Hisar Çatal Bıçak Takımı - Yardım

fuscha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
70
2
36
İstanbul
Kızlar sizlere çatal bıçak konusunda danışmak istiyorum. Ben Hisarın taşlı çatal bıçaklarından almayı düşünüyorum. Yemek takımım sade bir model. Tarif etmek gerekirse yuvarlak, kenarlarında platin çizgisi var, içe doğruda şal deseni denilen beyaz kendinden kabartmalı desenleri var. Bu desenler ilk başta fark edilmiyor, yani oldukça sade diyebilirim. Bende diğer aksesuarlarımla biraz hareket getirmek istediğimden taşlı olan çatal bıçak modelleriyle ilgileniyorum. Şu 3 modelden birini seçeceğim, benim özellikle üstündü durduğum milano ve nova modelleri, fakat milono modeli benim günlük çatal bıçak takımıma çok benzediği için nova ağır basıyor. Sizce hangi model daha güzel ? Birde bu modelleri kullananlar varsa taş düşme gibi bir problem oluyor mu acaba? İnternette ve şikayet sitelerinde hiç böyle bir şeye rastlamadım da :)

Miami Modeli
$Miami.webp
Milano Modeli
$Milano.webp
Nova Modeli
$Nova.webp

Bana fikirlerinizi iletebilirseniz çok memnun olurum.

cnm bende şimdiden çatal tabak setlerimi aldım hazır çalışıyorken.Benim takımım çok ağır işlemeli değildi hafif yanlarında dalgalı model almıştım. Çatal bıçaklarıda karacadan almıştım onunda alt kızmı dalgalı işlemeli gibiydi gayet uyumlu oldular çokta beğendim. Senin anlattığına görede nova modelinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bende dediğin gibi yavaştan yavaştan alıyorum, çoğu şeyim bitti gibi, sadece birkaç büyük parça eşyalarım kaldı :) Benim de aklım nova modelinde yalnız beni düşündüren şey çatal ve kaşığın şekli biraz değişik. Bu değişikliğin iyi mi kötü mü durduğuna karar veremedim bir türlü :44:

Diğer modeller bana biraz sade geldi. Sonuçta misafirede çıkartılacak biraz değişik olması güzel diye düşünüyorum.

ıkıncı modelı beendım ama catalları cok uzun sankı ben daha kısa kesımlı catalları sevıyorum. ama bunlar arasından 2 numara dıyorum ben.

çok ince geldi bana o model (nova) çünkü daha önce de bakmıştım tatlı çatalları filan oyuncak gibi elde kalıyor.tabii gene de senin seçimin.hisar güzel bi markaymış bende alıcam o nedenle araştırıyorum ya hisar ya da jumbo alın diyorlar genelde

geçen hafta hisar çeyiz seti aldım ve rio yu seçtim ben bana kalırsa rioya da bakmalısınız (3 taşlı olan model) çok şık duruyor

milona serisinin taşsız olanını almıştım bir buçuk yıldır çok beğenerek kullanıyorum hiç bir sorun da yaşamadım.

çok ince geldi bana o model (nova) çünkü daha önce de bakmıştım tatlı çatalları filan oyuncak gibi elde kalıyor.tabii gene de senin seçimin.hisar güzel bi markaymış bende alıcam o nedenle araştırıyorum ya hisar ya da jumbo alın diyorlar genelde

Ben hiç tatlı çatal bıçaklarının boylarına bakmamıştım, sadece büyük çatal bıçaklara baktığım için olabilir diye düşünmüştüm. Bu konuda beni uyardığın için teşekkür ederim :) Ben bir tüm boylarını gözden geçireyim ona göre karar vereyim.. Bende Jumbo ya da hisar almak için yola çıktım ama jumbodakiler çok düz açıkçası o yüzden taşlı olmasından dolayı hisar düşünüyorum :)

geçen hafta hisar çeyiz seti aldım ve rio yu seçtim ben bana kalırsa rioya da bakmalısınız (3 taşlı olan model) çok şık duruyor

Evet rio modelini biliyorum, oda çok güzel ama takımıma uymayacağını düşündüğüm için onu elemiştim. O takımda taşlar kare kare motiflerin için yerleştirildiği için benim yuvarlak yemek takımıma malesef uygun olmuyor. Eğer kare yemek takımım olsaydı onu seçebilirdim .. Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :49:

milona serisinin taşsız olanını almıştım bir buçuk yıldır çok beğenerek kullanıyorum hiç bir sorun da yaşamadım.

Sorunsuz olarak kullanıyor olman beni çok mutlu etti, ve beni bu takıma biraz daha yaklaştırdı. Peki bir şey sormak istiyorum. Çatal ve kaşığın ağız kısımları söylenildiği kadar uzun mu, rahat kullanabiliyor musun?

bende hisardan aldım milano modeliydi sanırım tam hatırımda değil kutuyu kaldırdık ama çok şık duruyorlar ve sandıkları diğer sandıklardan değil.
pişman olmassın ..

Sorunsuz olarak kullanıyor olman beni çok mutlu etti, ve beni bu takıma biraz daha yaklaştırdı. Peki bir şey sormak istiyorum. Çatal ve kaşığın ağız kısımları söylenildiği kadar uzun mu, rahat kullanabiliyor musun?

bana göre kaşık ve çatalın ağız kısımları iedal ama eğer yuvarlak kaşık tipi seviyorsan uzun gelebilir.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) Uzun süredir kararsız kalmıştım çok da araştırmıştım.. Jumbodaki modelleri çok sade geldiği için elemiştim direk, ama geçenlerde jumboya uğradığımda çatal bıçak takımı alana 250 tl hediye çeki olduğunu duyunca modellere daha alıcı gözüyle bakmaya başladım.. Ve bugün itibari ile 8100 modeli jumbo 89 parça çatal bıçak seti almış bulunmaktayım :) Umarım doğru bir tercih yapmışımdır, adam bana ilerde başka bir model ile değiştirmeye karar verirsen gel değiştiririm dedi :) aldığım yerde epey bir indirim yaptı, çatal bıçak takımı, jumbo çaydanlık ve yanında aryıldız cezve hediyesi ile bu işide böylece bitirmiş oldum :)

Hisar taşlı takım diye yola çıkıp, sonra taşlı olmasından vazegeçip, birde üstüne markayı değiştirdim :) İnşallah memnun kalırım.:49:

Back
X