Hirsizlikla suclanmmak?

Suçu size atabilmek için arada size veriyor görevi. Çünkü o eski çalışan ondan dolayı degildir densin diye. O yüzden yetkili biri varsa söyleyin. Adil davranın açıklayıcı konuşun, kimseyi zan altında bırakmayın de.. O da çeki düzen verir o zaman kendine

Bilmiyorum artik mecbur gidicem simdi gitmesem arkamdan artik bak demekki o yapmis denilicek.Igrenc bir durum istemeye istemeye gitmek.Ama bir yandan da icim rahat kendimden asla süphem yok.Kafama takilan sefin böyle bisey olursa unutmayin sadece yeniler degil eskiler yapar demesi.Hemde üstüne basa basa .Tekrar ayni seyi söylemesi kafama takildi

Açık çıkınca kasadan uzaklastrlmissnz ama bu son derece yanlis. Size biraz zaman tanıyıp denemeleri gerekirdı. İş değistirirsenz hakknzda yanlış dusunulmesine sebep olursunuz

bence o gruptan bırınden şüphelenıyorlar ve ortaya cıkarmaya çalışıyolar

Açık çıkınca kasadan uzaklastrlmissnz ama bu son derece yanlis. Size biraz zaman tanıyıp denemeleri gerekirdı. İş değistirirsenz hakknzda yanlış dusunulmesine sebep olursunuz
Aynen öyle bende böyle söyledim varsa benimle ilgili birsey konusalim.En ufak bir süpheniz varsa söyleyin diye yok diyorlar.Cikamiyorum da suc üstüme kalir diye.Allaha dua ediyorum insallah kimde ne varsa ciksinda hepimiz rahatlayalim

Dstn33 e katılıyorum. Sizden şüphelenilse sorguya çeker gibi konuşma olsun. Maaştan kesme gibi bişiler yaparlardı. Savunma isterlerdi

böyle bir durumda ben olsam bende yeniyi kasa dışında bırakırım
eskiler daha dikkatli diye (dikkatli olmasalar niye eski olarak kalsınlar)
kasaya herkesin yaklaşması çok yanlış
eğer mağaza ise alıp almamayla alakalı değil
para üstünü yanlış veren çok, bazen tırnakçılar da oluyor kandırılıyor

Hemen hırsızlık diye algılamayın. Yanlış para üstü veriyorsunuzdur, hilebaz müşteriler kandiriyordur gibi düşüncelerle bir süre izlemeye alınmış olabilir.

Madem kendinizden eminsiniz öyleyse üstünüze bu kadar alınmayın. Izleyin olacakları. Tek bir kişiyle bile bu konu hakkında konuşmayın, yorum yapmayın.

Bence sizden değil başkalarından şüpheleniyorlar. Sizi ayırıp bakacaklar kasada açık var mı diye.

sizden şüphe ediliyor olsaydı sizi denerlerdi kasaya fazla para koyarak . muhtemelen kasa da açık çıkmamasını sağlamak adına yapılan birşeydir ya da ismi yazan birinden şüphe ediliyordur

Kasiyerlik yaptım da ben de böyle bişi deneyimlediğime göre yorum yapıyorum,
kasa da açık varsa kimden şüphelenilirse o kasadan uzak tutulur,sonucta deneme yanılmayla bi magaza yönetilmez sürekli açık çıkarak.
kasa senin alanın dısındaysa sen karışma madem öyle.
kasiyeri çağır o yapsın
sen de elindekileri watsap konusmalarını silme,durum seni çok rahatsız ediyorsa mobbing olarak dava açabiliyorsun sanırım bu bana göre uç bi hareket ama yapanlar vardır illaki.

bu yoruma da katılıyorum.

Bence whattsap grubuna böyle ithamları kanıtlamadan ortaya atmamaları gerektiğini,kameralara bakmak istediğinizi ve son olarak onurunuz kırıldığı için işten ayrılacağınızı yazın.Böylece kimse sizin için doğruymuş ki kovuldu falan demez.Ama bir an önce ordan ayrılın bence yeni iftiralar atabilecek gibi duruyorlar çünkü

Bardağın dolu tarafından bakın.alan o kadınsa veya hatalı o kadınsa,siz kasaya geçmeyince onlar da anlayacak.yani belki de gerçekten kanıtlayabilmek için sizi çektiler ordan.

Iyi aksamlar bugün gözlemlediklerimi yazayim.Bütün gün normal gecti hatta niyeyse bayagi normal.O kasadan görevli kisi cok sessizdi.Cok tuafima gitti.Hatta konuyu ben actim gitsin söylesin diyevlaf tasimayi cok sever eger böyle bir iddialari varsa kanitlasinlar hic kimseyi zan altinda birakmasinlar dedim.
Ama bisey farkettim bugün benimle beraber diger kasadan uzaklastirilan arkadaslardan biri orda bayagi deneyimli ve de en tecrübelilerinden diyebilirim.Asil herkes ona sasirmis.Cünkü hani deneyimli elemanlar yapicak denildigi icin.
Zaten bu arkadasla sefin arasi bayagi bozuktu son zamanlar.Sürekli hani diyordu bana karsi tutumlari degisti diye.
Günahini almak istemiyorum cünkü öyle bir insan degil .Bilmiyorum ya Allah im sonumuzu hayir etsin

Bardağın dolu tarafından bakın.alan o kadınsa veya hatalı o kadınsa,siz kasaya geçmeyince onlar da anlayacak.yani belki de gerçekten kanıtlayabilmek için sizi çektiler ordan.
Insallah geceden beri ayni seyleri diliyorum.Insallah birileri bisey yapiyorsa ortaya cikar da bende rahatlarim

Ben direkt mesaji sefimize yazdim cünkü seften sinra da patronumuz yazmis biseyler.Dedimki zerre kadar süpheniz varsa ispat edin ve hemen yarin dan itibaren cikis islemlerimi yapin dedim
Ee sizlik bisey yok yanlis anlamayin demis ve böyle bisey yapildiginda illa yeniler degil eskilerde yapar sakin unutmayin diyede eklemis.
Ben bisey anlamaddim bu isten

Bakin zaten bu konu önceden de konusuldu iste bir kisi sorumluluk alinicak dendi.Ee o bir kisi aldimi almadi söyledigim zaman yalan söylüyor oldu.Ee bu seferde biz is yapmiyor olduk.Sasirdik ne yapacagimizi.Söylüyoruz ben niye tek basima yapicakmisim diyor tamamda o zaman o sorumlulugu kabul etmeyecekti.Ahh sürekli izleniyoruz bu sagsin calisip calismadigini görmüyorlarmi ben anlamiyorum.

sizden şüphe ediliyor olsaydı sizi denerlerdi kasaya fazla para koyarak . muhtemelen kasa da açık çıkmamasını sağlamak adına yapılan birşeydir ya da ismi yazan birinden şüphe ediliyordur
Belkide ama cok cirkince bisey bunun böyle ulu orta yazilmasi.Madem öyle birsey var calistigimiz zaman da orda oluyor sefimiz söylesin direkt bööyle böyle bisey var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…