- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Canım insan babasını seçemiyor ama kardeşinde sende kendi hayatlarınızı kurucaksınız, yani sürekli onunla burun buruna yaşamıcaksınız. Akrabalarından uzak dur kim takar onları, umursama bile. Sen sadece kendi hayatına yönel.
Ya boşansın vallah baban nasıl biri zarar verir mi bilmiyorum ama annenizi üzüntü den kaybetmeyin ya boşasın gitsin
Size ve kardeşlerinize üzüldüm ama annenize değil. Onun önceliği evlatlarının huzurlu bir ortamda büyümesi olmalıydı. O sizi korumakla yükümlüydü, tersi değilAnnemi kardeşlerimi bırakıp ne yapayim herkesi depresyona soktu kardeslerim büyüdüler bunun yüzünden ergenlikleri kötü geçiyor hayattan koptular kalkıyorlar yatiyorlar başka yaptıkları bir şey yok bende destek olmaya çalışıyorum psikiyatriye goturuyorum daha iyi şimdi ama sürekli böyle şeyler yaşayınca gene insan kötü oluyor
Size ve kardeşlerinize üzüldüm ama annenize değil. Onun önceliği evlatlarının huzurlu bir ortamda büyümesi olmalıydı. O sizi korumakla yükümlüydü, tersi değil
Böyle bi adamdan o kadar çok çocuk yapmamayı da akıl etseydi keşke. Zamanında sizinle birlikte o da çalışmaya baslasaydi ayrı eve çıkardınız, en azından son geçirdiğiniz yıllar daha huzurlu olabilirdi.Kadın para yok diye yıllarca çekti bunu şimdi ben çalışıyorum bu seferde sen evlenirsen ne olacak diye düşünüyor bize mi bakacaksin kendi yuvana mi diyor
Anneni kardeşlerini al gidin o evden olmaz mı çalışıyosundaSona yaklaşıyorum sanırım. Öleceğim gibi geliyor daha kötü ne olabilir ki diyorum kendi kendime. Konu ne derseniz konu babamın s..sizlikleri. konu babam yüzünden kararan hayatlarimiz. Sinirimden hirsimdan, ruhumu yiye yiye öldürdüm kendimi. Bu adam ölsün ölsün diye diye yıllarca şu iki elimi göğe kaldırdım. Babam öldü diyenlere ben de diyorum öldü diye, varlığı ile yokluğu benim için toprağın altında kaldı, uzun uzun yıllar önce öldü benim babam.
22 olacağım bilmiyorum aklım kafam darmadagin ben ne yapacağımı bilmiyorumAnneni kardeşlerini al gidin o evden olmaz mı çalışıyosunda
Sen kaç yaşındasın
Sunu yap bunu yap demez psikiyatri ilac verir psikologda dinler sizin kendinizle yuzlesmenizi saglar. Allah kolaylik versin sizi cok iyi anliyorum cunku bende ailemle cok sorunluyumPsikiyatriye gitsem diyorum bazen çünkü sabrettikce imtihanim artıyor kufurlerinden kavgalarindan yaptığı her şeylerden akrabalarinin anneme bana kardeslerime soktuğu laflardan biktik usandik psikiyatriye gitsem de anlatsam derdimi uzun uzun bize cektirdiklerini anlatsam bana şunu yap bunu yap der mi acaba
e tamam da neden hala ordasınız madem bu haldesiniz? işiniz de varmış anneniz boşanabilir, o da işe girer, akrabalardan uzakta başka bir hayata başlayabilirsiniz.sizin elinizde bu.Anneme bize vurduğu günler aklımdan çıkmıyor en son yüzüne ne zaman baktım en son ne zaman bir şey söyledim bilmiyorum ona aynı evin içinde karşılaşınca sokakta biriyle çarpışacak gibi olursunda yolunu degistirirsinya aynı öyle oluyoruz bizde ise gireyim Allah'ım diye ne dualar ettim bir isim olsun para gelince her şey düzelir dedim Allah bana işlerin en güzelini verdi ama imtihanim öyle bir arttı ki imtihanim akrabalarinin laf sokmalarindan adıma iftira atmalarından bizi ezip ezip yere yapistirmalarindan babamın yasitim kızlara laf atmasindan terbiyesiz videolar izlemesinden kumar oynamasindan kadinlarla mesajlasmasindan hiç utanmamasindan onun yüzünden kardesimi goturmedigim psikiyatri kalmadı aglayamiyorum ağlayacak yerim kalmadı benim
Calisiyormusunuz maddi durumunuz nasil? O olmadan kendinize yeni bir hayat kurun ya da bu konudaki kararliliginizi gösterin belki burnu sürter..Anneme bize vurduğu günler aklımdan çıkmıyor en son yüzüne ne zaman baktım en son ne zaman bir şey söyledim bilmiyorum ona aynı evin içinde karşılaşınca sokakta biriyle çarpışacak gibi olursunda yolunu degistirirsinya aynı öyle oluyoruz bizde ise gireyim Allah'ım diye ne dualar ettim bir isim olsun para gelince her şey düzelir dedim Allah bana işlerin en güzelini verdi ama imtihanim öyle bir arttı ki imtihanim akrabalarinin laf sokmalarindan adıma iftira atmalarından bizi ezip ezip yere yapistirmalarindan babamın yasitim kızlara laf atmasindan terbiyesiz videolar izlemesinden kumar oynamasindan kadinlarla mesajlasmasindan hiç utanmamasindan onun yüzünden kardesimi goturmedigim psikiyatri kalmadı aglayamiyorum ağlayacak yerim kalmadı benim
Canım anaya toz kondurmak kolay değildir bilirim ama o kadar gururlu olsaydı ne kendini ne evlatlarını bu duruma mahkum etmezdi, çocuklarini döven saydiklarinizi yapan adamla hala sizi ayni çati altinda tutuyorsa kendi tercihidir, onun için üzulmeyin en az babaniz kadar sorumlu sizin hayatınızdan, siz kendiinizi kurtarınZaten ben de annem için ağlıyorum dün gene burnundan getirmisler ne gururlu ne onurlu kadındır kimseye muhtaç olmaz resti çekerdi gogusunde apse filan çıkıyor ikidebir kanser olacak diye ödüm kopuyor bıraktı kendini iyice ağlayıp duruyor ben bu odada hirsimdan ölürken o da yan odada ölüyor yıllarca bu pislikleri yaşadı çekti böyle onursuz yüzsüz bir insan için daha neler yaptı neler bu adam
Yani diyor ki anneniz; sen sakin evlenme bana destek ol,maaşını beraber ezelim çünkü benim bi is bulup gerideki evlatlarım için çalısmaya veya bu mağduriyet madalyasindan vazgeçmeye hiiiiç niyetim yokKadın para yok diye yıllarca çekti bunu şimdi ben çalışıyorum bu seferde sen evlenirsen ne olacak diye düşünüyor bize mi bakacaksin kendi yuvana mi diyor
İyi de arkadaşım bu iş bir gunluk olay değil ki adam yıllardır hatta doğuştan böyle ama kadın yıllardır hiçbir adım atmamış üstune boyle bir adamdan 3-4çocuk yapmis,şimdi niye evladı alsın bu tercihin yükünü, gencecik kiz,zaten hayatini psikolojisini şimdiden bitirmisler niye kendi tercihi olmayan hatalarin bedelini ömür boyu yüklensinAnneye suç atanlar var kendini kurtar onun tercihi diye..Ne kadar kolay söylüyorsunuz ya..Kolay mi öyle çocuklarla isi parası desteği yokken cekip gitmek..Şimdi de kendisi gitsin annesi orda kalsın öyle bir sey yok..Annesiyle beraber gidecek..Bosandiginda nafaka da alır annen kendine iş bakar..Sen de bir müddet ailene yardim edersin..Evlendiğinde eşine de dersin..Erkek olunca sorun yok ailesidir kardeşidir bakar..Ama bayana gelince yok parasından veremez ailesine öyle mi..Ailesine arkasını dönüp kendi yuvasını kuracak..Yok öyle bir şey..
Dediginiz gibi olsun diyelim..Annesi kardeşleri o halde iken kendisi de mutlu olamaz ki..Yani kendimi yerine koyup söylüyorum bunu..
İyi de arkadaşım bu iş bir gunluk olay değil ki adam yıllardır hatta doğuştan böyle ama kadın yıllardır hiçbir adım atmamış üstune boyle bir adamdan 3-4çocuk yapmis,şimdi niye evladı alsın bu tercihin yükünü, gencecik kiz,zaten hayatini psikolojisini şimdiden bitirmisler niye kendi tercihi olmayan hatalarin bedelini ömür boyu yüklensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?