HırsıZ damgası yedim.

Çok geçmiş olsun her şey için..

Okuduğum bölüm itibariyle de uzak durmam gerek bu tür olaylardan ama yanımda bunu sizin gibi masum kadına yapsalar herhalde kafasını o raflara sokarım.

Çok geçmiş olsun, cezasını ben vereceğim ne demek, eşiniz abartmış. Şikayetçi olun şahitleriniz var. Zararınızın tazminini de isteyin. Terbiyesiz kadın, kocasına da hakaret davası açın. Çok sinirlendim hadsizler.

Bazi insanlar cok agir laf hak ediyor tipki bu kadin gibi.Bu nasil bir alcakliktir ya.Terbiyesize bak.Bence esiniz hic ceza falan vermesin mahkeme mahkeme surunsun pislikler gorurler dunya kac bucakmis evlerine ihtarname gelince.Tazminat falan acin resmen dayak yemis,hakarete ve iftiraya ugramissiniz.Hakliyken haksiz konuma dusmeyin

Damgayı, şikayetçi olmayarak yemeye devam etmeyeceksiniz umarım?

Gidin şikayetçi olun, deliller varken.

Allah'ımmmmm keşke o an yanında olsaydım ben bi tane geçirirdim ona terbiyesiz mahluk Şuan ben bile sinir oldum sen nasıl üstünden aticaktin ki hem boşver rezil olan o oldu keşke herseyi izleyince polis çağırıp bi güzel de siz yolsaydiniz saçını başını

Manyaaaak resmen!!!!Ne kadar ruh hastasi insan var yaaa!!!Sakin birakma bu olayin pesini sikayetci oldun demi Canim manevi tazm.davasi aç sürundur pisligi

Canimm benim (Sende birakma pesini ruh hastasiysa akil hastanesine yatsinnn terbiyesiz yaaa nasil kizdim

Geçmiş olsun cnm..kocan iyi yapmis valla..bencede şikayet et o pislikleri..

Şikayetçi olun. Basit mi bu kadar ya insanlara damga vurmak

Salakmo o saçmalams polis çağırsaydın

Ne bicim insanlar var yaaa.. Git sikayetci ol iftira attindr darp raporunalmzatrn sahit de varmis. Tazminat davasi ac parayi da hayir kurumuna verebilirsn

Sen rezil olmasın ki , aksine güvenlik kamerasını izleyince karşı taraf rezil olmuştur onca insana , karşı taraf utansın ,size de çok geçmiş olsun , sanırım iyilik yapmak ta suç

Oha.
Cidden oha yani.

Eşimi arayacagima polisi arardım.
Net.
O kadının yaptığına yapacağına pisman ederdim.

Hadsizler.
İnsanlar çığrından çıkmış .

Ben size anlam veremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…