Hırsızlık yaptım, yakalandım, çok pişmanım

Bu arada arkadasinin caldigi kiyafet de hala sizdeymis. Rezil gibi o alarmlari sokmeye calisirken de mi demediniz biz napiyoruz diye.

yaw sen suc islemissin. burda sirtinin sivazlanmasini mi bekliyosun? nasil bi melek magazq gorevlisi o an orda cagirmamis polisi hayret. ben olsam gozunun yasina bakmazdim. suc isleyen cezasini cekmeli.

Bazi insanlar baska biyerde bille yedigi ictigi seyin helalmi haram mi diye sorgularkenn siz hakiniz olmayan biseyi almissinz ve onemli olan vicdaninizin hic rahatsiz olmamasi ben acikcasi inanmiyorum yakalanmasaydin hic pisman olmicaktin ve pismansan bille buraya degil gidip magaza sahibinden hellalik alip Allaha tovbe etmenizdi Nediyim Allah affetsiz..

Yakalanmasaydın pişman olmayacak mıydın?

Ve iyiki yakalanmışsınız yoksa bunun arkası gelmezdi yine yapardınız nasılsa yakalanmıyoruz diye.

O arkadasinla bir daha gorusme, senin aklin yok mu elaleme uyuyorsun? Yaptigin sey cok yanlis.

Ne biçim insanlarsınız ya siz. İhtiyaç değil bir şey degil. Bildiğin pislik zarar vermek için yapılmış şeyler. Iyi zedelenmissin. Kadın da keşke sizi polise şikayet etseydi. Alsaydınız bir sabıka kaydı görseydiniz gününüzü. Yine de iyilik yapmış.

keşke polise verselerdi sizi.
belli ki yakalanmasaydınız girdiğiniz her mağazadan bir şeyler çalacaktınız.
bir de 19 yaşındasın. neyin aptallığı bu acaba?
hem ezik, hem hırsız.

Yaptiginiz cok adice bir sey.sakin bir daha senin olmayan hakkin olmayan bir seyi alma.
Hem cok gunah hem cok ayip bir sey bu.
Siz urunleri calip.cikinca olay kapaniyormu vicdaninizda aksam kasada acik cikinca kasiyerin suclanacagini hic dusundunuzmu.
O arkadasinla bir daha gorusme sende asla bir daha boyle bir hata yapma sakin...

aynen oyle oluyor.
benim arkadasim cok bilindik bir firmada calisiyor.
eksik olan urunlerin parasi onlardan kesiliyor. en cok mudurden sonra yardimcisindan daha sonra elemanlardan.
yazik su yeni nesilden hic umudum yok benim ya

ekmek çalanı anlarım da makyaj malzemesi çalmak nedir ya? bu kadar mı düştünüz? iki ruj bir bluz için milletin ekmeğine el uzatırken hiç mi vicdanın sızlamadı?
evet bir çok mağazada çalınanlar orda çalışanların primlerinden kesiliyor. ama umrunda değil dimi?
bunu umursayacak vicdanın, ahlakın olsa yapmazdın zaten, sana eğlence sadece...
orda asgari ücretle sabahtan gece 10 a kadar, haftasonu, bayram demeden bütün gün ayakta çalışan insanların cebinden, emeğinden çaldığınız her şey başka bir yerden çıkar inşallah.

aynen oyle oluyor.
benim arkadasim cok bilindik bir firmada calisiyor.
eksik olan urunlerin parasi onlardan kesiliyor. en cok mudurden sonra yardimcisindan daha sonra elemanlardan.
yazik su yeni nesilden hic umudum yok benim ya
Bunlar iki aksiyon yaşayacak diye milletin ekmeğinden kesiyorlar.
Birinin kalemini silgisini izinsiz kullandığımızda vicdan azabı duyan bir nesildik biz ya. Nerelere gidiyoruz böyle?

Ailenin sana zamaninda düzgün bir ahlak terbiyesi vermemesinden kayaklanıyor butun bunlar.

Bugün mağaza soyan yarın girdiği çıktığı evleri soyar. Hiç haz etmem hırsız yalancı insandan. Keşke daha vahim sonuçları olsaydı. Bir de bu yüzsüzlükle buraya konu bile açmışsın. Korktuğun da polise veya habere çıkarmıyim. Valla güzelim kayıtları çıkarıp baktılarsa inşallah YouTube vs bir yerlere yüklerler de rezilliğini herkes görür.

6-7 yasinda da degilsin ki
Yaptigin cok yanlis diyelim...
Anlatalim.

Yaptigindan azicik utansaydin bu konuyu
Acamazdin bile.
Sadece polise verirler mi
Haber kanallarinda kendimi gorebelirmiyim korkusu senin ki.
Kadin iyi niyetli belli ki
Polisi karistirmak isteseydi o an yapardi
Korkma yani..

Yaptın, yakalandın, pişmansın. Bitti. Bir daha yapma, arkadaşını da uyar. Heyecan istediniz, yaşadınız. Kelepçe yemediğinize dua edin. Aklınız başınıza gelmiştir umarım.

Yoo hiç de bi anlık heves falan değil, ilk mağazadan sonra dursan pişman olsan bi anlık hevesti. Sen baya bildiğin "yok bi de orda şansımızı denedik" falan bildiğin çete olmuşsunuz.

Ayrıca yakalanmasaydın zerre pişman olmayacaktın. Şimdiki de pişmanlık değil yakalanma korkusu. Birbirimizi kandırmayalım. Kaldıramayacağı korkacağı işlerin altına girmeyecek insan bu yüzden. Hırsızlık da bunlardan biri. Sevmiyorum ruhunda hırsızlık olanları. Tedavi olun ikiniz de.

Bir de marka takılıyorsunuz, çalıntı eşyalarla hava atacaksınız... Paran yoksa git ucuzunu al ama ÇALMA, kimsenin hakkını ALMA. Bunu yaz bir kenara canım, büyüyünce lazım olur: "Eline, beline, diline sahip ol"

Ben olsam böyle utanç verici bir olayı yaptığımı kendime bile itiraf etmekten utanırdım.Sen buraya konu açıp birde ne yapabilirim diye sorduğuna göre utanmıyorsun sadece korkuyorsun yakalanmaktan.
Yakalanma ve birilerinin duyma korkusu olmasa devam edecektin hırsızlık yapmaya..
Ben en çok hak yemekten korkmayan insanlardan nefret ederim.Sana verebileceğim tek tavsiye yaptığından utanman ve asla tekrarlamaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…