Hırsımdan geceleri şu parmaklarımı ısırıp, dudaklarımı kanatıyorum

Basimizda böyle baba varken uzak durmak ne mümkün akrabalari için ölür bu adam bunun yüzünden ipleri koparamiyoruz

Ya boşansın vallah baban nasıl biri zarar verir mi bilmiyorum ama annenizi üzüntü den kaybetmeyin ya boşasın gitsin

Bir halt edemez eski çocukları miyiz biz öyle vurması şeyi kalmadı anısı kaldı beynimizde şimdi öyle bir şey yapmaya kalksın baba maba dinlemem ne ben ne kardesim içine ata ata kadın bunalima girdi yıllarca ne komşuluk yapabildi bunun civikliklari yüzünden ne insan içine cikabildi üzüntüden kanser olacak kadın

Size ve kardeşlerinize üzüldüm ama annenize değil. Onun önceliği evlatlarının huzurlu bir ortamda büyümesi olmalıydı. O sizi korumakla yükümlüydü, tersi değil

Size ve kardeşlerinize üzüldüm ama annenize değil. Onun önceliği evlatlarının huzurlu bir ortamda büyümesi olmalıydı. O sizi korumakla yükümlüydü, tersi değil

Kadın para yok diye yıllarca çekti bunu şimdi ben çalışıyorum bu seferde sen evlenirsen ne olacak diye düşünüyor bize mi bakacaksin kendi yuvana mi diyor

Kadın para yok diye yıllarca çekti bunu şimdi ben çalışıyorum bu seferde sen evlenirsen ne olacak diye düşünüyor bize mi bakacaksin kendi yuvana mi diyor
Böyle bi adamdan o kadar çok çocuk yapmamayı da akıl etseydi keşke. Zamanında sizinle birlikte o da çalışmaya baslasaydi ayrı eve çıkardınız, en azından son geçirdiğiniz yıllar daha huzurlu olabilirdi.
Tabii ki önceliğin kendi yuvan olacak. Kocasını o seçti, babanı sen değil.

Anneni kardeşlerini al gidin o evden olmaz mı çalışıyosunda
Sen kaç yaşındasın

Yapacağın tek şey anneye rest çekmek "ya boşarsın beraber gideriz yada ben sizi bırakıp hayatıma bakarım " deyin... kendi hayatı bitmiş ama evlatlarım çekmesin diye düşünmüyor... anneniz bencil sizin kendinizi bu kadar kahretmenize gerek yok kendi hayatınıza yön verin siz de bencil olun

Geçmişi değiştiremezsiniz. Sürekli hatırlayıp hatırlatıp kendinizi üzersiniz ancak. Keşke herkes mutlu huzurlu yuvaları büyüse ama öyle olmuyor işte. Çocukluğun geçti o yüzden üzülmek kin gutmek sana zarar verir.
Artık yetişkin birisin çalışacaksın güçlü olacaksın muhatap olmayacaksın.

Sunu yap bunu yap demez psikiyatri ilac verir psikologda dinler sizin kendinizle yuzlesmenizi saglar. Allah kolaylik versin sizi cok iyi anliyorum cunku bende ailemle cok sorunluyum

e tamam da neden hala ordasınız madem bu haldesiniz? işiniz de varmış anneniz boşanabilir, o da işe girer, akrabalardan uzakta başka bir hayata başlayabilirsiniz.sizin elinizde bu.

Calisiyormusunuz maddi durumunuz nasil? O olmadan kendinize yeni bir hayat kurun ya da bu konudaki kararliliginizi gösterin belki burnu sürter..

Anneniz bir işe girecek veya en azından deneyecek.kardeşleriniz de büyüyecek zaten onlar büyüyene kadar nafaka vermek zorunda.devletin verdiği emekli maaşına direk tedbir koydurabilirsiniz sanıyorum yani nafakadan kaçmaması için.
Bu kadar anormal bir adama akıl sağlığı yok raporu bile alabilirsiniz o akbabalarla mücadele etmeyi göze alırsanız.
Ayrıca sadece para meselesi değil,annenize bunu da hatırlatın kardeşleriniz,siz veya kendisi bu adam yüzünden sağlığınızı kaybederseniz ne olacak o zaman hiç evlenmeyip hayat boyu hastabakıcı mı olacaksınız? Ki o daha kötü çünkü maaşınız beşe katlansa da çözülmez

Canım anaya toz kondurmak kolay değildir bilirim ama o kadar gururlu olsaydı ne kendini ne evlatlarını bu duruma mahkum etmezdi, çocuklarini döven saydiklarinizi yapan adamla hala sizi ayni çati altinda tutuyorsa kendi tercihidir, onun için üzulmeyin en az babaniz kadar sorumlu sizin hayatınızdan, siz kendiinizi kurtarın

Yani diyor ki anneniz; sen sakin evlenme bana destek ol,maaşını beraber ezelim çünkü benim bi is bulup gerideki evlatlarım için çalısmaya veya bu mağduriyet madalyasindan vazgeçmeye hiiiiç niyetim yok

Anneye suç atanlar var kendini kurtar onun tercihi diye..Ne kadar kolay söylüyorsunuz ya..Kolay mi öyle çocuklarla isi parası desteği yokken cekip gitmek..Şimdi de kendisi gitsin annesi orda kalsın öyle bir sey yok..Annesiyle beraber gidecek..Bosandiginda nafaka da alır annen kendine iş bakar..Sen de bir müddet ailene yardim edersin..Evlendiğinde eşine de dersin..Erkek olunca sorun yok ailesidir kardeşidir bakar..Ama bayana gelince yok parasından veremez ailesine öyle mi..Ailesine arkasını dönüp kendi yuvasını kuracak..Yok öyle bir şey..

• İyi de arkadaşım bu iş bir gunluk olay değil ki adam yıllardır hatta doğuştan böyle ama kadın yıllardır hiçbir adım atmamış üstune boyle bir adamdan 3-4çocuk yapmis,şimdi niye evladı alsın bu tercihin yükünü, gencecik kiz,zaten hayatini psikolojisini şimdiden bitirmisler niye kendi tercihi olmayan hatalarin bedelini ömür boyu yüklensin

Dediginiz gibi olsun diyelim..Annesi kardeşleri o halde iken kendisi de mutlu olamaz ki..Yani kendimi yerine koyup söylüyorum bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…