Ne yapsak ne desek bos. Iktidar sahiplerinin canina dokunmayan bir konu. Kimse milletvekili lojmanlarindan cocuk kacirip oldurmuyor, o yuzden bu mevzular ah vahlarla geciyor, olen olduguyle kaliyor. Insan haklari ozgurlukler humanizm falan bu sasali kavramlarin hepsinin ici bosaliyor benim icin, ben bunu yapanin öldugunu gormek istiyorum. Sadece bu cinayetler icin idam istiyorum, bir cocuga bunu yapanin karsiliginda canini kaybedecegini bilmesini istiyorum.
96 yiliydi, istanbulda buyuk halkalida oturuyorduk o zaman. Mahallede 3-4 yaslarinda bir kiz cocugu vardi sokakta ustunde sadece atletle kostururdu. Annanem rahmetli dedi ki annesine soyleyelimde bu cocugu boyle kosturtmasin sokakta zaman kotu. 1 hafta gecti annanem ankaraya geri donmustu, o yavrunun cesedini 1 km otedeki bos arsada buldular, tecavuz edilmis ve basi tasla ezilmisti. Okumasi ne kadar zor degil mi? Kim yapmis biliyo musunuz? Evli 1 kiz 1 erkek cocuk sahibi karsi komsusu... hapiste oldurduler diye duyduk, o evi tasladilar yaktilar, adamin karisi 2 cocugu alip kacti olay duyulur duyulmaz. O yavrunun acisini ben hala tasiyorum.
Ne degismis 96dan bu yana? Simdi oldurmesinler diye tek hucreye aliyorlar sapiklari. Keseceksin bunu yapani ben baska turlu adalet goremiyorum.