HırsıZ damgası yedim.

Sakın peşini bırakmayın
İşine gelen herkes ruh hastasıyım diyor ama yalan
Kaldı ki hasta olsa bile süründürün ki tedavi olsun

İçinde eksik birşey var mıydı çantanın acaba?Çantası çalınmış,içine baktıktan sonra oraya konulmuş ta olabilir.Siz yardım etmek istemişsiniz ama suçlu çıkmışsınız.İyilik yap denize at ,balık bilmezse Halık bilir demişler.Balık bilmemiş iyiliği,inşallah Halık bilir,çektiğiniz sıkıntılara hürmeten ,hayra vesile olur inşallah.

Hayir eksik hiç birşeyi yokmuş. Açıp bakmış bile çantasını. . Allaha havale ediyorum ben başka bişey demiyorum elbet bu gözyaşlarımin hesabını soracaktir ondan.

Ne? ne? ne?
Nasıl ya? Hala anlam veremiyorum....
O kadının bu şekilde yargısız infaz yapmasına mı şok olayım, birde üstüne kan revan bırakacak kadar vurduğunamı şok olayım...

Gördüyse sessiz sakin yüklendi tabi...
Ayy Allahım ya böylesi bana denk gelmezki o çirkef ağzını, burnunu bi haşat edeyim. Paket edip öyle çıkarym onu o marketten...

Ben çok sessiz sakin bir insanım ve hiç kimseye karşı kötü bir duygu beslemem. Yaşadığım sağlık problemleri vs beni daha da çok durağan yaptı olaylar karşısında sadece donup kalıyorum konusamiyorum o anda sadece Ağlıyorum bakakaliyorum bayiliyorum bazende . Ama o kadın çok kötüydü çok çirkef çirkin konuşmaları vardı ilk kez böyle küfürler duydum

Geçmiş olsun. Şikayetçi olun lütfen iyi bir ders vermek lazım böylelerine. Okurken bile tüylerim diken diken oldu

Çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm. Resmen şanssızlık işte kadın tam bir manyak ve o günün şanssızı siz olmuşsunuz. Eminim gündelik hayatı böyle olaylarla doludur. Kendinizi iyi hissederseniz dava edin tabi ama sizi iyice strese sokacaksa en iyisi Allah'a havale etmek. Babamın ilik nakli olduğu bi dönemde annemi dinlenmesi için bir iki günlüğüne eve göndermiştik. Eve girmeden evin önündeki markete girip alışveriş yapmış. O Zaman'lar market arabaları yakın evlere gidebiliyordu. Annemi de tanıdıkları için vermişler. Kaldırıma çıkartmaya çalışırken bi Adam arabasından inip annene bağırmaya başlamış ve market arabasındaki poşetleri alıp fırlatmış düşünün... Sanırım daha önce bu arabalar yüzünden bi tatsızlık yaşamışlar başka biri başka bi Zaman başka bi mekanda ve annemden hıncını almış. Düşünebiliyor Musunuz o hastNe ortamından bir kaç gün rahatlamak için gönlünüzde binbir gamla uzaklaşıyorsunuz ve ne halt olduğu bilinmeyen biri Can'ınızı böyle sıkıyor... O zaman annem de ağlamıştı bana anlatırken ve içim yanmıştı. Yazdım bunu çünkü kendinize haksızlık etmeyip, etrafta yüzlerce manyağın ve maalesef mağdurun olduğunu bilin istedim. Asla rezil olmak diye bir şey sözkonusu değil, tekrar geçmiş olsun....

Ben okurken çıldırdım resmen canım çok iyi sabretmişsin yani... Eşin çok iyi yapmış aslında o tokatı kadına atmak lazm ki kendine gelirdi ortalığı velveleye vermek neymiş bi görseydi...
Geçmiş olsun, peşini bırakma bence cezasını çeksin. Darp raporu muhakak al.

Lütfen bu işin peşini bırakmayın sonuna kadar uğraşın,kadının saldırması yetmezmiş gibi bide kocasının iftirasına maruz kalmışsınız. Kendinizi daha fazla üzmeyin rezil olan siz değilsiniz,böyle insanlara ders vermek şart.

Siz kesinlikle rezil olmamışsınız. Çantasını unutan o şapşal kaldın asıl rezil olan. Hem suçlu her güçlü ya Nasıl insanlar var hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…