Hırsızlık mı ihtiyaç mı ?

Eminim çünkü hem görev başında hemde kartını gördum üstelik komser olan bir insan nasıl tenezzül eder ona hala inanamıyorum
Valla benim bi eski sevgilim de öğretmenim demişti kar gostermisti sahte cikti adam ilkokul terkmis okulda getir götür yapıyormuş

Ikincisi de anneannemin rahmetli uvey abisi sevdiği kızla evlenbilmek icin polisim demiş ama aslinda inşaat işçisiydi polis uniformasiyla cikiyormus her sabah ise sonra hapis yatmış adamcagiz sahtecilikten

Merhaba
Kafamı kurcalayan Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,
Boşandıktan sonra karşıma çıkan bir sürü insan içerisinde tek güven veren biriyle ilişkiye başladım kendisi emniyet kadrosunda önemli bir bölümde çalışıyor maaşı yuksek ve bugüne kadar karşıma çıkanlar gibi cinsellik isteyerek hiçbir zaman yaklaşmadi buraya kadar herşey normal

Bu sıralar ay ortasina kadar biraz maddi açıdan zor durumda olduğunu söylemişti bana benden de borç istedi ama olmadığı için yardımcı olamadım
Ama bir şey fark ettim evime her geldiğinde ufak ufak paralar kayboluyor (1-2lira gibi) ilk başta ondan şüphelenmedim ama denemek için bir fiş koyup üzerine sayıp bozuk paralar bıraktım gittiğinde baktım yine 1lira eksik pencere önünde yada odamda duran bozuk paralardan da eksilmiş
Meselem para degil ama ya gerçekten bu kadar mı zor durumda yoksa kleptoman mı anlayamıyorum başka birşey yada daha büyük paralar kaybolmuyor mesleğini düşününce yakıştıramadım ama gerçek bu
Bir yanım biraz daha sabret belki öyle değildir ihtiyacı vardır diyor hatta biraz borç vermeyi teklif etmeyi düşünüyorum
Bir yanım yol ver diyor siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz ?

Ekleme:beni bağışlayın lütfen eklemeyi şimdi yapabiliyorum,
şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi
Borc verme verirsende senet iste yoksa muge anli ya misafir olursun ayol ben herife para vermiyom deki sevgili ne garantisi var

Kesin kleptoman çünkü 1 lira ile durum duzeltilmez.Arti öylede olsa böylede olsa kaçın kurtulun delimisiniz siz.Hirsiz iki türlüde ne işiniz olur.Yarin öbürgün cocugunuzun kumbarasindan çalar annenizin cantasindan.Bu utanclami yasayacaksiniz hayat boyu.Nasil soğumadınız bilmem

Daha sonra fazla miktarı hedefliyor bence.yakalanırsa ben hastayım diyebilmek için şimdilik küçük çalıyor

Emniyette yeni baslayan komiser yardimcilari bile 5-6 bin alıyor. Önemli bir konumdaysa daha yüksek alır. Sevgiliden borç istenir ama "flörtten" istenmez. Kaldi ki sevgiliden dahi yüksek miktarlı istenmez.

konuyu ilk okuduğumda acaba yol parası mı yok dedim 🤨 bugün yine pembe dünyalardayım 😂 ayrılın muhakkak insan kendi çocuğunun kumbarasından bile o kadar rahat 1-2 TL almaz. Az yada çok bunun ne olduğunu hepimiz biliyoruz

Back
X