- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi uykusuzgibi
konuya çok vakıf olamamakla birlikte, sizi geren insanlarla bu kadar sıkı fıkı görüşmek zorunda mısınız? gitmeyin, gelmesinler.En azından bir süre...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğerleriyle arası istenecek kadar iyi olmayabilir . ama şu gidişatta ben bu olayın böyle sonuçlanacağını tahmin ederim . konu sahibi daha da farkında birisi çünkü olayların içinde .A
Agizlariyla pasta istemisler cunku:))
k.v ve k.p de sizi sahipsiz görüp dha da çok ezmeye çalışıyorzaten en çok babama kızıyorum ya. ya senin karşına kadın gelmiş 26 senelik kızını kesiyor. demiyosun ki benim kızım bunları yapmaz, ne yaptınız da bu hale geldi. kalkıp kv.ye dediği şey bana bunları daha önce neden anlatmadiniz ben onun kulağını çekerim saçmalamasın..
öz babam böyle derse ne diyim ki daha ben
Ya bu şekilde yapmaya ve huzursuzluk çıkarmaya devam edeceklerse ne görümcenle ne aileyle görüşme. . Baksana senin kendi ailenle de aranızı bozacaklar. Birde doğum günü için bazen böyle planlanmayan şeyler çıkabiliyor onlara inat yaptığını düşünmüşler heralde. .
Tavsiyem ne kv-kpinize ne de kendi ailenize her Allahın günü gidip gelmeyin, bak nasıl çözülüyor sorunlar.
Bu ne bacım hergün hergün ya? Çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş hatta nerde çokluk orda b.kluk diye başka bir söz daha var o size daha uygun.
anlayamadık ki
babanız size neden kızdı
görümce ile ilişki neden bozuk
bir de evde misafir varken nasıl bırakıp gittiniz yani olmaz siz gidin benim misafirim var nasıl demediniz
önce aileleri hayatınıza karıştırma sorununu çözün sonra düzelirsiniz vs vs
Şunu yapmadı bunu etmedi sallamadı görmedi yazana kadar okuyabildim sadece. Anladığım kadarıyla size rahatsızlık veren biriymiş zaten nedir bu sallanmak takılmak merakı anlamış değilim
1. Başlık ne alaka dedim.
2. Çok karisik olmus malesef okudum ama kp , kv, babam, o ne dedi , bu şunu dedi gibi seyler aklimda kaldi.
3. Esin yanindaysa salla gitsin gerisini.
Herkesin seni suçlama sebebi sen gelinsin alttan alman lazım tarzı.. oldu.. nedir bu gelinlerin çektiği beeBaslik şu ki herkes beni suçluyor. annesi babası bacisi teyZesi amcası eşim. kalkıp anlatıyorum kizkardesime herkes beni suçluyor yeter bunaldim diyorum.herkes seni suçluyorsa sensin suçlu o zaman diyor... yıprandım desteksizlikten
Hem de masallah cin gibi:)diğerleriyle arası istenecek kadar iyi olmayabilir . ama şu gidişatta ben bu olayın böyle sonuçlanacağını tahmin ederim . konu sahibi daha da farkında birisi çünkü olayların içinde .
Babanıza net bir tavır koymalısınız.. başbaşa iken konuş babanla.. sen benim neler çektiğimi nerden biliyorsun tarzı.. bir daha beni ne onların nede başkalarının yanında küçük düşürme babamda olsan ben artık evli barklı .çocuklu bir kadınım kendi aklım var ve bana karışmanı istemiyorum diye rest çek.. oh kaynanangilde bulmuş böle babayı biz ne uğraşıcaz kızıyla kendisi uğraşsın modunda..
O zaman babana da çocuğu göstermeyeceksin.
Oda insanların içinde rencide etmiş üstelik sana göre doğum günü falan yokken.
Her iki tarafta hatalı ve hala kin güderek hatayı devam ettiriyorsunuz.
Çocuğu tek başınıza yapmadığınız için gösterme/göstermeme kararını da tek başınıza alamazsınız.
Ayrıca çocukların doğumgününde pasta alınır ve aile fertleri davet edilir.
Siz pasta almış ama sadece kendi aile fertlerinizi davet etmişsiniz.
Bozulmaları çok normal.
Doğumgünleri kritik konular. Hemen herkes darılır. Eşinle Aran Nasıl bu arada. Ailesi nereden buluyor bu cesareti. Bunu bir sorgula. Eşin güçlü durmazsa sokaktan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa da karışır hayatınıza. Böyle durumlar için benim kesin bir formülüm var. Eşiniz en azından 2 ay konuşmayacak ailesiyle. En başta özelime karışamazsınız diyecek ve 2 ay hiç konuşmayacak. Bak Nasıl geliyor akılları başlarına.
çocuğu ilk siz kullanmışsınız sonra kv başka çocuk severim dedi diye bozuluyorsunuz . kimse sizin köleniz değil . bu olaylar sebebiyle doğumgününe çağırmadığınızı düşündüm ben . kusura bakmayın ama siz onların da böyle anlayacağının farkında olan birisiniz . konunuzda yazdığınız detaylara bakınca bunu anlamadığınızı düşünmez kimse . bahane bulup şundan çağırmadım diyorsunuz . bunun çözümü önceden arayıp haber verip onlarla da ayrıca kutlamak olurdu . ama diyorsanız onlarla kutlamak istemiyorum o zaman bunu açık açık diyeceksiniz onlar da salak değil çünkü .
Tek anladığım;
Siz fazla gidiyor geliyorsunuz kvlere ve her gidişin olayla sonuçlanıyor
Tavsiyem ise gitmeyin olur ancak gitmeyin bayramdan bayrama görüşün
Bu ne yahu .. Ne kendi aileni ne kocanın ailesini karıştırma evine düzenine..
Ben kızımın doğumgününe yada evime oturmaya istediğimi çağırırım buna kendi babamda dahil kimse karışamaz sizi ortaya almışlar şamaroğlanına çevirmişler resmen
işin ilginç yani onlar sadece ayda iki kez gittigimiz halde herşey bu halde. zaten kardeşim ve annem kizmislar babama. doğum günü değildi oturmaya geldiler falan diye ama babam hala hatasını kabuk etmiyormuş. o ailenin geliniyse herşeye onlarda gelecek falan. ya demek istiyorum babamın yüzüne bütün herşeyi. evime kimi ne zaman çağıracağımı ben bilirim diye ama korkuyorum ölümlü dünya diyorum pisman olacak bişey yapmak istemiyorum
Ama kv babana seni şikayete gidiyor baban ağzının payını vermeliydi sen kimi kime kötülüyorsun o benim kızım ! Demeliydi...
Sanada , gel bakayım kızım anlat durum nedir ne değildir kv bana böyle böyle söylüyor bi de senden dinleyim demeliydi...