Hırsızın hiç mi suçu yok?

Doğumgünleri kritik konular. Hemen herkes darılır. Eşinle Aran Nasıl bu arada. Ailesi nereden buluyor bu cesareti. Bunu bir sorgula. Eşin güçlü durmazsa sokaktan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa da karışır hayatınıza. Böyle durumlar için benim kesin bir formülüm var. Eşiniz en azından 2 ay konuşmayacak ailesiyle. En başta özelime karışamazsınız diyecek ve 2 ay hiç konuşmayacak. Bak Nasıl geliyor akılları başlarına.

Off şiştim
Görüşme şunlarla. Senin baban da bi garip ama ne öyle essolesek diye bağırmak hemde senin evinde kocan var misafirlerin var.
Kendi aileni de eleştir
Dimi ama bu durumda baba ilede görüştürmemesi gerekir çocuğunu. Yanında olmayan evli barklı koca kadına böyle davranan baba aynı tavrı görmüyor ise görümceye haksızlık olmuş bencede

Siz kendinizin ve gorumcenizin tam olarak neler yaptigini yazmamissiniz
Ayrica sadece pasta kestik dogum gunu kutlamasi degildi demeniz cok sacma lmus daha ne olacakti
Terbiye yoksunu insanlar gibi geldi bana.
Ne demek her lafi soyleyip karsindakini kirip ben boyleyim boyle kabul et.Etmiyoruz efendim herkes haddini bilsin.Nefret ederim boyle insanlardan

Siz kendinizin ve gorumcenizin tam olarak neler yaptigini yazmamissiniz
Ayrica sadece pasta kestik dogum gunu kutlamasi degildi demeniz cok sacma lmus daha ne olacakti
Terbiye yoksunu insanlar gibi geldi bana.
Ne demek her lafi soyleyip karsindakini kirip ben boyleyim boyle kabul et.Etmiyoruz efendim herkes haddini bilsin.Nefret ederim boyle insanlardan

Ya daha önceki konularda bahsettiğim için fuzuli yazmak istemedim. Benim görümce mübarek evin kahyasi ve kasası. nisan ve düğün zamanı herşeyi karistirdi yok o olmayacak yok şu yapilmayacak. bizim düğün zamanı herkes birbirine küstü buda ateşe körük oldu her zaman. kinada onunla halay çekmedim diye bütün oğlan evini topladı bastı gitti. düğün günü kuaföre geldi tavır yaparak sonra yine bastı gitti. içinde ne yaşıyorsa artık. düğünden sonra bayağı kopardık mesafeli durdum ben onların tarafa. dugune bir ay kala kendi ogullarina kustuler banada aileme de kustuler. arayıp sorma yok gelme gitme yok. dugune bi ay kala kv. geldi bize sapır supur konuştu çekti gitti ertesi gün annem üzüntüden beyin felci geçirdi. düğünde de sahip çıkmadılar aynı şekilde, kimse iğne takmadi onların taraftan üstüne birde yalandan takı listesi okuttular şaka gibi. bende mesafe koydum doğal olarak. ama onlara göre ben gelinim ya yapamam öyle tavırlar küsmek falan. düğünden sonra kv aksamin 10u gecenin biri demeden gelip gitmeye başlayınca tepki koydum çıkmadım bi sefer yanına. kıyameti kopardı. konuşup düzeltmek için evine gittim işte bu görümce tartıştı benle. uzerime yürüdü, gerizekali, açgözlü, terbiyesiz, senin ne mal olduğunu sulalem anladı beni kandiramazsınlar falan. senin taksitlerini ben ödedimler. benim aileme güleryüz gostermedin hizmet edip çay vermedinler vs vs.daha bi sürü laf. cevap verdim ama sadece kendimi savundum. onu orada rezil etmesini de bilirdim ama yapmadim çünkü aklı kıt. cahil demiyorum aklı başka şeylere çok iyi çalışıyor çünkü

gorumceyle arandakı konuda belkı haklısın bılemıyorum ama onlarında dolu oldugu aşikar.babana gıdecek kadar dolmuşlar.bıde onları dınlemek lazım yanı.ayrıca cocugu göstermemek nedır eşin fazla pasıf bu konuda.haksız bıle olsa halası .sana nasıl davranıyorsa oyle cezasını ver cocugu kullanma.cok kıncısın bıde...

kusura bkma ama tüm suç öz babanda. bu şekilde davranıyorsa kayınvalidenlerin yanında onlarda sahipsiz olduğunun farkına varıp üstne geliyor

zaten en çok babama kızıyorum ya. ya senin karşına kadın gelmiş 26 senelik kızını kesiyor. demiyosun ki benim kızım bunları yapmaz, ne yaptınız da bu hale geldi. kalkıp kv.ye dediği şey bana bunları daha önce neden anlatmadiniz ben onun kulağını çekerim saçmalamasın..
öz babam böyle derse ne diyim ki daha ben

gorumceyle arandakı konuda belkı haklısın bılemıyorum ama onlarında dolu oldugu aşikar.babana gıdecek kadar dolmuşlar.bıde onları dınlemek lazım yanı.ayrıca cocugu göstermemek nedır eşin fazla pasıf bu konuda.haksız bıle olsa halası .sana nasıl davranıyorsa oyle cezasını ver cocugu kullanma.cok kıncısın bıde...

Onların dolu olduğu konu benim onlara samimi olmamam. mesafeli durmam. iyide biz mutlu mesut yaşarken birden bire böyle olmadı ki bizim aramızda asilmamis sorunlar vardı onları çözmek yerine hep beni sindirmeye eşimi doldurup beni ezmeye çalıştı kv. çocuğu kullanmak değil. haklısınız benim yaptığım doğru değil ama biz zaten yüzeysel de olsa görümceyle konuşup kapattik meseleyi. sonuçta bende meraklı değilim hala yasagina. ama annesi mahvetti herşeyi

ewet orda haklısın buyukluk gosterıp buluşup barışmişsın zaten sonradan babana şikayet gereksız olmuş..

Dimi ama bu durumda baba ilede görüştürmemesi gerekir çocuğunu. Yanında olmayan evli barklı koca kadına böyle davranan baba aynı tavrı görmüyor ise görümceye haksızlık olmuş bencede
Evet taraf tutuluyor. Yani karakterinize ters diye karşı koymuyorsunuz demek ki. Onlari sevmediginiz için kiziyorsunuz. Aksi halde herkese tavriniz bir olurdu

çocuğu ilk siz kullanmışsınız sonra kv başka çocuk severim dedi diye bozuluyorsunuz . kimse sizin köleniz değil . bu olaylar sebebiyle doğumgününe çağırmadığınızı düşündüm ben . kusura bakmayın ama siz onların da böyle anlayacağının farkında olan birisiniz . konunuzda yazdığınız detaylara bakınca bunu anlamadığınızı düşünmez kimse . bahane bulup şundan çağırmadım diyorsunuz . bunun çözümü önceden arayıp haber verip onlarla da ayrıca kutlamak olurdu . ama diyorsanız onlarla kutlamak istemiyorum o zaman bunu açık açık diyeceksiniz onlar da salak değil çünkü .

Çocuğa üzüldüm. Koskoca kadınların cekismesi yüzünden hala babaanne dede bilmeden büyüyecek o çocuk.

Cocugu sevdirmemek dogumgunune baba tarafını çağırmamak...cocuk yoluyla intikam çok çirkin bence.

Sen de cok inatsin bacim. Dogum gunune onlari dahil etmemeler halay cekmemeler. Hep ozel gunlere saklamissin intikamini. Oyle yapma her ozel gunu burnundan getirirler.

A
çocuğu ilk siz kullanmışsınız sonra kv başka çocuk severim dedi diye bozuluyorsunuz . kimse sizin köleniz değil . bu olaylar sebebiyle doğumgününe çağırmadığınızı düşündüm ben . kusura bakmayın ama siz onların da böyle anlayacağının farkında olan birisiniz . konunuzda yazdığınız detaylara bakınca bunu anlamadığınızı düşünmez kimse . bahane bulup şundan çağırmadım diyorsunuz . bunun çözümü önceden arayıp haber verip onlarla da ayrıca kutlamak olurdu . ama diyorsanız onlarla kutlamak istemiyorum o zaman bunu açık açık diyeceksiniz onlar da salak değil çünkü .
Agizlariyla pasta istemisler cunku:))

Tek anladığım;
Siz fazla gidiyor geliyorsunuz kvlere ve her gidişin olayla sonuçlanıyor
Tavsiyem ise gitmeyin olur ancak gitmeyin bayramdan bayrama görüşün
Bu ne yahu .. Ne kendi aileni ne kocanın ailesini karıştırma evine düzenine..
Ben kızımın doğumgününe yada evime oturmaya istediğimi çağırırım buna kendi babamda dahil kimse karışamaz sizi ortaya almışlar şamaroğlanına çevirmişler resmen

düğünde dernekte taksidini görümceye ödettiyseniz kınada da o halayı çekmek zorundasın gürmceyle.ayrıca çocuk senin malın mı yeğeniyle diyetini öder ne demek.
Allah sizin gibi gelinlerden korusun.
resmen doğum günü yapmışsın işte pasta kesmek ne demek
eşinde harbiden etkisiz eleman hiç adı bile geçmiyor şu kadar kavganın içinde.
babam 26 yıllık kızını tanımamış diyorsun da belki de tanıdığı için herkesin içinde o hakareti etti.ona da küsmelisin torununu göstermemlisin bunun da diyeti bence bu .

Back
X