• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırslarım mutlu olmama engel

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Sevdigim ve beni seven bir nisanlim var. Elinden geldigince her istedigimi yapmaya calisir, maddi manevi ne istediysem, istemeden bile sadece bahsetsem bile yapmaya calisir sagolsun.
Ama benim acgozlulugum ve memnuniyetsizligim yuzunden mutlulugumuza engel oluyor galiba
Mesela seneye dugunumuz olacak nasipse,(simdiden etmedigimiz kavga kalmadi) herseyi en detayina kadar istedigim gibi olsun istiyorum, olmayinca tartisiyorum cekilmez bir insan oluyorum.. cevremde bakiyorum evlenecek kizlar hic sorun yapmiyorlar istedikleri salon olmasin,istedikleri tarih olmasin onemli degil baska olsun diyorlar can bile skmadan, ben ise nisanlima patliyorum niye soyle niye boyle neden istedigim yer olmuyor vs diye... sadece benmiyim boyle sorun yapan diye dusunuyorum
Maddi acidan tabi kolay degil ama cogunlukla anlayisla karsilayamiyorum olacak iste elalemin nasil oluyor diyorum. X kisinin gelinligi oyle mi benimki daha guzel olacak, o orada boyle mi yapti ben burada soyle yapmaliyim vs boyle gereksiz seyler

Neden boyleyim bilmiyorum, nisanlimi bence cok uzdum gereksiz yere ama is isten gecince fark ediyorum her seferinde
Ben bosveremiyorum, mukemmelliyetci kisiligim var, cok denedim bosverince daha mutsuz oluyorum, istedigim gibi olacakken neden olmasin ki diye

Ne yapmaliyim ben arkadaslar
Siz dugun surecinde nasildiniz nisanlilarinizla, nasil karsiladiniz olaylari, bana yardimci olurmusunuz

hatalarını kabul edip kendini düzeltmeyen insanları anlayamıyorum ben gerçekten. geçin elimde değil ayaklarını. düzeltemiyor musun kendini? o zaman nişanlını senden kurtar. seninle ömür geçmez çünkü.

Sevdigim ve beni seven bir nisanlim var. Elinden geldigince her istedigimi yapmaya calisir, maddi manevi ne istediysem, istemeden bile sadece bahsetsem bile yapmaya calisir sagolsun.
Ama benim acgozlulugum ve memnuniyetsizligim yuzunden mutlulugumuza engel oluyor galiba
Mesela seneye dugunumuz olacak nasipse,(simdiden etmedigimiz kavga kalmadi) herseyi en detayina kadar istedigim gibi olsun istiyorum, olmayinca tartisiyorum cekilmez bir insan oluyorum.. cevremde bakiyorum evlenecek kizlar hic sorun yapmiyorlar istedikleri salon olmasin,istedikleri tarih olmasin onemli degil baska olsun diyorlar can bile skmadan, ben ise nisanlima patliyorum niye soyle niye boyle neden istedigim yer olmuyor vs diye... sadece benmiyim boyle sorun yapan diye dusunuyorum
Maddi acidan tabi kolay degil ama cogunlukla anlayisla karsilayamiyorum olacak iste elalemin nasil oluyor diyorum. X kisinin gelinligi oyle mi benimki daha guzel olacak, o orada boyle mi yapti ben burada soyle yapmaliyim vs boyle gereksiz seyler

Neden boyleyim bilmiyorum, nisanlimi bence cok uzdum gereksiz yere ama is isten gecince fark ediyorum her seferinde
Ben bosveremiyorum, mukemmelliyetci kisiligim var, cok denedim bosverince daha mutsuz oluyorum, istedigim gibi olacakken neden olmasin ki diye

Ne yapmaliyim ben arkadaslar
Siz dugun surecinde nasildiniz nisanlilarinizla, nasil karsiladiniz olaylari, bana yardimci olurmusunuz

çok fenasın valla arkadaşım
önemli olan sevdiğin insanla bir yola çıkmak
gelinliğin fransız danteli olmasa da olur
hiç düğünden sonrasını düşünüyor musun?
kırgınlıklarla başlayan bir evlilik nasıl olur?

Herşeyi altan aldım da noldu beni ezdikçe ezdiler sonunda oğullarını doldurup nişanımı attırdılar. Sizin yaptıgınız hiçbirseyi yapmadım eski eşyalara gel tayin cıkarsa alırsınız dediler olur dedim düğün yapma nikahtan çık dediler onu da kabul ettim gelinliği kirala bosuna o kadar para verme dediler ona da tamam dedim en son sebebsiz nişan attılar senin yaptıgını yapsaymışım belki daha değerli olurdum.

Son düzenleme:
Istedigin seyler absurt gelmedi nisanlin seni DIGER KIZLAR SENIN GIBI DEGIL SEN KOTUSUN diye cok suclamis heralde sen de inanmissin bu kadar kendini suclaman manasiz yoksa

Isteklerini kibarca bildir nisanlini yipratma bi omur dayanamaz sonra sana.

İşte böyle kızlarada gözünün içine bakan adamlar nasip oluyor :KK14:
Madem hatanın farkındasın değiştirmek icin uğraş o halde, bizim sihirli değneğimiz yok malesef

Tesekkurler herkese

mukemmelim demedim asla boyle bir iddiam yok, sadece cevremdeki herkesten bunu bekliyorum ve bununda yanlis oldugunu kabul ediyorum

bugune kadar cok sukur ki hayatimda hersey hep cok yolundaydi belkide o yuzden
ilkokul orta okul lise hep birincilikle bitirdim, unide yine cok iyi bir dereceyle bitirdim
mahallenin iyi kiziyim
sulalenin gurur kaynagi vs

nebileyim hep hersey mukemmel gitmek zorunda diye kosullandirmisim kendimi

Bence maddi olanaklar yeterliyse bir sorun yok. Tabiki istediğiniz gibi olsun bir kere olacak sonuçta.

Asla çekilecek bir insan değilim deme, hatalarını görüyor olman çok hoş bir şey. Düzelmek için ilk adımı atmışsın bile. Bize yazdığın gibi aynı cümleleri nişanlınla paylaş ve onu üzmek istemediğini düzelmeye çalışacağını bu süre zarfında da sana yardımcı olmasını, yaptığın hatalarda kırılmamasını, hiç birisini kötü niyetle yapmadığını ve onu sevdiğini, kaybetmek istemediğini söyle. Bence senin yanında olacak ve anlayışla karşılayacaktır... Sen de her zaman şunu düşün, istediğin yerde istediğin gelinlikle olsaydı düğünün ama nişanlın olmasaydı mutlu olabilir miydin? Yada sana gelinliğini ver salondan vazgeç nişanlını getiricez deseler neyi tercih ederdin. Boşuna ayrıntılarla üzme kendini...

Asla çekilecek bir insan değilim deme, hatalarını görüyor olman çok hoş bir şey. Düzelmek için ilk adımı atmışsın bile. Bize yazdığın gibi aynı cümleleri nişanlınla paylaş ve onu üzmek istemediğini düzelmeye çalışacağını bu süre zarfında da sana yardımcı olmasını, yaptığın hatalarda kırılmamasını, hiç birisini kötü niyetle yapmadığını ve onu sevdiğini, kaybetmek istemediğini söyle. Bence senin yanında olacak ve anlayışla karşılayacaktır... Sen de her zaman şunu düşün, istediğin yerde istediğin gelinlikle olsaydı düğünün ama nişanlın olmasaydı mutlu olabilir miydin? Yada sana gelinliğini ver salondan vazgeç nişanlını getiricez deseler neyi tercih ederdin. Boşuna ayrıntılarla üzme kendini...

tesekkur ederim canim
nisanlimla bu konuda cok konustuk cunku beni cok uzuyorsun diye sitem ediyor tartisma bitince bende sonra fark ediyorum yok yere sacmaladigimi ozur diliyorum dediklerini deyip tekrarlamayacagima soz veriyorum ama her seferinde sozumu tutamiyorum

aynı sendrom bende de vardı... herşeyim mükemmel olsun aman eksiksiz olsun. en klas yerlerde olsun herşeyim en kalitelisindn olsun..ev almadan asla evlenmem diyordum, kirada oturamam vs vs...derken 7 yıllık sevgilim bunaldı, ilişkimizi kopma noktasından zor döndürdüm. çok zorlu süreçlerden geçtik ve onu kaybetme korkusu aklımı başıma getirdi, konularımı hatırlayanlar vardır belki. şu anda 20 günlük evliyiz. eşim gene elinden geldiğinin en iyisini yaptı ve herşeyim çok da güzel oldu. inan onunlşa evlendiğim ve şu anda beraber bir hayat sürdürdüğümüz için benden mutlusu yok. aklımdaki herşeyi yaptık aldık, evimiz olmadan evlenme dahi teklif etme diyen ben şu anda kiradayım ama umrumda bile değil. çünkü mutluyum...tabii ki isteklerinden çok da feragat etme ama hep orta yolu bulmaya çalış, ilişkinizi yıpratma. sonra gene üzülen sen olacaksın yoksa...

Back
X