- Konu Sahibi hepseninyuzunden
-
Doktor 3 ay gibi bir süre kullanmamı istedi, kullandım.
Hiçbir değişim olmadı.
Daha sonra başka bir doktora gittim, o da aynı şekilde bir doğum kontrol hapı önerdi.
Onu da kullandım istemeye istemeye..
Zaten çevremden aldığım tepkiler yeterince gözümü korkuttu, doğum kontrol haplarıyla ilgili.
Kullandığım sürece hormon değerlerimde bir düzelme olduysa da bırakınca eskiye döndü.
Şimdi ise başka bir doktora gideyim diyorum ama inanın artık gözümde büyüyor..
Sürekli aynı şeyler.. Hormon testi, doğum kontrol hapı..
Bir ümitle kullandım hep, sonucu hayal kırıklığı, üzüntü.. ve git gide artan kıllar..
Ayrıca böyle ilaçları sürekli kullanarak vücuduma zarar verdiğim düşüncesindeyim.. :/
Bilemiyorum ne kadar doğru..
Evet canım haklısın.. aynen dediğin gibi yapmam gerekiyordu ama biraz sabırsızım ben bu konuda.
Doktorunun da dediği gibi mucize bekliyorum :)
Ama ne yapayım.. çevremde benim gibi biri olsa rahatlayacağım belki.. bu konuda çok yalnızım maalesef.
Bir an önce olsun bitsin gitsin istiyorum. Bu arada yaşım da 18.
Sanırım biraz da yaşımın verdiği bir çekingenlik ve sabırsızlık var. Birçok arkadaşımın kadın doğum doktorlarına gitmek aklına bile gelmezken ben yazın doktordan çıkmıyordum. Üstelik sürekli kullandığım bir doğum kontrol hapım da vardı. Haliyle iyice zorlaşıyordu durum.
Ürün önerin için de teşekkür ederim ayrıca..:) Bi yerde daha duymuştum onu, aşırı tüylerde bile etki ediyor diye..
Gerçekten etkiliyse denemek istiyorum onu da, bi o kaldı zaten kaydirigubbakcemile3
O zaman.. en kısa zamanda gerçekten iyi bir doktor bulup tedaviye tekrar başlıyorum büyük bir sabırla :)
Umarım bu uğraşlarımızın sonucunu alabiliriz bir an önce. :)
Merhaba geçmiş olsun. Bu kullandığınız ilaçların zararları oldu mu. Ya da faydalarıben flutamid ve yasmin kullanıyrm faydası olan var mı
Yüz için mi gidiyorsunuz lazere. Hangi tür lazere gidiyorsunuz ve kaç seans oldu yani durumunuz nedir kısacası.Size yine teşhis konulmuşbenim en son hormonlarda normal cikti genetiktir dedi yolladi doktor.. Maymundan gelmiyoruz ya bu nasil gen dedim.icimden..
Bir baska doktor (endokrinoloji) bunun bir tedavisi yok lazer epilasyon oneririm dedi. Onun onerisini dinledim yillardir epilasyona gidiyorum
Yüz degil, çene alti boyun icin 6 senans oldu epey inceldi azaldi. Genital ve gobek icin 11 seans oldu o da epey azaldiYüz için mi gidiyorsunuz lazere. Hangi tür lazere gidiyorsunuz ve kaç seans oldu yani durumunuz nedir kısacası.
Hangi lazer türü peki . Ankara'da misinizYüz degil, çene alti boyun icin 6 senans oldu epey inceldi azaldi. Genital ve gobek icin 11 seans oldu o da epey azaldi
Ankarada degilim. Alexander makineHangi lazer türü peki . Ankara'da misiniz
Ankarada degilim. Alexander makine
Peki çok tesekkurler. Ben de önce ipl sonra Alex. Yaptırmıştım ama pek faydalı olmadı gibi hayırlısı artık . TesekkurlerAnkarada degilim. Alexander makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?