- Konu Sahibi aalizzwell
-
hisarın çeyiz setini almaya karar verdim....tencereleri emsan diyodum yakından baktım aslında onlarda kaliteli ama annem tutturdu çeliklerin hisar olsun diye:)
hisarın çatal bıçak takımını aldım mükemmeller....hisarın kalitesinden şüphem yok zaten...
şimdi yemek takımının numunesini bekliyorum ona göre seti alıp almayacağıma karar vericem....içime sinmesse sadece tencerelerini alıcam ama o zaman yemek takımını nerden alıcam bilmiyorum....çok dert oldu bu yemek takımı zaten:bbo: içime sinen bişey bulamıyorum....
günlük çatal bıçağıda aryıldızdan sipariş verdim....onlarıda gördüm yakından..hisarla eş değerler....bence jumboyla hisarın hiç farkı yok...ikisine birlikte baktım aynı kalite....sadece jumboda değişik farklı modeller var ve 2 katı nerdeyse fiyatı...gerek yok bence....
ay su yemek takimlari bana da dert oldu yaboshayallersmile basta hepsini hisardan baktim, tencere catal bicak setlerini falan begendim ama bu sefer icime sinen bi yemek takimi begenemedim suan hisardan vazgecmek uzereyim, zaten cok fazla da cesidi yok hem de cok sikayet gordum kafam karistikafamçokkarıştı
bende okudum memnun olmayanları canım benimde kafam karışık ama numuneyi görmeden karar vermek istemiyorum...olmadı sadece tencere,çaydanlık,cezve setini alırım yemek takımınıda başka bakarım ...hoş ne bakacağımıda bilmiyorum yaa:uhm:
karacanınkilere baktım "işte bu çok güzel "diyebileceğim bişey yok.....kütahyaya bakıyorum onlarda içime sinmiyo...öffffboshayallersmile
aynen ya ben zaten kutahyada hic guzelmis diyebiliceem bisey bile bulamadim, karacada bi tane yemek takimi gordum eh istebilmiyorumkismile ama gecen emsanin takimlarindan bikac tane gordum bi magazada hosuma giden modelleri vardi, hic duymamistim emsanin porselenlerini ama hos takimlari var baskalari varsa onlara da bi bakmak istiorum, sen hic duydun mu?
evet duydum emsanıda...baktım modellerine hoş gibi duranlar var ama işte insan görmeden karar veremiyo.....resimdeki gibi olmuyolar.....sen mağazada görmüşsün gerçi....valla içine sindiyse al bence...çünkü gerçekten karacada kütahyada şunda bunda hiç içime sinen bi model göremedim....boshayallersmile
dogru diosun aslindaboshayallersmile magaza ismi vermek yasak deilse sana soyleyebilirim hangisinde gorebiliceeni emsanin modellerini?
değil bildiğim kadarıyla...çünkü görüyorum konularda mağaza isimleri...
bu arada bugün gördüm ben bi yerde emsanın yemek takımını...pek beğenmedim ben canım yaboshayallersmile gerçi belki o modeli öyleydi....böyle beyazda değil zaten kirli beyaz gibi bi rengi vardı.....
benim numunedende ses yok hala..üff beklemeyi hiç sevmiyorummboshayallersmile
arkadaslar ben de bugün hisarin ceyiz setine baktim.sizin de dedginiz gibi iste bu diyebilecegim yemek takimi yok.Ben de seti biraz degistirdim. Hisarin rio metal tencere,cezve,caydanlik,düdüklü setiyle milano saten catal bicak setini birlestirdim. bide güral porselenden cok hos kare kemik tozu renginde yemek takimi begendim. Simdilik bunlar aklimda. hepsini 2000den asagi vermiolar.baya bi fiyat arastirmasi yaptim. Bundan asagi bulamadim. Nasi sizce? Bi de sonra baska bi magazada roy king bone china (ingiliz maliymis) gördüm, güralden daha cok hosuma gitti aslinda. satici cok kaliteli dio ama bilmiorum gürale göre nasi. güral 650, o 750. Roy king de daha cok parca var. Salata tabaklari, nescafe ve türk kahvesi fincanlari da var.Sizce napmaliyim, kafam karisti :))
Canim bana da satici tam tersini söledi. Kirik tabakla gelin, yenisini hemen ücretsiz alirsiniz dedi.Hatta hisarda daha cok sorun yasadim parca isterken dedi. Alla alla hangi saticiya inancaz :))
hadi yabilmiyorumkismile sen yuvarlaklardan mi gordun acaba, ben kare ve kemik tozu olanlara bakmistim, hosuma gitmisti. ay su hisarin numunelerini ben de bekle bekle sonradan vazgectim artik, hic bi yerde bulamiorum, yok getirelim falan diolar, iice sogudum hisardankafamçokkarıştı
Canim bana da satici tam tersini söledi. Kirik tabakla gelin, yenisini hemen ücretsiz alirsiniz dedi.Hatta hisarda daha cok sorun yasadim parca isterken dedi. Alla alla hangi saticiya inancaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?