valla canım
sende cok haklısın zaten ahın da tutmus
ama tekrardan ona yenılebılırsın
bu oyunu oynayacaksan sende vıcdansız olmalısın
hatta sende ah alma durumuna gelebılırsın
normal konusup sonra sonra duygusuz bır bıcımde ya merak edıordum hala senı sevıyor muyum dıye sevmıyormusum kankan olabılırım felan de, hıc etkılenmedıgını goster onun ask hayatından
ya da tamamen muhabbetı kes
canım bence kendini suçlu hissetmen yanlış. ve de ne yaşamış olursan ol seçimlerin için kimse seni yargılayamaz buna da hakkı yok. o an öyle hissetin ve yaşadın bunları. olan olmuş artık bunun için üzme kendini ve geçmişinden bir an önce sıyrılmaya bak. onun yaptığı çok büyük ve affedilemez bir hata. ahını almış fazlasıylada haketmiş bunu. seni o zamanda hiç sevmemiş bence. seven insan terkeder mi hiç. canım bence intikamla fln hiç uğraşma. önüne bak sen geçmişini sil. onu hayatında intikam için bile tutman sana zarar verecektir. boşver bence uğraşmaya zaman bile kaybetmeye değmecek bir insan. bırak zaten sana yaşattıklarının acısı illaki çıkacak ondan merak etme sen. kimsenin yanına yaptığı kötü şeyler kar kalmaz.
valla canım
sende cok haklısın zaten ahın da tutmus
ama tekrardan ona yenılebılırsın
bu oyunu oynayacaksan sende vıcdansız olmalısın
hatta sende ah alma durumuna gelebılırsın
normal konusup sonra sonra duygusuz bır bıcımde ya merak edıordum hala senı sevıyor muyum dıye sevmıyormusum kankan olabılırım felan de, hıc etkılenmedıgını goster onun ask hayatından
ya da tamamen muhabbetı kes
Şişmansın seninle evlenemem , zayıfla demiş.
Seninle birlikte olduktan sonra seni terketmiş.
Kendinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmuş.
Başka sevgilisi olmuş.
Şimdi o kıza geri dönsem mi diyor.
Böylelerine Allah'ın selamı bile çok.Ahın tutmuş, sözde acı çekiyormuş (ki inanmadım).
Hala ona karşı hislerin varsa ya da ortaya çıkarsa 2. kez tekrar üzülürsün.
Böyle karaktersiz birisinden alınma ama ne sevgili, ne eş ne de baba olur.
Arkadaşlığı da yerin dibine batsın.
Bence tamamen çıkar hayatından ve yeni bir sayfa aç.
Kolay olacaktır, söylediği sözler, sana verdiği acılar, yaptıkları kolay yenilir yutulur şeyler değil...
Bırak Allahından bulsun!
Sizi zamanında aşağılamış,başkalarıyla beraber olmuş,sevdiği kızlardan yüz bulamayınca size gelen adamdan beklentiniz nedir acaba?
Gerçekten bu adamın size zerre kadar değer verdiğine inanıyor musunuz?
bana değer vermiyor.vermeye çalışıyor.boşluk dolduruyor.tek derdi şuan yalnız ve benden başka aptal bulamadı aslında.bunun farkındayım.ve aslında hakllısınız da.sadece bugun beni görsün.yeni halimi görsün.117 kiloyken aşağıladı.şimdi gayet iyi görünüyorum.boyum da uzun o yüzden 75 kg gibi durmuyorum.bugun beni görsün.ondan sonra hayatımdan çıkarcam.
Heee tamam..
Niyetiniz sadece eğer yeni halinizle karşılaşmaksa problem yok!
Şişmansın seninle evlenemem , zayıfla demiş.
Seninle birlikte olduktan sonra seni terketmiş.
Kendinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmuş.
Başka sevgilisi olmuş.
Şimdi o kıza geri dönsem mi diyor.
Böylelerine Allah'ın selamı bile çok.Ahın tutmuş, sözde acı çekiyormuş (ki inanmadım).
Hala ona karşı hislerin varsa ya da ortaya çıkarsa 2. kez tekrar üzülürsün.
Böyle karaktersiz birisinden alınma ama ne sevgili, ne eş ne de baba olur.
Arkadaşlığı da yerin dibine batsın.
Bence tamamen çıkar hayatından ve yeni bir sayfa aç.
Kolay olacaktır, söylediği sözler, sana verdiği acılar, yaptıkları kolay yenilir yutulur şeyler değil...
Bırak Allahından bulsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?