Teşekkür ederim. Bazı hekimler pcos diyip başından savabiliyor. Ben özele gittim açıkçası çünkü devlette detaylı araştırılması mümkün olmuyor. Ben de devlette kadın doğuma gittim bana da kilo ver egzersiz yap falan dedi. Kilo da verdim. Ama olmadı. En son artık endokrine gittim endokrin doktorum detaylı araştırmam gerek teşhisini koymam gerek dedi genç hanimsin seni böyle bırakamam dedi. Biraz acılı bir süreç geçirdim inkar edemicem. Öncelikle kan tahlillerim yapıldı. Dhea-s testosteron falan yüksek çıktı. DHeA yüksek çıktı diye böbrek üstü bezlerimde karaciğerimde falan kitle var mı diye kontrastlı mr a girdim. Sonrasında 2 gün 6 saatte bir kortizon kullandım androjenleri baskılama testi yapıldı 2 günden sonra tekrar kan verdim dhea da kortizolde düşmüştü normal sınırlar içine. Sebebi olmaksızın hormon yüksekliği çıktı yani. 2 yıl gebe kalmadan tedavi göreceğim hormonlarım düzene girsin diye bu süre içinde hamile kalmamı yasakladı doktorum sadece. Siz de endokrine gidin bence devlette gitmeniz için önce dahiliyeye gidip talep oluşturmanız sonra randevu kovalamanız lazım. Özelde de bu bölüm çoğu hastanede yok. Bilemiyorum ama ben İzmir'de bir özel hastanede buldum doktorumu ki baya zor oldu iyi bir doktor bulmak