Herkese selam,
Bu aralar çok sık konu açmaya başladım. Ama keşke bu konuyu açmak zorunda kalmasaydım. Günlerdir atamadım içimdeki öfkeyi hırsı. Geçmiş konumu bilenler vardır belki çok güzel bi arkadaş kazığı yedim. Afiyetle hemde. Eski eşimle sevgili olmuşlardı.
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum. Bunu söylemekteki amacım geçmişten bi tecrübem vardı herkese kolayca güvenmemen lazımdı ama sanırım çok salağım ben. Herkesi kendim gibi görüyorum ya da insanların bu kadar kötü olabileceğine inanmak istemiyorum.
Yakın zamanda işten ayrıldım. Daha doğrusu mecburi bi istifa oldu. Son dönemde çalıştıgım yerde sıkıntılar vardı. Ve bu sıkıntılar beni çok sinirlendiriyodu, haksızlığa ugradıgım durumlar olmuştu hatta. Aynı işyerinde çalışan bi arkadaşım var. Var(dı) daha doğrusu. Onunla dertleşirdik. Kurum müdürü hakkında konuştuğum olmuştu ama o da konuşurdu hatta benden daha fazla. Keşke diyorum o msjlarını saklasaydım. Salak kafam işte. Ona bi sır vermiştim. Ama o kadar güveniyordumki yediğimz içtiğimz ayrı gitmez hergün birlikteydik çok yakındık. İşyeri hakkında dertleşirdik salak gibi herşeyi anlatırdım ona. Şimdi şimdi geliyo aklıma o kadar çok laf almışki ağzımdan. Kendimi dövesim var bu salaklığım yüzünden. Tamam belki ben müdürün dedikodusunu yaptım ama gerçekten haksızlık yapmışlardı ve dertleştiğim kişi de en yakın arkadaşımdı. Onunda sıkıntıları oluyodu o da anlatıyodu.
Çok uzatmak istemiyorum. Müdür benim istifa etmemi istedi çünkü bütün konuştugum şeyleri duymuş, öğrendim dedi. Benim aklıma bu bahsettiğim arkadaşım gelmedi kesinlkle. İşyerinde başkası vardı ondan şüphelendim çünkü müdürle arası çok iyi biridir acaba dedim hakkımda bişeylermi söyledi. Ama o arkadaşımla paylaştıgım sırrı biliyodu müdür. Mümkün değildi yani başkasından duymuş olması.
Neyse ben işten çıktım bu arkadaşım ben ayrılırken ağladı hatta. Sonrasında hep görüştük yazdı sürekli. Ama öğrendim ki herşeyi gün gün müdüre anlatan bu arkadaşımmış. Malesef kesin şekilde öğrendim. Yanlış anlama ihtimalim yok. Öğrendiğim an başımdan kaynar su döküldü sanki. Bi düşünün hergün kardeş gibi yakın oldugunuz dertleştiğinz herşeyinizi paylaştıgınız bi insan. Neden bu kötülüğü yapar ki? Bölümlerimiz çok ayrı benden bi çıkarı olamaz ben işten ayrılırsam o yerime geçemez bu nedenlerde olamaz.
Msj yazdım neden bu kötülüğü yaptın ben sana naptım arkadaşlıktan başka dedim. Kabul etmedi tabi önce. Sonra ben bikaç deneme yaptım uzun uzun anlatmak istemiyorum. O arkadaşım oldugu kesinleşti yani. Aramızı bozmak istiyolar dedi ben sana kanıtlıycam bunu dedi bikaç gün sonra da engelledi beni.
Ama ben bir türlü içimdeki hırsı atamıyorum. Yediremiyorum kendime. Bu beni kötü bi insan yaparmı bilmiyorum ama intikam almak istiyorum. Hiçbir şey olmamış gibi işyerinde devam ediyo herkesle gülüp eğleniyo. Hiç bir kötülüğüm olmamıştı ona, ailesini tanıyodum hergünümüz birlikteydi. Bana bi akıl verin lütfen, napmam gerekiyo? Günlerdir düşünüyorum ağlamaktan içim çıktı. Ama kırgınlıktan çok kızgınlıgım çok fazla. Haketmedim ben bunu. Düşünsenize her konuştugumuzu anlatmış hergüj rapor sunar gibi. Ve müdür elinde ekrangörüntüsü oldugundan bahsetmiş. Msjlarımızı göndermiş demekki.
Canı yansın istiyorum onunda,beni böyle bi insan haline getirdi ama o da üzülsün bu yaptığı yanına kalmasın istiyorum. Lütfen bi akıl verin bana