Hırsızlık mı ihtiyaç mı ?

Nickbulamadimya

Bir yanım hala çocuk...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
226
291
53
Merhaba
Kafamı kurcalayan Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,
Boşandıktan sonra karşıma çıkan bir sürü insan içerisinde tek güven veren biriyle ilişkiye başladım kendisi emniyet kadrosunda önemli bir bölümde çalışıyor maaşı yuksek ve bugüne kadar karşıma çıkanlar gibi cinsellik isteyerek hiçbir zaman yaklaşmadi buraya kadar herşey normal

Bu sıralar ay ortasina kadar biraz maddi açıdan zor durumda olduğunu söylemişti bana benden de borç istedi ama olmadığı için yardımcı olamadım
Ama bir şey fark ettim evime her geldiğinde ufak ufak paralar kayboluyor (1-2lira gibi) ilk başta ondan şüphelenmedim ama denemek için bir fiş koyup üzerine sayıp bozuk paralar bıraktım gittiğinde baktım yine 1lira eksik pencere önünde yada odamda duran bozuk paralardan da eksilmiş
Meselem para degil ama ya gerçekten bu kadar mı zor durumda yoksa kleptoman mı anlayamıyorum başka birşey yada daha büyük paralar kaybolmuyor mesleğini düşününce yakıştıramadım ama gerçek bu
Bir yanım biraz daha sabret belki öyle değildir ihtiyacı vardır diyor hatta biraz borç vermeyi teklif etmeyi düşünüyorum
Bir yanım yol ver diyor siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz ?

Ekleme:beni bağışlayın lütfen eklemeyi şimdi yapabiliyorum,
şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi

Son olarak ; herkese vakit ayırıp verdiği cevaplar için teşekkür ederim,
İşinden eminim kartını gördum ve görev başında da gördüm , ancak kafamı kurcalayan böyle birşeyi beklemiyor olmamdi ben mi yanlış anladım diye düşünmüştüm ama kendimi bahane ederek yollarımı ayirdim

Son düzenleme:
1 2 lirayla nasıl bir ihtiyacını karşılayacak ki?
Hazır mısınız peki sürekli şüphe içinde yaşamaya, evinizden teker teker ziynet eşyalarınızın kaybolmasına? Hırsız biriyle sevgili/evli olmaya hazır mısınız? Kaldı ki boşanmışsınız bir evlilik kötü bitmiş, biraz daha seçici olmak, sorun istememek gerekmez mi?

Size karşı çekimi mi yok, cinsellik ihtiyacı mı yok. Her erkek ilişki yaşadığı karşı cinse istek duyar, hatta duymazsa ve etkilendiğini hissettirmezse kork. Önemli olan kriter size saygı duyup bu konuda baskı yapmaması, kararı size bırakması olmalı.

Para konusuna gelince bu olay midemi bulandırdı. Yeni ilişkiye başlayan bir erkek, son kişi siz kalmadan borç para istememeli. Çünkü birbirinizi yeni tanımaya başladığınız bir dönem hakkında olumsuz düşünmenize neden olmaması gerektiğini düşünmeli.

1-2 lirayla ne gibi ihtiyaç görülür ama su olabilir kendinde de bozuk para vardir ustunu tamamlayıp kullanıyordur günlük alacağı ufak seylere yani hırsızlık oluyor bu baska bisey değil

Başka sefer geldiğinde 20 yada 50 tüm, bi kaç lira da bozuk para koyun bakalım napacak? Acaba bozuk paraya mı takıntısı var yada anlaşılmaz mı diye düşünüyor? Ama alıyorsa sebep ne olursa olsun, yol verin gitsin..

Ya allah korusun evlenseniz nasil olacak , düşündüm eşimin boyle bir huyu olsa napardim her girdigim ortamda huzursuz birinin birseyi kaybolsa ondan şüphelenirim , yolun başından vazgeçmek belki daha iyidir

Kleptomani veya değil, bu soru ve güvensizlik bile ilerisi için sorun. Kendinizi riske atmayın, sakın sormayın, borç verme durumuna da girmeyin, ayrılın. Sizden borç istemesi de ayrı bir sıkıntı.

Adam her turlu itici ya. Size gelene kadar hic mi ailesi, akrabasi, arkadaşi yok ki borc istiyor.
Asla "flort" ettigim insandan borc dahi olsa para filan istemem, istenmemeli.

İhtiyac veya degil o paralari O'nun aldigini gormussunuz sonuçta neyine sabredeceksiniz ihtiyac olunca para calmak normal mi oluyor size gore? Size yapan baska yerlerde de yapiyordur.

İhtiyacı bile olsa bir insan başkasının 1 kuruşunu bile izinsiz almaz, CiRiLLA CiRiLLA 'ya katılıyorum, başkaları için doğal gelebilir saygı duyarım ama henüz sevgili konumunda olan birinin borç istemesi, kredi çekmesini istemesi gibi paralı mevzulara girmesi bana ters.
Ayrıca kleptomani olduğunu da sanmam, bana sanki mesleği gereği temkinli davranıp bozuk paralardan 1-2 lira alarak nabız ölçüyor gibi geldi, siz kaç liralık kayıpta fark edeceksiniz diye deneme yapıyor gibi geldi, devam ederseniz ilerleyen zamanlarda daha büyük meblağlara el atacağını düşünüyorum.

İhtiyacı bile olsa bir insan başkasının 1 kuruşunu bile izinsiz almaz, CiRiLLA CiRiLLA 'ya katılıyorum, başkaları için doğal gelebilir saygı duyarım ama henüz sevgili konumunda olan birinin borç istemesi, kredi çekmesini istemesi gibi paralı mevzulara girmesi bana ters.
Ayrıca kleptomani olduğunu da sanmam, bana sanki mesleği gereği temkinli davranıp bozuk paralardan 1-2 lira alarak nabız ölçüyor gibi geldi, siz kaç liralık kayıpta fark edeceksiniz diye deneme yapıyor gibi geldi, devam ederseniz ilerleyen zamanlarda daha büyük meblağlara el atacağını düşünüyorum.

Aynı fikirdeyim, bana da öyle geldi
Siz onu deniyorsunuz kendinizce ama bence o da sizi deniyor

Aynı fikirdeyim, bana da öyle geldi
Siz onu deniyorsunuz kendinizce ama bence o da sizi deniyor
Adam daha fazlasına el uzatmanın hazırlığını yapıyor, çok rahatsız edici bir durum bence, kaç yıllık eşim dahi bana sormadan çantamdan 5 kuruş bile almaz, bende onun çantasından, adam çok rahat henüz sevgili olduğu insanın evinden 1-2 lira demeden götürüyor, ihtiyacı varsa gidip kredi çeksin.

Adam daha fazlasına el uzatmanın hazırlığını yapıyor, çok rahatsız edici bir durum bence, kaç yıllık eşim dahi bana sormadan çantamdan 5 kuruş bile almaz, bende onun çantasından, adam çok rahat henüz sevgili olduğu insanın evinden 1-2 lira demeden götürüyor, ihtiyacı varsa gidip kredi çeksin.

Gayet iyi pozisyonda çalışan hem de devletin memuru olan bir adam flört ettiği insandan borç isteyecek kadar ne yaşamış olabilir?

Kendi ailesinden, çevresinden borç isteyemeyen alamayan adam milletten sürekli borç istediği için mimlenmiştir, ondan isteyemiyordur başka sebebi olamaz.

Bunun sebebi de ya kumar oynuyordur, ya da ciddi ciddi parasının hesabını hiç yapamıyordur ki bu daha da kötü.

Kesinlikle gelecek planlayacak güveni vermiyor.

Back
X