hırsımdan öfkemden deliricem

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
ağladım zırladım el memleketlerinde perişan oldum :KK43: oda ağladı ben seni çok seviyorum severek ayrılıyrum böyle olmak zorunda dedi.. ama sonra hep görüştük 2 ay hep aradı kopmaya çalıştk kopamadık.. hatta kendi kendimize dedik sadece günde 1 defa arayalım kopalım alışalım bilmem ne derken o kız !!! anasının bulduğu görücüusulu kız ile sosyal medyadan tanıştı 1 gün öncesine kadar bana tangodan öpücük atan çocuk 1 gün sonra beni birdaha arama dedi.. 3 hafta yuttum yuttum duydum ki kızla tanışmaya izne gelmiş.. yıktım yaktım ortalığı evini bastım kızınn telefonunu buldum aradım ( kız geçmişi beni ilgilendirmez dedi) ama bende rezalet diz boyu gurumu hiçe saydım.. annemi aradılar çocuk dediki ben seviyorum mutluyum evlenicem.. onunla kafamda aylar önce bitmişti ayrılmıştık dedi .. annemde dediki ozaman en diye ayrıldıktan sonra görüştün.. ? ne dese beyenirsiniz Canim sikiliodu...
benim gözünün içine baktığım adam benim hayatımın aşkı dediğim adamdan bunu hiç beklemezdim beni okadar cok seviyorduki en azından ben öyle biliyordum..

en son dedesiyle görüştüm beni cok severdi ağladım vedalaştım ben seni cok sevmiştim kızım ama olmadı dedi.. baban vermedi kısmet değilmiş dedi

şimdi ben hangisine yanayım sevdiğimi başkası ile görmeyemi gururumu ayaklar altına aldım onamı sinirim öfkem geçmio yemin ederim daha kötü kötü şeyler yapasım var ikisinede ... nasıl yenicem bu öfkemi ben

Son düzenleme:
Bi sakin olun, bunları tek yaşayan siz değilsiniz dünyada.

Anlıyorum büyük bir yıkım ama tek çaresi var bunun kabullenmek. Kabullenin, adam sizi değil başkasını istiyor. Gerekirse aylarca ağlayın ama kabullenin ve arkanıza bakmayın.

Zaten böyle dangozdan koca falan olmazmış, ucuz kurtulmuşsunuz.

Maalesef bazi insanlar baska bi dala tutunmadan tuttugu dali birakmiyor... ayrilmaniza ragmen bosluktan yada belki sevgisinden yada sizin ona olan ilginizde dolayi sizden kopamamis irtibati surdurmus ama kendine uyan ilk adayi buldugunda hoop kesivermis sizinle olan irtibati... biliyorum cok zor ama uzulmeyin... demekki sizinle olmayacagini anlamis arayisa girmis bu kiz olmasa baska bi kiz olacakti... siz sadece onunla gorusmeye devam ederek daha fazla vakit kaybedecektiniz

Olur bu süreçte böyle şeyler, kendinizi gurursuz hissetmeyin yaptıklarınızdan pişman olmayın. İnsan sarhoş gibi davranıyor olur öyle şeyler.
Hata babanızda ve net şekilde babanıza karşı çıkmayan sizde. Çok acı bir durum ama belki de "Can sıkıntısından konuştum." diyen birinden ayrıldığınız için Mutlu olmalısınız.

ayrıldıktan sonra seni kullanmasına izin vermişsin unutmak için.
resti çekseydin belki barışabilirdiniz.
ama şu saatten sonra ne edersen kendine edersin.

az çok anlattım uzman çavuş sevdiğim vardı nişanlanmak üzereyken aileler tanışmışken babamın istememesi (onun 5yıl boyuncanca dağlarda ve hep ayrı olacağız ben kariyer sahibi bi insanım iyi maaş alıyorum işimi şirketimi bırakıp doğuya gidemem diye ) ve bunun gurur yapmasından dolayı ben yurtdışındayken çoook önemli bi iş görüşmesindeyken beni terk etti 2 ay önce oluoyor bu..

ağladım zırladım el memleketlerinde perişan oldum :KK43: oda ağladı ben seni çok seviyorum severek ayrılıyrum böyle olmak zorunda dedi.. ama sonra hep görüştük 2 ay hep aradı kopmaya çalıştk kopamadık.. hatta kendi kendimize dedik sadece günde 1 defa arayalım kopalım alışalım bilmem ne derken o kız !!! anasının bulduğu görücüusulu kız ile sosyal medyadan tanıştı 1 gün öncesine kadar bana tangodan öpücük atan çocuk 1 gün sonra beni birdaha arama dedi.. 3 hafta yuttum yuttum duydum ki kızla tanışmaya izne gelmiş.. yıktım yaktım ortalığı evini bastım kızınn telefonunu buldum aradım ( kız geçmişi beni ilgilendirmez dedi) ama bende rezalet diz boyu gurumu hiçe saydım.. annemi aradılar çocuk dediki ben seviyorum mutluyum evlenicem.. onunla kafamda aylar önce bitmişti ayrılmıştık dedi .. annemde dediki ozaman en diye ayrıldıktan sonra görüştün.. ? ne dese beyenirsiniz BEN ASKERİM CANIM SIKILIO...
benim gözünün içine baktığım adam benim hayatımın aşkı dediğim adamdan bunu hiç beklemezdim beni okadar cok seviyorduki en azından ben öyle biliyordum..

en son dedesiyle görüştüm beni cok severdi ağladım vedalaştım ben seni cok sevmiştim kızım ama olmadı dedi.. baban vermedi kısmet değilmiş dedi

şimdi ben hangisine yanayım sevdiğimi başkası ile görmeyemi gururumu ayaklar altına aldım onamı sinirim öfkem geçmio yemin ederim daha kötü kötü şeyler yapasım var ikisinede ... nasıl yenicem bu öfkemi ben
o kizin sucu neyki ona bulasiyosun
o adamin karaktersizligi ve su bi gercekki asker adam gercekden bosluga duser
eski sevgilim le hala konusuruz bazen oda uzman cavus ben kendimi kaptirmiyorum ne derse desin taviz vermiyorum
bosver gitsin takma kafana zaten ayrilmisiniz ama biturlu kopâmamisiniz

Ama senin sevgilin karaktersizmiş. Boşver deymez bile

Gurusuzluk diye düşünme o an o gerekiyormuş onu yapmissin.
İçinde tutmamissin en azından .

Bir an da tanıştığı kıza aşık olup evlilik kararı aldiysa cehennemin dibine kadar yolu var canım. Askermis can sıkıntısından konuşmuş vay be çok laf soyleyesim var en iyisi susayim benim bile sinirim kalktı kiyamam ben sana

degmez canim bu kadar sinirlenmene ortada bi adam yok yani.. bosver yoluna bak, simdiden ne oldugunu gördugune sükret.. isim gucun varmis ona yogunlas..

baban haklıymış işte ..
ana baba sözü dinleyeydin keşke zamanında..
ah babacım bitanem benim ben günlerce yemek yiyemedim diye gözümün içine baktı benimle hep konuştu bide babamı beğenmezler eleştirirler vermedi diye adamın bi bildipi varmıi

Zor olacak ama alışacaksın :işsiz:
Zaten bu karakterde ki birinin yasını fazla tutmazsın merak etme:KK51:

Ama hangi kafayla kızı arıyorsunuz anlamıyorum.

Zaman herşeyin ilacı..
Bir süre sonra karaktersizliğini anlayıp şükredersin.
Düzenli hayatına da devam edersin. Bir ömür geçmezmiş.

Zor olacak ama alışacaksın :işsiz:
Zaten bu karakterde ki birinin yasını fazla tutmazsın merak etme:KK51:

Ama hangi kafayla kızı arıyorsunuz anlamıyorum.

acaba benimle görüştüğünü kıza söyledimi ne zamandır görüşüyoalr diye en iyi kız söyler bana diye aradım

canım senın konunda herkese söylüyorum,ayrıldığınızda bağrınıza taş basın,irtibatı kesın,erkekler yedekleyene kadar bızı oyalıyor,sonra pat dıye bırakıyor,bızde dönecek diye beklıyoruz,asıl yaralayıcı bu oluyor,sen bırıkıyorusn,o ısrar edıyor,sonra pattt bırakıyr,çok geçmiş olsun,tecrübe olmuş,

canım senın konunda herkese söylüyorum,ayrıldığınızda bağrınıza taş basın,irtibatı kesın,erkekler yedekleyene kadar bızı oyalıyor,sonra pat dıye bırakıyor,bızde dönecek diye beklıyoruz,asıl yaralayıcı bu oluyor,sen bırıkıyorusn,o ısrar edıyor,sonra pattt bırakıyr,çok geçmiş olsun,tecrübe olmuş,
aynen hemde ne tecrübe ama çok güveniodum onun sevgisine :( bazı geceler gücüme gidiyor cok ağlıyorum

Back
X