- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Arkadaşlar hayırlı geceler.. Geçen gece saat 02,00 sularında daire kapımızın önünde deri ceketli uzun boylu bi çocuk duruyormuş..Üst komşum o sırada evine çıkarken görmüş ama yeni taşındığımız için bizi de tanımıyorlar pek, gelip sordu böyle birini tanıyor musunuz diye..Onlar çıkarken kapımızın önünde arkası dönük beklemeye devam etmiş çıktıktan sonra gitmiş..Tabi ki tanımıyorum öyle birini..alt komşuya da bi hafta önce gündüz hırsız girmişti..Ertesi gün gidip tuzaklı kilit denen şeyden taktırdım ama ona da guvenemıyorum acaba onu da açabiliyorlar mı? Şuan o kadar korkuyorum ki tıkırtı duysam kapıya koşuyorum sanki kapıyı zorlasa ne yapabilirim düşüp bayılırım heralde.. ama çok stres yapıyorum bebeğe zarar vericem bu korku yüzünden :S Eşim sabah 7de çıkıyor ben ayaktayım uykusuzluktan olsem de uyuyamıyorum aklım fikrim kapıda..Markete gidicem kapıyı açamıyorum sanki orda karşılaşacağım gibi..başka nasıl önlem alabilirim? bir de diyelim girmeye çalıştı kapıyı zorladı o esnada ne yapmam gerekir :S