe. Hoş eskiden hiç olmadığını da sanmıyorum ben, sadece sosyal medya yoktu, tek tıkla her şeye ulaşabileceğimiz bir çağda değildik, haberimiz yoktu yani. Leylacık'ın ölümü 1990 yılında olsaydı kaçımızın haberi olurdu ki, çoktan üstü o köyde örtülmüş, kapanmış gitmiş olurdu.
Aklını kaybeden insanlar bile yapmıyor bunu,hangi ruh halinin arkasina saklanip yapiyorlar.

Adalet sistemimiz caydırıcı değil . Bu son olsun desem bu duama kendim bile inanamıyorum artık.
Cezaların hasta ruhlara çözüm olacağını düşünmüyorum kanser gibi yayıldı etrafimizda.Hayvanlara eziyet ediyoruz çocuklara huzur vermiyoruz.Ne istiyor nereye gidiyoruz daha ne kadar igrenclesebiliriz düşünmek ve görmek istemiyorum.

Allah belasini versin bunu yapan caninin!!!
Dokunmayin kucuk bedenlere yeter artik. Nasil bir caniliktir bu? Nasil bir katillik?
Ne haz aliyorsun bunu yaparken vahsi sey. Allah im nolur bunlar son bulsun:( kucuk bedenleri koru nolur. Aksamdan beri uyuyamadim. Evlatlarimizi bile koruyamiyoruz. Artik son bulsun kacinci beden bunlar!!!!!

24 günlük bir kızım var, onu uyurken bana bakarken izleyince sevgimin şiddetinden gözlerim doluyor. O kadar masumlar ki o kadar güzeller ki. Her kucağıma aldığımda bir yerini incitir miyim diye ödüm kopuyor. Sonra o yavruların annelerini düşünüyorum içim yanıyor. Diri diri yanmalarını dilerim her kim sebep olduysa...
Kendi kızım olmadan önce yani bekarken eğer o günüm cok kötü geçmiş cok mutsuzsam etrafımda komsu yada akraba çocuğu hangisi varsa alıp parka markete götürür onunla ilgilenirdim,bana o kadar iyi gelirdi ki.Kızımdan sonrada bu böyle oldu.Yolda aglayan bir cocuk görsem gözyasini dindirmek isterim.

Evet vardi bizzat yasadim ilkokul 3 e gidiyordum. Bir adam geldi arkadasimla kumda oynarken o sirada annem gelip eve gittim ve gece ateslenmisim anneme soylemisim. Yani o zamanlarda varmis. Hasta pis salak insanlar. İnanin soylenecek kelime yok bu pisliklere:(

Allah belasini versin bunu yapan caninin!!!
Dokunmayin kucuk bedenlere yeter artik. Nasil bir caniliktir bu? Nasil bir katillik?
Ne haz aliyorsun bunu yaparken vahsi sey. Allah im nolur bunlar son bulsun:KK43: kucuk bedenleri koru nolur. Aksamdan beri uyuyamadim. Evlatlarimizi bile koruyamiyoruz. Artik son bulsun kacinci beden bunlar!!!!!
Müge Anlının resmi sayfasındaki izleyici yorumlarında çocuğun gay bir ilişkiye şahit olduğu bunu gördüğü icin öldürüldüğü yazılmış,durumun detaylarına baktıkça nefret ettim hayattan insanlardan.

çocuklarımıza mahremiyet eğitimi vermeliyiz. kimlerden yardım isteyebileceklerini, öyle bir anda ne yapmaları gerektiğini... ama korkutmadan zaman içinde usul usul. o minicik yüreklere korku vermeden.. eskiden duymuyor muyduk sayısı mı arttı bilmiyorum. ama ağır çok ağır cezaları olmalı. öyle hapiste bir ömür yatıp devletin yemeğini yiyerek değil.. cezaevinde ağır pis işlerde çalıştırsınlar ki... diyecek çok şey var ama konu çocuk ve bu tür konular olunca ruhum daralıyor.

Müge Anlının resmi sayfasındaki izleyici yorumlarında çocuğun gay bir ilişkiye şahit olduğu bunu gördüğü icin öldürüldüğü yazılmış,durumun detaylarına baktıkça nefret ettim hayattan insanlardan.
Annelerin babalarinda elinden birsey gelmiyor artik. Gecen bir olaya sahit oldum. Alt tarafimizda buyuk bir park var. 50 yasinda adam. 15 yaslarinda kiz cocugu. Gece 10 gibi o parkin karanlik kosesinde. Bagirsam olmuyo su atsam olmuyor. Aradim polisi kiza nerdeyse tecavuz edecek kadar kizin sesi cikiyo kacmaya calisiyo. Polis 10 kere aradi nerede diye. Sonunda buldular kiz ile adami alip gittiler. İki tane evladim var. Hatta butun cocuklar evladimiz. Allah onlari korusun. Hala etkisindeyim o olayin. Birde Sedanur eklendi:KK43: İcimde kocaman bir aci ya kiyamet kopsun yada bitsin bu acilar:KK43:

Eskiden çocuğu ekmek almaya gönderiyorlardı evet ama - yanlış
Yatıya göndermek - yanlış
Başında bir yetişkin olmadan sokağa salmak- yanlış
O yıllarda kaybolan çocuklar gerçekten kayboldu mu sanıyorsunuz?
Cumartesi anneleri yüzlerce evlat arıyor yıllardır. O çocuklar da öldürülmüş işte sadece ortaya çıkmamış. Şimdi daha fazla gündemde, daha çok şey ortaya çıkarılabiliyor.

Yani Bence hep vardı. Açıkça yazayım, ben de ölümün kenarından dönmüşüm. En azından öldürmemiş bırakmış yani. Belki bağırıp çağırsam, kaçmaya çalışsam ben de sedanur gibi olurdum. Yeni yeni anlıyorum. Hem de kendi evimizde kendi sokağımızda başıma gelen bu yani.
Salmayın arkadaşlar gözetiminiz olmadan akrabayla komşuyla amcasıyla dayısıyla dedesiyle bile en ufak bir şüpheniz varsa yalnız bırakmayın.
Bu kadar mı paranoyak olacağız demeyin.
Üzgünüm ama böyle..

Çocuklara eli uzanan yaratıkların ya ortadan kaldırılmasını ya da bir daha asla gün yüzü göremeyecekleri bir delikte, sonsuza kadar tüm insanlıktan izole edilmelerini istiyorum. İdam çözüm değil evet ama düşünün ki, Allah korusun, kendi evladınızın başına bir iş getirmiş bir yaratığı son hücresine kadar,acı içinde, yavaş yavaş yok etmek istersiniz. Ben isterim. 3 ay sonra 3 yaşına basacak, bir de yeni doğacak bir kızım var. Onları düşündüğümde hiçbir hak, hukuk, yargı, mantık kavramını görmüyor gözüm. Böyle bir yaratıkla karşı karşıya gelsem, insanlıktan çıkarım kesinlikle. Yemişim insanlığını derim... Çıldırır insan ya. Allah sabır versin bu evlatların ailelerine. Eskiden de bu sapıklar vardı elbette ama insanlığın da gittikçe yozlaşarak çürüdüğünü düşünüyorum.

çocuklarımıza mahremiyet eğitimi vermeliyiz. kimlerden yardım isteyebileceklerini, öyle bir anda ne yapmaları gerektiğini... ama korkutmadan zaman içinde usul usul. o minicik yüreklere korku vermeden.. eskiden duymuyor muyduk sayısı mı arttı bilmiyorum. ama ağır çok ağır cezaları olmalı. öyle hapiste bir ömür yatıp devletin yemeğini yiyerek değil.. cezaevinde ağır pis işlerde çalıştırsınlar ki... diyecek çok şey var ama konu çocuk ve bu tür konular olunca ruhum daralıyor.
Bazen verdiğiniz eğitim yetiştirme şekliniz hepsi boş olabiliyor.Evinin karşısında erik topluyormus :mad:

Bazen verdiğiniz eğitim yetiştirme şekliniz hepsi boş olabiliyor.Evinin karşısında erik topluyormus :mad:
elimizden geleni yapmamız gerekiyor. maalesef dediğiniz doğru. zaten çocuklar korkutulmaya kandırılmaya yönlendirilmeye çok müsaitler ne yazık ki. yine de çabalamak gerekiyor. bilemeyiz.

Allah belalarını versin şerefsizlerin köpek desem köpeğe hakaret olur Sedanur canım benim güzel yavrum sana nasıl kıydılar:KK43:

Beni bu haberler psikopat yapti. Komsu teyzeye bile gittiginde.. biriyle yanliz buraktigimda cocuklari .. kotu ya..

Back
X