hirsimi almadikca kendimi yiyorum

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Herseyin bi bedeli olmali ne yasanirsa amaaann napalim oldu deyip sineye cekilmemeli hersey her zaman yapanin yanina kalmamali artik boyle dusunuyorum 28 sene sonra ölum cok yaklasinca boyle dusunmeye basladim hayatim hep taviz vermekle gecti aman tadimiz kavmasin aman filanca uzupmesin insanlari kirmayin kul bilmezse hak bilir dedim dedim icime attim sineye cekilneyecek ne varsa olsunnn yaa napalim dedim ama icten ice kendimi yedim sonra dert sahibi oldum
Tek istedigim zaten ölüp gidicem bari birileri tüh desin keske... Desin bizde az bik degilmisiz desin bi nebze sucluluk duysunlar biseylerin bi bedeli olsun walla hic uzulmuyorum yasamada dunyada hiiicc hevesim gozum yok sadece hersey herkesin yanina kalmasin yoksa gozum acik gider

Katılıyorum sana kimseyi sırtlama , kimseye yük olma yani kimseye gebe olma. Ben bunu son beş senedir hayatımda uyguluyorum. Kimseye eyvallah yok. Zaten insanlar böyle açık sözlü olduğunu görünce inceden bir çekiniyor senden. Artık iyi niyetin adı aptallık olmuş.

Cok bencil asiri bencil bi adamla evliyim gebericem zaten hastayim o ise hep ben kafasinda artik tahammul edemiyorum zorluyo cok zorluyo sabrimi resmen siniyo beni bayramin ilk iki gunu iki adim otedeki kaynanamdaydik iyi hos dedik simdi bugun son gun dedik benimde gitcegim yerler var kaynana nin misafirleri gelicekmis benden pasta istedi yaptim esim ben goturup geliyim dedi gidis o gidis...bekliyom daha gelecek hep boyle yarinda kampa da
Gidicek arkadaslariyla e bari tek bi gun dur evde yaa boyle cezalandirmak hirsimi almak istiyorum konu bi bu degil hep kendi onemli onun arkadaslari onun keyfi..dunya onun etrsfinda donuyo

Bende herkese her daim iyi olmaya calisan kimseyi kirmak istemeyen bir insandim.

Tabi kirmak istemedikce kirildigimin farkina vardim.

Artik herekese iyi olmaktan vazgectim.

Hakedene iyi diger insanlara umursamazim.

Hayatimda sevdigim deger verdigim insana iyi olurum ama bana zarar verecek beni igneleyecek insandan uzak dururum ve yaptiklarini umursamam.

Esinizi telefon edin cagirin. Kayinvalidenize de bahane uydurup bir daha pasta yapmayin.

Son düzenleme:
Canım önceki konularını da biliyorum, bu evlilik senin tavizlerinle yürüyor, kocan evli olduğunun baba olduğunun farkında olmayan yaş odunun teki.

Gördüğün gb alttan almalar görmezden gelmeler falan sana hiçbir şey kazandırmıyor. Sen kendine değer vermezsen etrafındakiler de vermez. Kocanın arkadaşlarıyla kampa gidecek olmasına değinmiyorum bile ki evli barklı çocuklu adamın bekar işi kamplarda ne b.k işi olabilir!

Madem hastasın merkezde olması gereken sensin. Ama gördüğün üzere kimsenin sana aferin dediği ya da madalya taktığı falan yok. Biran önce ipleri al eline

Bence böylesi bir karardan sonra eşiniz yarın kampa gitmemeli. Buna izin vermemelisiniz. Bir taraf mutsuzken diğer taraf nasıl keyfine bakar? Kadın fedakârlık yapıyorsa erkekte yapacak. Evlilik tek kişilik değil. Yapmıyorsa zorlanacak. Yok efendim oda nefes alsın vs zımbırtılarını es geçiyorum. Karısı boğulurken erkekte boğulacak karısını anlayacak. Yarın kampa gitmemeli bu adam.

Ben de nefret ediyorum erkek nefes alsın yazık muhabbetinden.
Evde kadın ve bebeler adamın boğazına yapışıyor sanki.

Sende once ben diyeceksin sen iyi olmazsan ,sen kendini dusunmezsen kimse senu dusunmez.bak iki tane cocugun var yapma boyle.acik acik soyle isteklerini,dusucelerini.arasaydin hadi gidicem cabuk gel diye aramadin mi?

eşiniz pişkinlikte sınır tanımıyor
eğer evliliğinizi sürdürecekseniz ben diyeceksiniz tek koşul bu

Konuya aynen katılıyorum.
Taviz vermenin kendine zarardan başka bir faydası yok. Aman küslük olmasın, aman kimse kırılmasın, aman huzursuzluk çıkmasın; en iyisi susayım ben, o lafı da yutayım, bunu da görmezden geleyim, şunu da alttan alayım derken bir bakıyorsunuz ki hiçbir şeye tahammülünüz kalmamış, agresif, mutsuz bir insan oluvermişsiniz. Alttan aldığınız insanlar kıymet bilir mi ? Tabii ki hayır!
Birisi canınızı sıkacak bir söz mü söyledi, susmayın anında tepkinizi gösterin. Uzmanlar da bunu öneriyor zaten. Tepkisiz kalmayın. Nezaket de hanımefendilik de adamına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…