- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Hatayı en başında yapmışsınız. Önce yeyip, sonra “bak yedim haberin olsun” hoş değil
Çamaşırlara da hiç elinizi sürmemeliydiniz böyle durumlara mahal vermemek için
Yapmadığınızı, böyle bir şey ile itham ettikleri için kırıldığınızı ve kızdığınızı söyleyin.
Onların da kanıtları yok. Siz içinizi serin tutun suçunuz yokmuş. İnşallah biyerlerden çıkar da yaptıklarından utanırlar.
Aklamak zorunda değilsiniz kendinizi, onlar sizin “suçunuzu” ispatlamak zorundaEvet o konuda cok haklisiniz bana surekli "Ne istiyorsan al, ye" dedigi icin, aldigim zaman muhakkak haberini verdim, ve eger rahatsiz olduysa yenisini alabilecegimi soyledim. Aldigim sey ise 1 parca cikolata sadece. Esyalar konusuna da gelince 2 kez boyle birsey yaptim ama asla kisisel esyalarini karistirma soz konusu degil. Muhabbet esnasinda benim cok fazla tutarsiz konusmalarim oldugu icin guvensizlik olusmus ve "Sen benim gunlugumu de okursun" vs konulari cikti. Kendimi nasil aklayacagimi bilmiyorum. Madem suphelendin aylarca, nasil 1 yil benimle arkadaslik kurdun diyorum tik yok.
Farklı bir eve geçmek için neyi bekliyorsunuz?
Adam akıllı hiçbir kanıt olmadan, kendilerini bun inandırmışlarsa yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ciğeri beş para etmez insanlarrmış zaten.
Ps; Ayrıca aldım, yedim haberin olsun gibi şeyler yanlış davranışlar. Alabilir miyim, yiyebilir miyim? Böyle biri olun bundan sonra. Gerçekten çirkin bir şey çünkü.
Amaaan bir çikolata için senin kalbini kırıyorsa hiç kendini üzme
Ha yurtdışıysa zor.Yurtdisindayim, Erasmus yapiyorum. 1 ay sonra Turkiye'ye donecegim, bu 1 ay icerisinde de ev degistirecek imkanim yok, zaten kendisi evi terk etti
Bunca tantana bi çikolata için mi?
Adreslerini yollasınlar ben yollayayım bir koli.
Hatalı olan sizsiniz açıkçası alma gücünüz zaten varsa çıkın alın 2 dk neden başkasının çikolatası vs yeniliyor yani pek anlamadım. Sonuçta kendinizi biliyorsunuz ben yesem söylerim zaten biliyorsunuz desenize, 3 kuruşluk şeyler bu kadar büyümesi de ilginç
Ayrıca tanımadığınız bir yerde insanlarla bu kadar içli dışlı olmayın, zaten yaşanılanlardan bir samimiyet olmadığı da belli. Bence de tavırlarınız biraz dengesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?