• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız yerine mi konuldum arkadaşlar?

en iyi kaynana, ölü ve zengin kaynana.......:delphin:

ne alaka bikere senin kiremin burusuk kari kiremi, bana faydasi olmaz, hem ben ithal kullaniyorum deseydin ya:mymeka:

Bence de keşke ne yapayım senin buruşuk karı kremini deseydin kaydirigubbakcemile5
İyice buruşma diye aldım getirdim iyilikte yaramıyo deseydin :jeyyar:

ey Allah'ım yarabbim. bende kabahatki aldım kremini orda kalmasın diye. ayrıcada benim yüz kremine ihtiyacım yok deseydin:))
ayy ne sinir bi durum yaaa delimi ne kıytırık bi yüz kremi için bana hırsız denilirse varya çok kötü şeyler yapabilirim. krem altın mıymış çok merak etttim yaaa.

Son düzenleme:
Birden sok oldum,ne bu krem altindan falanmiydi?
Ben kaynanama giderim,parfümlerini alirim,kremlerini alirim,hatta ben almasamda o bana getirir,disari cikinca kendine aldigindan banada alir.Birsey ondan alsam ve sonra tamam benim isim bitti desem,tekrar geri almaz,al kizim sen kullan ben ne yapacagim der.Hatta gecen parfümün yanimda degildi,cikardi bana jean paul (pahali bir parfüm)al koy cantana dedi,bende canima minnet dedim..
Senin kaynan bir krem icin,ev emanetinide ortaya katmis.Demekki bu krem sadece bir bahane,bundan sonra tek bir parcasina bile dokunma,kendi verse dahil alma.Sagol bende var de gecistir..Ve en kisa zamanda ,anne icime oturdu o lafin de ve anlatmaya basla,korkma,madem o sana bir krem icin onca lafi söylerken cekinmedi sende cekinme söyle.Annem yerine koydum seni ve o gün lazimdi almisim de.

Esin eve gitmiyorsa kendin git, cok mu zor. evine gidiyorsun baska yere degil. ister gelir ister kalir annesinin yaninda. ayrica esinin isi gucu yok mu?

kayinvalidene gelince, valizini nasil karistiri anlamadim. ister inansin ister inanmasin, onun kremine tenezzul edecek degilsin. ki bir d eherkesin cilt tipi vs farklidir.

tavrini koy. esine gidelim deme. ben gidiyorum dersin. ve gidersin. gidelim Gaffur.

evet arkadaşlar sizlere bi sorum olucak bundan iki hafta önce eşimle kaynanamların tatil köyüne yanlarına gittik ve ordan ayrılırken birşeylr unutmayalım diye heryere baktım ve kaynanamın yüz kremini buldum aldım valizime koydum orda kalmasın diye ve ben bunu eve döndügümüzde kaynanama vermeyi unutmuşum ve sonuç kaynanam aramış bulamamış benim valizimi karıştırmş ve doaglolarak benim valizden çıkmış almış bana hiç bişi demedi bugüne kadar bunu alalı baya olmuş ve ben sabah kahvaltı hazırlarken mutfaga yanıma gelip kapıyı kapatarak bak saygında kusurun yok ama birdaha böyle bişi olmasın dedi ne yapmışım diye soruncada benim yüz kremimi çantana koymuşun birdaha bunu yapma ben sana evimi emanet edip heryere gidiyorum benim evimde herşeyim var birdaha böyle bişi görmeyim dedi arkadaşlar o anda zaten sinirlendim bide eşim başka konuda üstüme gelince bagırdım çagırdım eşime ama bu kou hakkında bii demedim eşim kaynanamı bursaya dr götürdü bana sende gel dediler ve ben gitmedim çünkü çok kırgındım resmen hırsız yerine konuldum kaynanam çok ısrar etti gel diye sanırım bana gene güvenmedi ve huyu batasıcahep eşime benim yoklugumu fırsat bilip benden dert yanar kim bilir bugun ben yokken neler konuştular çok kırgınım arkadaşlar şimdi eşimde benimle konuşmuyo biz ist de oturuyoruz bir süreligine bursaya geldik eşime gidelim diyorum ama gitmiyo bana hırsız diyen birisinin evinde kalıyorum ne yapıyım arkadaşlar eşime sevgimde azalmaya başladı beni çok kırıyo buraya geldik geleli kaynanamın yüzüne hergün kavga ediyoruz ve eşim hep bni suçluyo beni hiç anlamaıyo neyse arkadaşlar çok uzattım hepinizi öptüm okudugunuz derdime ortak oldugunuz için tşksenağlama

Canim yaa ben olsam bende alirdim.Keske kayinvaliden o laflari soyledikten sonra ben onu senin icin aldim deseydin.Esinede durumu anlatsaydin.Sessiz kalman seni suclu durumuna dusurmus iyice.En kisa zamanda bence anlat .Once esine anlat sonrada kayinvalidene `anne sen oyle dusundun ama ben unuttugun icin aldim senin farkli dusunmende beni cok uzdu ` dee.Ben olsam o lafa o sekilde baslamisken sen ne diyorsun derdim.allah kolaylik versin.

kremi ne için aldığını söylediğin halde suçlamaya devam ediyorsa ne yaparsan yap fikri değişmeyecektir
peki kendisi hangi hakla senin valizini karıştırmış?bu yaptığı çok mu normal
eve gitmek istiyorsan bir kere daha söyle eşine gelmiyorsa dön evine bir de bu yüzden tartışırsanız ne olur ki?
kendini aklamaya çalışmana gerek yok eşin seni bunca zamandır tanımadıysa diyecek bir şey yok
sen kendini bildikten sonra

ya su erkeklere akıl sır ermiyor
evlenince analarda kıymete biniyo nedense
bekarken arayıp sormazlar evlenince avukatı olurlar dibinden ayrılmazlar :kızgın:

kadının sanki 10 burma bileziği gitmiş gibi yaygara yapıyoo :uhm:
yediler sanki kremini :mymeka:

neyse canım sonucta sen kendini biliyorsun
için rahat
keşke bağırıp cağırmadan acıklayıcı bi şekilde söyleseydin

Ben diğer arkadaşların aksine keşke almasaydın o kremi diyeceğim.
Çantanda çok mu uzun süre kaldı krem? Belki kayınvalidenin başından böyle bir olay geçmiştir ondan böyle davranıyordur ama sebep her ne olursa olsun yaklaşımı çirkin olmuş, kremimi bulamıyorum falan deseydi olurdu. Konuşabiliryorsanız alın karşınıza aynen onun yaptığı gibi kapatın kapıyı konuşun, durum bundan ibraret deyin, insan olan zaten anlar, olmayana ne deseniz boşuna.

Valizsini boşaltırken keşke verseydin kadına... kayınvaliden sana bu suçlamayı yaptığı zaman umarım boş boş bağırmamışsındır." Anne ben onu sen unuttun diye aldım. Ben senin kremini napıyım" gibi şeylerle o anda kendini savunacaktın ve o lafı ağzına tıkayacaktın... Ben bu kocaları anlamıyorum zaten onlarda bir çeşit.... :mymeka:

sen iyi sabırlı çıkmışın..
ben olsam yaş baş bakmaz (biraz ayıp kaçacak ama kendi gururum söz konusuyken karşımdakinni konumunu yaşını flana dikkate alamam)
sen ne diyorsun be senin kıytırık kremine mi kaldım yaşlı unutkanını tekisini gderiz burda kalır yaygara koparırısın diye aldım kaldırdım....
hem sen kim oluyorsun da benim çantamı karıştırıyorsun? nerden buldun bu hakkı kendnde??
diye başlardım sanırım....
çok katıyım bu konularda...
hırsızlık arsızlık namussuzluk yönünde yapmadıım şeykerin bana atfedilmesi deliye çevirir beni şartellerm atar......

isterse eşimle aram açılsın....
gururum yok olursa ayaklar altına alınırsa ne kalır benden geriye.......

sabırlıymışsın sen açıkcası........

eşie de topla bavulu gidyoruz de gelmezse de bas git......
dellendm sabah sabah haa...
kusurabkmayın

bu konualrda hasssumdur da...
çeker furruum.......

neden alırsınki kremini bırak unutsun
o neden senin bavulunu karıştıryor nereden buluyor bu cesareti keşke açıklmanı o zamna yapsaydın of of şu kayınvalideleri anlamak zor.

bu kaynanaların durumu ne yaaa... niye karıştırıyo ki senin valizini.. diyemedin mi sen benim valizimi niye karıştırıyosun diye.. alttarafı kullanılmış bi krem onu da iyiliği için alışsın. kusura bakma ama canım sen de savunamamışsın kendini şimdi düşünüp düşünüp sinir yapıyosun...

Keşke biraz daha sakin olup açıklamanızı yapsaydınız ondan sonrada eşinizin de yanında sen neden benim valizime baktın diye sorsaydınız.Biraz bu tarz düşünceler gerekiyor herhalde.Kısasa kısas olayı yanii....

Bence eşin ve kayınvalidenin yanında sakince gerçeği anlatmalısın, ondan sonra nasıl pişman olacaktır sana onu yaptığına...

Keşke anne tatil köyünde untumuşsun bende aldım valize koydum vermeyi unutmuşum deseydin
+valizimi karıştırmanız çok yalnış keşke önce bana sorsaydınız ben unutmuştum deseydin bence oda hatasını anlar sana hırsız imasında bulunmazdı.

ya ben bişeyi anlamadım kayınvaliden bunun yanlış olduğunu söylemeden önce kremi neden verip açıklama yapmadın :uhm:
ha onu da unuttun kayınvaliden sanabunları söyleyince açıklama yapsaydın bari susmanın anlamı neydi :sm_confused:
sizde de gariplik var ama yabenneyaptımki
eşinle nneden o gundenberi kavga ediyorsunuz fisfisfissana mı inanmıyo ne?

ay ya anlamadığım kaynanan neden böyle birşey diyorki seni tanımıyormu sende anlatsaydın burada yazdığın gibi söyleseydin artı eşindemi seni tanımıyor ben olsam eşim kayınvalidem ve ben bir aradayken hemen konuyu açar bana bu itamda bulundın anne çok kırıldım beni tanımıyormusun onca yıllık gelininim ben senin derdim(Allah var benim kayınvalidem bana öyle birşey demez cesarette edemez öyle birşey dese zaten eşim annesini analıktan siler artı bende kayınvalidemle tatile giderim yada biryere kalmaya gideriz toparlanırkende o benimkini ben onunkini toparlarız ki onun bende birsürü şeyi kalmıştır benimde onda ama hiç birzaman bana öyle bir itamda bulmamıştır zaten eğerki onun aradığı şey yoksa ortalarda bana sorar bende bende anne toparlarken çantama koydum derim oda iyi yapmışın kızm der oda benimkini aynı şekilde bide ben hatırlamam o beni arar söyler )
canım bence sen konuşmayı dene söyle sen seni yiyeceğine eşinde bilsin bu durumu en azından belki savunma yapar

Kusura bakma tatlımda kayınvaldenın de içi fesatmış...... Direk yargısız infaz yapmış... Ne münasebet yaaw.. Hem o senın cantanı karıstırmakla ne yapmış oluyor acaba?? Yok tatlım yok,sen ne kadar ızah etmeye calıssanda kafayı sabitlemiş bir kere kayınvalden.. Hıc bır zaman kendinden ödün verme canımcım..

Back
X