- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
ağladım zırladım el memleketlerinde perişan oldum
oda ağladı ben seni çok seviyorum severek ayrılıyrum böyle olmak zorunda dedi.. ama sonra hep görüştük 2 ay hep aradı kopmaya çalıştk kopamadık.. hatta kendi kendimize dedik sadece günde 1 defa arayalım kopalım alışalım bilmem ne derken o kız !!! anasının bulduğu görücüusulu kız ile sosyal medyadan tanıştı 1 gün öncesine kadar bana tangodan öpücük atan çocuk 1 gün sonra beni birdaha arama dedi.. 3 hafta yuttum yuttum duydum ki kızla tanışmaya izne gelmiş.. yıktım yaktım ortalığı evini bastım kızınn telefonunu buldum aradım ( kız geçmişi beni ilgilendirmez dedi) ama bende rezalet diz boyu gurumu hiçe saydım.. annemi aradılar çocuk dediki ben seviyorum mutluyum evlenicem.. onunla kafamda aylar önce bitmişti ayrılmıştık dedi .. annemde dediki ozaman en diye ayrıldıktan sonra görüştün.. ? ne dese beyenirsiniz Canim sikiliodu...
benim gözünün içine baktığım adam benim hayatımın aşkı dediğim adamdan bunu hiç beklemezdim beni okadar cok seviyorduki en azından ben öyle biliyordum..
en son dedesiyle görüştüm beni cok severdi ağladım vedalaştım ben seni cok sevmiştim kızım ama olmadı dedi.. baban vermedi kısmet değilmiş dedi
şimdi ben hangisine yanayım sevdiğimi başkası ile görmeyemi gururumu ayaklar altına aldım onamı sinirim öfkem geçmio yemin ederim daha kötü kötü şeyler yapasım var ikisinede ... nasıl yenicem bu öfkemi ben

benim gözünün içine baktığım adam benim hayatımın aşkı dediğim adamdan bunu hiç beklemezdim beni okadar cok seviyorduki en azından ben öyle biliyordum..
en son dedesiyle görüştüm beni cok severdi ağladım vedalaştım ben seni cok sevmiştim kızım ama olmadı dedi.. baban vermedi kısmet değilmiş dedi
şimdi ben hangisine yanayım sevdiğimi başkası ile görmeyemi gururumu ayaklar altına aldım onamı sinirim öfkem geçmio yemin ederim daha kötü kötü şeyler yapasım var ikisinede ... nasıl yenicem bu öfkemi ben
Son düzenleme: