- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Yeni evli misiniz? Bu hırsız milleti kim ne zaman evlenmiş biliyor ya özellikle yeni evlilerin evine giriyorlar altın değerli eşya vs. boldur diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O saatte hicbir eve hirsiz girmez ki. Siz evde olmasaniz bile komsulariniz o saatte ayakta olurlar. Gerci belki onden teftis ediyorlardir, sonra gece yarisi geleceklerdir. Oyle arabayla mahalle mahalle dolasip girecek bos ev ariyorlardir belki.21.05 civari 15 dakika once işte. Gecen sefer de bu saatlerdi..
ama sadece bir odamin isigi kapali. Ki sadece o cepheye bakan bu odam. Diger odalari nasil gorebilir ki? Allahim sen koru ya.Canım hırsız olabilir belki sizin evi kesmişlerdir gözlerine, evde olup olmadığınızı böyle kontrol ediyorlardır. Aman dikkat...
Ben cami acmiyorum cam fransiz balkon, perdeyi hafif araliyorum, beni görme ihtimali de yok. Arabanin fotografini cektiktrn sonra gitti.Sen cama çıkmışsın çünkü. Küçükken biz de karşı binadaki dairelere yapardık bunu. Cama çıkan, aranan, sinirlenen, korkan olursa o daireye yoğunlaşırdık.
sagolun..Korkmayın gecmiş olsun dikkatli olun..
Fotoğrafını cektim. Bizim kimseyle bir dusmanligimiz asla yok. Eşim sevilen bir insandir. Acaba eşimin eve gec geldigini bilen birileri mi ki? Ama evimizi dairemizi nerden bilsinler ki? Koca bina ve bir sürü daire var.Bu konuda ilk aklına gelen biri var mı onu düşün
bir de tam olarak arabanın rengi ve modelini gördüysen
karakola şikayete gidebilirsin kameralardan çıkabilir
bunları eşim diyor canım![]()
broşür falan yok. Bina sifreli sistem. Sifre olmadan girilmiyor kamerasi carti curtu var ve cok daire var. Eğer 3.su de olursa karakola gidecegim. Evet cesitli seylerim var evde. Onlari cikarsam gercekten iyi olur. Ayy bana zarar vermesinler de baska bir sey istemem.Hırsızdır büyük ihtimalle. Evde altın para vs varsa evden çıkarın. Işıkları da kapatmayın. Kapının önünde broşür vs varsa hemen içeri alın. Ev boş sanmasınlar.
amin amin. Kokleri kurusun assagilik herifler. Sadece bu odanin isigi kapali. Onu da acacagim artik. Bu oda baska cepheye bakiyor diger odalari gorme ihtimali de sifir.Isıhı acık olmayan odaların arada ısıgını ac bıraz dur geri kapa.kontrol edıyordur hırsızlar.kokleri kıruyasıcalar.
Bende yanlızım şimxi sagıma soluma bakıyotum resmenama sadece bir odamin isigi kapali. Ki sadece o cepheye bakan bu odam. Diger odalari nasil gorebilir ki? Allahim sen koru ya.
Ben cami acmiyorum cam fransiz balkon, perdeyi hafif araliyorum, beni görme ihtimali de yok. Arabanin fotografini cektiktrn sonra gitti.
sagolun..
Fotoğrafını cektim. Bizim kimseyle bir dusmanligimiz asla yok. Eşim sevilen bir insandir. Acaba eşimin eve gec geldigini bilen birileri mi ki? Ama evimizi dairemizi nerden bilsinler ki? Koca bina ve bir sürü daire var.
broşür falan yok. Bina sifreli sistem. Sifre olmadan girilmiyor kamerasi carti curtu var ve cok daire var. Eğer 3.su de olursa karakola gidecegim. Evet cesitli seylerim var evde. Onlari cikarsam gercekten iyi olur. Ayy bana zarar vermesinler de baska bir sey istemem.
amin amin. Kokleri kurusun assagilik herifler. Sadece bu odanin isigi kapali. Onu da acacagim artik. Bu oda baska cepheye bakiyor diger odalari gorme ihtimali de sifir.
3.de de eger olursa kesinlikle polisi arayacagim. Ben gizliden kenardan bakinca da serefsizler hemen gidiyor. Yan durdugu için ve uzak gozlugum de gozumde olmadigi icin plakayi da goremedim..Canım birdaha aynı şey olursa 155 i ara gelip baksınlar. Yapan yakalansın! Ayıp ya
1 yil 3 ay oldu evleneli. Hirsizin girebilecegi bir yer de yok. Allahin cezalari, inşallah rastgele yapiyorlardir..Yeni evli misiniz? Bu hırsız milleti kim ne zaman evlenmiş biliyor ya özellikle yeni evlilerin evine giriyorlar altın değerli eşya vs. boldur diye.
O saatte hakikaten girmez hirsiz eve. Ama mahalle mahalle dolastiklarini düşünmüyorum. Benim fotograf cektigimi gördü büyük ihtimalle ve basti gaza. Dobloydu araba. Inşallah hirsiz degildir..O saatte hicbir eve hirsiz girmez ki. Siz evde olmasaniz bile komsulariniz o saatte ayakta olurlar. Gerci belki onden teftis ediyorlardir, sonra gece yarisi geleceklerdir. Oyle arabayla mahalle mahalle dolasip girecek bos ev ariyorlardir belki.
ben de cok korktum :-(ay korktummm gece gece niye okudum ben burayı![]()
Şimdi kimse kimsenin evinden gelen sesi takmıyor. Yan dairede adam öldürseler kimse kafasını kapıdan çıkartmıyor. Takip etmişlerdir büyük ihtimalle. Eşinin bu saatte evde olmadığını biliyorlardır.O saatte hicbir eve hirsiz girmez ki. Siz evde olmasaniz bile komsulariniz o saatte ayakta olurlar. Gerci belki onden teftis ediyorlardir, sonra gece yarisi geleceklerdir. Oyle arabayla mahalle mahalle dolasip girecek bos ev ariyorlardir belki.
O da dogru da ne bileyim o riske girmezler gibime geliyor, gece yarisi girmek varken. Gerci gece yarisi da kocasi evde olur. Dogru diyorsun o acidan.Şimdi kimse kimsenin evinden gelen sesi takmıyor. Yan dairede adam öldürseler kimse kafasını kapıdan çıkartmıyor. Takip etmişlerdir büyük ihtimalle. Eşinin bu saatte evde olmadığını biliyorlardır.
Hırsız o , evi işaretliyor doğru demiş arkadaş kaçıncı kattasın canımYok. Hic kimse yok. Ne bir dusmanimiz ne bir sevmeyenimiz. Kimseyle bir alip veremedigimiz yok çok şükür ayy
ciddi misiniz? Inanamiyorum ya, tvnin ışığı yaniyor. Hirsiz mi dersinjz? Ama nasil girecek ki? Tek daire yok ki, 5.kattayim bir de. Ayy Allahim korusun..![]()
eşim isletmeci ama bir kac işle ugrasiyor biraz mevkisi yüksek evet ama eşim cok sevilen bir insandir. Dusmanimiz falan da yok cok sukur. Insallah cocuklardjreşinin mesleği ne
önemli bir mevkide mi ki
bence ciddi bir durum yoksa o şekilde çocuklar uğraşıyordur gençler ya da.. hırsız öyle yoklamaz ki
dusmanimiz yok ama gecenlerde izledim adam sokakta milleti vuruyormus. Etraf artik psikopat kayniyor. Bu yüzden endiselendim acikcasi..Katil niye olsun ki dusmaniniz mi var kim öldürecek sizi yani?
evet, actim zaten. Assagilik pislikler. Insallah bir sorun olmaz..Hirsizliktir isiklari acin.
Digru soyluyorsun Sağol canim.Evi bulduktan sonra daireyi bulmak kolay
ciddi bişey değildir inşallah
siz karakola gidin polis o saatlerde mahallenizde devriye gezer en azından
ya korkma, Sana bir sey olmaz. Ben de korkuyorum valla.Bende yanlızım şimxi sagıma soluma bakıyotum resmen((
Olabilir. Bu ihtimal yüksek maalesef ki. Insallah cocuklardir ve şaka yapiyorlardir..Şimdi kimse kimsenin evinden gelen sesi takmıyor. Yan dairede adam öldürseler kimse kafasını kapıdan çıkartmıyor. Takip etmişlerdir büyük ihtimalle. Eşinin bu saatte evde olmadığını biliyorlardır.