Hırsızlık yaptım, yakalandım, çok pişmanım

Çok kötü yaptınız şey psikoloğa gidin siz yaptığınızda pişmanlık duymamissiniz yakalanır miyiz biri bizi görür mu derdindesiniz kullar gormeseede unutma rabbim herşeyi görüyor

Hayır bir de hırsızlık için o dükkanlara girmeye karar veriyorsunuz. Ve büyük bir risk var ortada, yakalanma riski! Bunu adınız gibi biliyorsunuz ve umursamadan devam ediyorsunuz da... Neden yakalanınca birden umursamaya başladınız? E zaten göze almamış mıydınız ki? Kendi düşen ağlamaz derler. Biraz büyüyün ya! Hırsızlık eyleminin 2 türlü sonucu vardır. Bunlardan biri yakalanıp hapse atılmak oluyor. Bunun olmayacağını umarak devam etmek saftirikliğin dik alası oluyor.

Babanin parasini boyle calsalardi cok merak ediyorum boyle rahat pismanim diyip gecistirirmiydin tedavi olun arkadasinla bu gozarkadasi edilecek bir durum degil..kendine bunu yakistiran acaba millete neler yapmaz evlerden irak...

insallah sadece psikolojik bozukluktur karakter degildir sizinki.19 yasindaki insan iyiyi dogruyu ayirt edebilecek yasta arkadasin zorlasa da senin aklin var nihayetinde.

Az bile yapmışlar. Ben olsam Polis çağırırirdim.

Hergunluk okdr haber seyrediyoruz neler oluyor dunyada hala cesaret edebiliyordunuz bunu yapmaya ve soruyosunuz verirlermi habere polise diye. Helal haram bilmek lazim ha biliyir da yapiyorsan tedavi olmak lazim. Hersein hi cozumu var bugun ugak bisi alan yarin neleri almaz . Yazik yani

Ne biçim bir hevesmiş o? Nerede kaldı ahlak, vicdan? Büyük konuşmaktayım ama nasıl yetişiyor bu gençlik, aklım almıyor. Çok kızdım size, keşke polise verseymiş sizi.

Aileleriniz bunu duysa nasıl yıkılırlar kimbilir . Arkadaşım dedigin insan senin gerçekten arkadaşın degil , gerçek arkadaşın olsa sana asla böyle hırsızlîk yaptırmaz aksine engel olurdu , tabi bu senin içinde geçerli ikinizde kòtü karekterlisiniz .

Kac yasindasiniz yaptiginiz cok çirkin burda insanlarin sizi rahatlatmasini beklemeyin pişkin pişkin anlatmissiniz bile . Haram her zaman helali de alır götürür bu size umarim ders olur

Bir heves ya da parasızlık uğruna böyle bir şeye düşmen çok üzücü. Gördüğüm kadarıyla yeterince pişmansın. Bundan sonra bu gibi işlere sakın bulaşma. Yaşın da küçük değil. Tertemiz bir genç kız ol. Aileni ve çevreni utandırma . Bunu ailen duymuş olsaydı hayal kırıklığına uğrarlardı.Tövbe et ve bir daha yapma. Alın teriyle alınan eşyaların yerini hiçbir şey tutmaz. Rabbim umarım seni affeder.

Bir anlik heves mi ? İki magazada hirsizlik yapmissiniz hadi bir tanesi anlik heves olsun digerii?? Umarim bir daha tekrarlamazsiniz.

bu yeni nesile ne oluyor böyle
yere düşmüş elmayı alıp yiyebilir miyiz yiyemez miyiz tartışması yapardık bizler
şimdikilerde hiç vicdan yok ancak olursa böyle yakalanır mıyız korkusu oluyor
toplaşıp adam dövüp internete yayanlar hırsızlık yapanlar erkek için birbirne girenler yaşından büyük adamlarla kadınlarla takılanlar
gümbür gümbür bir nesil geliyor ucunda hapis olmayacağını bilseler daha ne yapacaklar acaba

Kııııız benim telefonumu da mı sen götürdün lanetttttt kızım nasıl bi kafa bu allahın hırsızı? Nasıl yardım ediyim sana mesela? Gel beni soy etrafımı soy. Allah belanı versin senin. O kadından ne bekledin? Al götür demesini mi? Farkında olmasa senin gibi bi edepsiz çalacak ve belkide onun maaşından krsilcekti. Kurban ol o kadına sen. Ben olsam kolundan tuttuğum gibi polise verirdim seni ahlaksz hırsızlık yapmış bide anlatıyo yüzsüz. Cehennemin dibine kadar yolun var!!!!!!!!!!! seni benim elime vereceklerdi ki bak o zaman gör sen nasıl içini rahatlatırdım senninnnnnnnnbn

Kendinden utanmalısın, daha da çok utanmalısın!
Keşke yakalansanız, bunlar hafif şeyler mi?

Sana "olsun, bir anlık hataymıi, bir daha yapmazsın olur biter" filan dememizi beklersen aldanırsın. Öyle diyenler de vicdanını rahatlatmasın.

Arkadaşını arkadaşlıktan çıkararak başla temizlenmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…