Suçu size atabilmek için arada size veriyor görevi. Çünkü o eski çalışan ondan dolayı degildir densin diye. O yüzden yetkili biri varsa söyleyin. Adil davranın açıklayıcı konuşun, kimseyi zan altında bırakmayın de.. O da çeki düzen verir o zaman kendineAynen öyle tamamda bunu ben söyledim bu konu ilk gectiginde bakin görevinin basinda durmuyor diye herkes görüyor bunu yani.Madem öyle onu uyarsinlar .Birde niyeyse hep bu sayim yaptiginda eksik cikiyor .Artik karistiriyormu bilerekmi yapiyor anlamadim.O beni sevmiyor ben onu.Isi o onun sürekli birilerinin ayagini kaydirmak.Bilmiyorum artik ne olur bundan sonra ama midem bulandi artik
Bilmiyorum artik mecbur gidicem simdi gitmesem arkamdan artik bak demekki o yapmis denilicek.Igrenc bir durum istemeye istemeye gitmek.Ama bir yandan da icim rahat kendimden asla süphem yok.Kafama takilan sefin böyle bisey olursa unutmayin sadece yeniler degil eskiler yapar demesi.Hemde üstüne basa basa .Tekrar ayni seyi söylemesi kafama takildiSuçu size atabilmek için arada size veriyor görevi. Çünkü o eski çalışan ondan dolayı degildir densin diye. O yüzden yetkili biri varsa söyleyin. Adil davranın açıklayıcı konuşun, kimseyi zan altında bırakmayın de.. O da çeki düzen verir o zaman kendine
bence o gruptan bırınden şüphelenıyorlar ve ortaya cıkarmaya çalışıyolarIyi geceler bu saat oldu sinirden patlamak üzereyim.
Is yerinde kasada acik cikmis iste diger elemanlarin isimleri yazilip bu kisilerden baska kimse gecmiyecek yazilmis.Ben haric.Sok oldum Direkt sefimize böyle biseyle nasil suclarsiniz neyle itham ediyorsunuz diye mesaj attim.Iste cevabi siz üstünüze alinmayin onlar eski eleman oldugu icin dedik sizlik bisey yok yazmis.
Tamamda burda birtek benim gecmemem ima ediliyor mu?
Dedim en ufak bir süpheniz varsa ispat edin ve ben isten ayrilirim dedim.
Hala sizlik bisey yok yazmis deli oldum.Bu nedir Allah askinabirde wattsap grubunda yazilmis bunlar.
Hic gitmeyi istemiyorum bir haksizmiyim sizce?
Aynen öyle bende böyle söyledim varsa benimle ilgili birsey konusalim.En ufak bir süpheniz varsa söyleyin diye yok diyorlar.Cikamiyorum da suc üstüme kalir diye.Allaha dua ediyorum insallah kimde ne varsa ciksinda hepimiz rahatlayalimAçık çıkınca kasadan uzaklastrlmissnz ama bu son derece yanlis. Size biraz zaman tanıyıp denemeleri gerekirdı. İş değistirirsenz hakknzda yanlış dusunulmesine sebep olursunuz
Esimde ayni seyi söylüyor .Birde üstüne sefin söyledigi eskilerde yapar mesaji bilmiyorum.bence o gruptan bırınden şüphelenıyorlar ve ortaya cıkarmaya çalışıyolar
Dstn33 e katılıyorum. Sizden şüphelenilse sorguya çeker gibi konuşma olsun. Maaştan kesme gibi bişiler yaparlardı. Savunma isterlerdiBilmiyorum öylede olabilir ama acik acik dedim ben en ifak bir süpheniz varsa yarin cikisimi verin diye.Kameralar var heryerde zaten sürekli görüntüleniyor.Nasil ciikmiyor anlamiyorum.Mesala yarin calisilicak grupta dört kisiyiz ve sadece benim gecmemem gerekiyor.O zamanda ne düsünülebilirim
sizden şüphe ediliyor olsaydı sizi denerlerdi kasaya fazla para koyarak . muhtemelen kasa da açık çıkmamasını sağlamak adına yapılan birşeydir ya da ismi yazan birinden şüphe ediliyordurIyi geceler bu saat oldu sinirden patlamak üzereyim.
Is yerinde kasada acik cikmis iste diger elemanlarin isimleri yazilip bu kisilerden baska kimse gecmiyecek yazilmis.Ben haric.Sok oldum Direkt sefimize böyle biseyle nasil suclarsiniz neyle itham ediyorsunuz diye mesaj attim.Iste cevabi siz üstünüze alinmayin onlar eski eleman oldugu icin dedik sizlik bisey yok yazmis.
Tamamda burda birtek benim gecmemem ima ediliyor mu?
Dedim en ufak bir süpheniz varsa ispat edin ve ben isten ayrilirim dedim.
Hala sizlik bisey yok yazmis deli oldum.Bu nedir Allah askinabirde wattsap grubunda yazilmis bunlar.
Hic gitmeyi istemiyorum bir haksizmiyim sizce?
Suçu size atabilmek için arada size veriyor görevi. Çünkü o eski çalışan ondan dolayı degildir densin diye. O yüzden yetkili biri varsa söyleyin. Adil davranın açıklayıcı konuşun, kimseyi zan altında bırakmayın de.. O da çeki düzen verir o zaman kendine
Insallah geceden beri ayni seyleri diliyorum.Insallah birileri bisey yapiyorsa ortaya cikar da bende rahatlarimBardağın dolu tarafından bakın.alan o kadınsa veya hatalı o kadınsa,siz kasaya geçmeyince onlar da anlayacak.yani belki de gerçekten kanıtlayabilmek için sizi çektiler ordan.
Ben direkt mesaji sefimize yazdim cünkü seften sinra da patronumuz yazmis biseyler.Dedimki zerre kadar süpheniz varsa ispat edin ve hemen yarin dan itibaren cikis islemlerimi yapin dedimBence whattsap grubuna böyle ithamları kanıtlamadan ortaya atmamaları gerektiğini,kameralara bakmak istediğinizi ve son olarak onurunuz kırıldığı için işten ayrılacağınızı yazın.Böylece kimse sizin için doğruymuş ki kovuldu falan demez.Ama bir an önce ordan ayrılın bence yeni iftiralar atabilecek gibi duruyorlar çünkü
Bakin zaten bu konu önceden de konusuldu iste bir kisi sorumluluk alinicak dendi.Ee o bir kisi aldimi almadi söyledigim zaman yalan söylüyor oldu.Ee bu seferde biz is yapmiyor olduk.Sasirdik ne yapacagimizi.Söylüyoruz ben niye tek basima yapicakmisim diyor tamamda o zaman o sorumlulugu kabul etmeyecekti.Ahh sürekli izleniyoruz bu sagsin calisip calismadigini görmüyorlarmi ben anlamiyorum.Kasiyerlik yaptım da ben de böyle bişi deneyimlediğime göre yorum yapıyorum,
kasa da açık varsa kimden şüphelenilirse o kasadan uzak tutulur,sonucta deneme yanılmayla bi magaza yönetilmez sürekli açık çıkarak.
kasa senin alanın dısındaysa sen karışma madem öyle.
kasiyeri çağır o yapsın
sen de elindekileri watsap konusmalarını silme,durum seni çok rahatsız ediyorsa mobbing olarak dava açabiliyorsun sanırım bu bana göre uç bi hareket ama yapanlar vardır illaki.
bu yoruma da katılıyorum.
Belkide ama cok cirkince bisey bunun böyle ulu orta yazilmasi.Madem öyle birsey var calistigimiz zaman da orda oluyor sefimiz söylesin direkt bööyle böyle bisey var diye.sizden şüphe ediliyor olsaydı sizi denerlerdi kasaya fazla para koyarak . muhtemelen kasa da açık çıkmamasını sağlamak adına yapılan birşeydir ya da ismi yazan birinden şüphe ediliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?