Hirsizlikla suclanmmak?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi geceler bu saat oldu sinirden patlamak üzereyim.
Is yerinde kasada acik cikmis iste diger elemanlarin isimleri yazilip bu kisilerden baska kimse gecmiyecek yazilmis.Ben haric.Sok oldum Direkt sefimize böyle biseyle nasil suclarsiniz neyle itham ediyorsunuz diye mesaj attim.Iste cevabi siz üstünüze alinmayin onlar eski eleman oldugu icin dedik sizlik bisey yok yazmis.
Tamamda burda birtek benim gecmemem ima ediliyor mu?
Dedim en ufak bir süpheniz varsa ispat edin ve ben isten ayrilirim dedim.
Hala sizlik bisey yok yazmis deli oldum.Bu nedir Allah askinabirde wattsap grubunda yazilmis bunlar.
Hic gitmeyi istemiyorum bir haksizmiyim sizce?

çamur at izi kalsın.
işinizi değiştirmeniz mümkünse değiştirin değilse unutun yapabileceğiniz bir şey göremedim ben.

çamur at izi kalsın.
işinizi değiştirmeniz mümkünse değiştirin değilse unutun yapabileceğiniz bir şey göremedim ben.
Ya söyle düsündüm ayrilsam belki arkamdan iftira atacaklar bak o heralde suclu belkide kovuldu denilecek.Ama böylede cok büyük bir itham .Sordugum da sizlik bisey yok denilince ne anlamam gerek bilmiyorum

Ya söyle düsündüm ayrilsam belki arkamdan iftira atacaklar bak o heralde suclu belkide kovuldu denilecek.Ama böylede cok büyük bir itham .Sordugum da sizlik bisey yok denilince ne anlamam gerek bilmiyorum
şahsen sana ne hissettirdikleri ne düşündürdükleri önemli olmalı.
sen bunu yapmamışsın kendini biliyorsun vicdanen rahatsın.
böyle bir ortamda devam edersen yarın bir gün yine suçlanabilirsin kaç kurtar kendini. işin olmasın böyle bir ortamda.
ayrıca hırsız net olarak bilinseydi bile bu tür bir uygulama yapılması yanlış. herkes hata yapabilir önemli olan tekrarlamamak. ona şans vererek onu kazanmak tercih edilmeliydi.

Bende onu diyorum iste bana sakin yanlis anlamayin yazmis.Tamamda neyi yanlis anlamayim.Neymis onlar eski elemanmista ondanmis.Böyle sacma birsey olabilirmi.Allah korusun .Nasil öyle biesey yapabilirim. Insan bile bile cocuklarinin bogazindan haram lokma gecirirmi.

Belki acik sizden daha onceye dayaniyor? Uzuuun bir suredir var ve tespit etmeye calisiyorlarsa suphelenmedikleri kisiyi incelemeye aldiklari gruptan cikarmak istemis olabilirler

Belki acik sizden daha onceye dayaniyor? Uzuuun bir suredir var ve tespit etmeye calisiyorlarsa suphelenmedikleri kisiyi incelemeye aldiklari gruptan cikarmak istemis olabilirler
Bilmiyorum öylede olabilir ama acik acik dedim ben en ifak bir süpheniz varsa yarin cikisimi verin diye.Kameralar var heryerde zaten sürekli görüntüleniyor.Nasil ciikmiyor anlamiyorum.Mesala yarin calisilicak grupta dört kisiyiz ve sadece benim gecmemem gerekiyor.O zamanda ne düsünülebilirim

geçmişi geçmişte bırakıp yeni bir iş diyorum tabi ki sen bilirsin..
sana inanmak istemeyene kanıtlasan bile yine inanmaz bunu hiç unutma.
niye seni mutsuz etmelerine izin veriyorsun çıkart at hayatından.
en azından bir şey olunca seni dinlemeyi tercih edenleri etrafında tut.

Yeni başladıysanız istemeden açık çıkardığınızı düşündüklerinden sizi geri planda tutuyor olabilirler. Hırsızlık yaptığınızı düşünselerdi muhtemelen savunmanızı bile dinlemeden tazminatınızı verip gönderirlerdi.

Siz kendinizden eminseniz zaten kameralar da varmis bence hic ben sucusuzum diye bir aciklamaya girmeyin bile.

Öyle de olabilir ama direkt nerdeyse 50 kisinin bulundugu bir gruptan yazilmasi sacma degilmi?
Madem öyle birsey var bazen aramizda toplantilar yapiyoruz yine yapilsaydi sube sefimiz orda konussaydik

Üstünüze alınmayın diyor ama tek şüpheli sizi mi gösteriyorlar..

Kamera falan yok muydu. Bence de çıkmayın sizden bilirler. Sizlik birşey yok sonuçta.

Siz kendinizden eminseniz zaten kameralar da varmis bence hic ben sucusuzum diye bir aciklamaya girmeyin bile.
Cok sükür o konuda asla tereddütüm yok.O yüzden zoruma gitti. Hatta sefimiz iste siz alinmayin untmayin eski elemanlarda yapabilir gibi sacma bisey yazmis anlamadimda

Öyle de olabilir ama direkt nerdeyse 50 kisinin bulundugu bir gruptan yazilmasi sacma degilmi?
Madem öyle birsey var bazen aramizda toplantilar yapiyoruz yine yapilsaydi sube sefimiz orda konussaydik

Bizim insanlarımız genel olarak ince düşünceli olmadıkları için. Çok detay düşünmeyin derim ben, dediğim gibi öyle bir şüpheleri olsaydı sizi bir bahaneyle işten çıkartırlardı zaten. Muhtemelen tecrübesiz olduğunuz için istemeden açık çıkarttığınızı düşünerek geri planda tutuyorlar; biraz tecrübe kazandıktan sonra yeniden başlarsınız diye düşünüyorum.

Üstünüze alınmayın diyor ama tek şüpheli sizi mi gösteriyorlar..

Kamera falan yok muydu. Bence de çıkmayın sizden bilirler. Sizlik birşey yok sonuçta.
Iste mesala yarin calisicak grupta 4kisiyiz ben haric diger üc kisinin ismi verilmis bunlardan baska kimse gecmeyecek diye.Ee birde siz alinmayin diyor .Sacma degilmi

Iste mesala yarin calisicak grupta 4kisiyiz ben haric diger üc kisinin ismi verilmis bunlardan baska kimse gecmeyecek diye.Ee birde siz alinmayin diyor .Sacma degilmi
Alınmıyorsanız madem devam mı edeceksiniz. Peki içlerinden biri şikayet etmiş olmasın sizi. Çekemeyen biri

Ya zaten ise baslarken benim kasayla bir isim yoktu Ordan sorumlu olan kisi maalesef isinin basinda durmadigi icin mecbur kalip gecoyorum.Yada kendi söylüyor bakarnisin diye.Ne tesadüftürki bu kisiyle biz birbirimizi hic sevmiyoruz.Bu her sayim yaptiginda kasa eksik cikiyor.

Hic anlasamadigim biri var bunun görevi kasada durmal.Tabi sürekli kactigi icin is yapmaktan mecbur geciyoruz.
Tahmin ettigim gibi o kişi isminizi verdi. Neden, çünkü kendisi kendi işini yapamayıp arada size bırakıyordu görevi ve suçu da üzerinize attı haliyle.Büyük ihtimalle o çekemeyen biri de bayandır.

Tahmin ettigim gibi o kişi isminizi verdi. Neden, çünkü kendisi kendi işini yapamayıp arada size bırakıyordu görevi ve suçu da üzerinize attı haliyle.Büyük ihtimalle o çekemeyen biri de bayandır.
Aynen öyle tamamda bunu ben söyledim bu konu ilk gectiginde bakin görevinin basinda durmuyor diye herkes görüyor bunu yani.Madem öyle onu uyarsinlar .Birde niyeyse hep bu sayim yaptiginda eksik cikiyor .Artik karistiriyormu bilerekmi yapiyor anlamadim.O beni sevmiyor ben onu.Isi o onun sürekli birilerinin ayagini kaydirmak.Bilmiyorum artik ne olur bundan sonra ama midem bulandi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…