• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırsızlık ve çaresiz olmak

merhabalar kızlar

hemen konuya giriyorum annemin altınları ortada yok.annem en son ne zaman nereye koyduğunu hatırlıyor.o günden sonra Allahın işi evimize sadece bi akraba aile geldi.onların kızınin daha önce de ufak tefek şeyler aldigini farkediyorduk.

altınların olmadığını fatkedince annemle gidip orada soyleyelim tepkisi nasil olcak diye dusunduk.neyse biz bunlara gittik kızın hareketleri bana şüpheli geldi.söylediğimizde şaşırmadı bile.

günah da almak istemiyoruz ama başka suphelenebilecegimiz kimse yok..eğer altınlar ondaysa ne yapabiliriz.kaç gündür evde huzur yok.hırsız girseydi eve daha iyiydi napcagimizi bilemiyoruz
polise vereceginizi söyleyin . sahit var ogüne kadar kim geldi gitti sonucat

Benzer bir olay yaşamıştık . Bizde şüphelendiğimiz kişiye polise şikayet ettik parmak izi alacaklar dedik. Kadın ağlayarak itiraf etti kendi aldığını hastaymışta görünce alası gelmişte falan filan.. ama biz altınlarımıza kavuştuk :KK53:

Kaç yaşlarında bu kız...yukarı inip çıktığından dolayı ses çikarilmadigina göre 12 falan mı daha mi küçuk

Kaç yaşlarında bu kız...yukarı inip çıktığından dolayı ses çikarilmadigina göre 12 falan mı daha mi küçuk
16 17 felan vardır yaşı. çok yakın akraba olduğu için bir de onun yaşıtı olan kız kardeşlerim genelde o katta olduğu için onların odasında vakit geçiriyorlar yemek çay vs disinda

Daha önce başıma geldiği için tepkiler çok tanıdık geldi ama yine de günah almak istemem. Üniversitedeyken çantalarmizi bi kız arkadaşımıza emanet edip internet kafeye ödev çıktısı almaya gitmiştik. Sınıfa dönünce arkadaşın çantalari sınıfta bırakıp gittiğini gördük. Hocamız sizinki çantalari burda bıraktı gitti dedi. O akşam cüzdanımda 50tl eksik olduğunu farkettim. Hiç aklıma gelmemişti ama sınıftaki diğer kızlar çantayı teslim ettiğimiz arkadaşı benim cüzdanı çantadan çıkartırken görmüşler. Bunu duyunca hemen kızı bulup yüzleşmeye gittik, insan iftira ile karşı karşıya Kalınca öfkelenir sesini yükseltir. Bu tepkisiz bi şekilde ben görmedim ben almadım falan demişti aynı seninki gibi.

Bence hiç acıma kimbilir ne kadar değerinde o altınlar, polise gittik diyerek tehdit fikri güzel bence onu kullan daha önce denemişligim var ise yarıyor

30 bin değerinde altınlar bundan bir ay önce de annemin Nisan yüzüğü kaybolmuştu kalındı bayagı.gerçi maddi değerindense bizi düşürdüğü huzursuzluk ve ister istemez kardeşlerim için de acaba mi diye düşünüyo olmaları daha kötü.Babam diyo ki bilsem ki bi şekilde çöpe gitmiş kurban kesecem.

Back
X