- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Allah böyle kötü kalpli insanlardan korusun. Ben sadece iyilik yapmak istedim insani bir davranışta bulundum.Kadın böyle hastaysa o adam daha çok dayak yer.
Kadin benden Özür dilemedi görüntüleri bile izlemedi eşim geldiğinde görevliler esime olayı anlatırken o kaçıp gitti . Kocası çok özür diledi ama ben çok kötüydüm hiç konusamadim bile . Daha yeni yeni kendime gelmeye başladım ağlama krizine girdim olaydan sonra hastaneye gittik . Sakinleştirici yaptılar bana .
Eşim şimdi avukatimizla konuştu yarın konuyla ilgili şikayetci olacağız .
Bugün çok kötüydüm polis falan Ugrasacak halde değildim ama yarın şikayetçi olacağım.Kamera kayıtları var lütfen şikayet edin nasl bir terbiyesizlik bu okurken benim nabzm yükseldi
Hayir eksik hiç birşeyi yokmuş. Açıp bakmış bile çantasını. . Allaha havale ediyorum ben başka bişey demiyorum elbet bu gözyaşlarımin hesabını soracaktir ondan.İçinde eksik birşey var mıydı çantanın acaba?Çantası çalınmış,içine baktıktan sonra oraya konulmuş ta olabilir.Siz yardım etmek istemişsiniz ama suçlu çıkmışsınız.İyilik yap denize at ,balık bilmezse Halık bilir demişler.Balık bilmemiş iyiliği,inşallah Halık bilir,çektiğiniz sıkıntılara hürmeten ,hayra vesile olur inşallah.
Kizlar iyi akşamlar.
Sinirden ellerim titriyor hala . Bugün markete gittim eşim evdeydi yurt dışından dün döndük . Evde yemek yapacak bişey yoktu Evimin karşısındaki markete gittim , . Domates alıyordum reyonda arkami döndüm baktım alış veriş sepeti ve Çanta var içerisinde etrafa baktım kimse yok bende markette Reyon görevlisine burda birisi çantasını unutmuş sanırım dedim. Personel de çantayı aldı gitti sahibini bulmaya aradan 2 3 dk geçti brn yine arkam dönük bişeyler bakıyordum , o anda birisi sacimdan tuttu bana hırsız diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım . Ben böyle olaylar karşısında dilim tutulur . Sonra bana olmadık hakaretler küfürler ediyor yok sen benim çantamı aldın içinde benim kartlarim var tüm hayatım bu çantada vs . Market görevlileri ve ordaki insanlar müdahele ettiler . Kadın susmak bilmiyor herkes beni sakinkestirmeye çalışıyor . Birileri diyor ki bana hemen polis çağırın biz şahidiz sizi dovdugune vs diyorlar ama ben şoka girdim insanlık yaptım neyle karşılaştım. Sonra beni marketin ofisine oturttular su falan iciriyorlar birde eşi geldi bağırıyor o hırsız Nerede esimden Özür dileyecek diye bağırıyor bende eşimi aradım çağırdım bana markette iftira atıyorlar hırsız olmakla sucluyorlar diye . Sonra market müdürü güvenlik kameraların açtı o bayanın esine izletti kadın çantayı kendisi bırakıp gitmiş oraya . Esimde o anda yanimizdaydi kadının kocasına tokat attı . Ama benim çok moralim bozuldu ağzım yüzüm hep kan içinde kaldı kadın benden daha iri yarı ve cok cirkefti benim hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi market Evimin tam Karşısı ve siteden komşularım da marketteydi herkese rezil oldum.
Allah ta seni guldursunÖyle miymiş o
Buraya gelene kadar taran olmuş galiba
Bugün de bu bilgiyi öğrenmiş oldum
Ben çok sessiz sakin bir insanım ve hiç kimseye karşı kötü bir duygu beslemem. Yaşadığım sağlık problemleri vs beni daha da çok durağan yaptı olaylar karşısında sadece donup kalıyorum konusamiyorum o anda sadece Ağlıyorum bakakaliyorum bayiliyorum bazende . Ama o kadın çok kötüydü çok çirkef çirkin konuşmaları vardı ilk kez böyle küfürler duydumNe? ne? ne?
Nasıl ya? Hala anlam veremiyorum....
O kadının bu şekilde yargısız infaz yapmasına mı şok olayım, birde üstüne kan revan bırakacak kadar vurduğunamı şok olayım...
Gördüyse sessiz sakin yüklendi tabi...
Ayy Allahım ya böylesi bana denk gelmezki o çirkef ağzını, burnunu bi haşat edeyim. Paket edip öyle çıkarym onu o marketten...
Ben çok sessiz sakin bir insanım ve hiç kimseye karşı kötü bir duygu beslemem. Yaşadığım sağlık problemleri vs beni daha da çok durağan yaptı olaylar karşısında sadece donup kalıyorum konusamiyorum o anda sadece Ağlıyorum bakakaliyorum bayiliyorum bazende . Ama o kadın çok kötüydü çok çirkef çirkin konuşmaları vardı ilk kez böyle küfürler duydum
Amin. Cümlemizi inşaallahAllah ta seni guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?