hisar ceyiz, tencere, catal bicak, yemek takimi

Arkadaşım 1 senedir hisarın tencere takımını kullanıyor çok memnun o yüzden ben de hisardan almaya karar verdim

biz kendi evimizde yıllardır hisar kullanıyoruz...annemin tencereleri,çatal bıçak takımları hep hisar...çokta memnunuz...

ama ben kendime sadece misafir için olan çatal bıçak takımını hisardan alıcam....tencereleri emsandan alıcam...çünkü hem emsanda çok kaliteli özellikle tencerede,hemde yeni modelleri çok güzel,farklı tarz.....

bazı markalarında sırf adına yapılan reklama para verildiğini düşünüyorum....çünkü çelikte önemli olan kaliteyse,sınıfıysa aynı kalite aynı sınıf başka bi markada atıyorum 200 lirayken diğer markada 400 lira oluyor...ne gerek var....ben kaliteye bakarım,reklama değil.....mesela jumbo...alan arkadaşlara bişey demiyorum tabi tercihtir ama bi çatal bıçağada 2 milyar vermek bana mantıklı gelmiyor....

hisarın çeyiz setini almaya karar verdim....tencereleri emsan diyodum yakından baktım aslında onlarda kaliteli ama annem tutturdu çeliklerin hisar olsun diye:)
hisarın çatal bıçak takımını aldım mükemmeller....hisarın kalitesinden şüphem yok zaten...

şimdi yemek takımının numunesini bekliyorum ona göre seti alıp almayacağıma karar vericem....içime sinmesse sadece tencerelerini alıcam ama o zaman yemek takımını nerden alıcam bilmiyorum....çok dert oldu bu yemek takımı zaten:bbo: içime sinen bişey bulamıyorum....

günlük çatal bıçağıda aryıldızdan sipariş verdim....onlarıda gördüm yakından..hisarla eş değerler....bence jumboyla hisarın hiç farkı yok...ikisine birlikte baktım aynı kalite....sadece jumboda değişik farklı modeller var ve 2 katı nerdeyse fiyatı...gerek yok bence....

ay su yemek takimlari bana da dert oldu yaboshayallersmile basta hepsini hisardan baktim, tencere catal bicak setlerini falan begendim ama bu sefer icime sinen bi yemek takimi begenemedim suan hisardan vazgecmek uzereyim, zaten cok fazla da cesidi yok hem de cok sikayet gordum kafam karistikafamçokkarıştı

bende okudum memnun olmayanları canım benimde kafam karışık ama numuneyi görmeden karar vermek istemiyorum...olmadı sadece tencere,çaydanlık,cezve setini alırım yemek takımınıda başka bakarım ...hoş ne bakacağımıda bilmiyorum yaa:uhm:

karacanınkilere baktım "işte bu çok güzel "diyebileceğim bişey yok.....kütahyaya bakıyorum onlarda içime sinmiyo...öffffboshayallersmile

aynen ya ben zaten kutahyada hic guzelmis diyebiliceem bisey bile bulamadim, karacada bi tane yemek takimi gordum eh istebilmiyorumkismile ama gecen emsanin takimlarindan bikac tane gordum bi magazada hosuma giden modelleri vardi, hic duymamistim emsanin porselenlerini ama hos takimlari var baskalari varsa onlara da bi bakmak istiorum, sen hic duydun mu?

evet duydum emsanıda...baktım modellerine hoş gibi duranlar var ama işte insan görmeden karar veremiyo.....resimdeki gibi olmuyolar.....sen mağazada görmüşsün gerçi....valla içine sindiyse al bence...çünkü gerçekten karacada kütahyada şunda bunda hiç içime sinen bi model göremedim....boshayallersmile

dogru diosun aslindaboshayallersmile magaza ismi vermek yasak deilse sana soyleyebilirim hangisinde gorebiliceeni emsanin modellerini?

dogru diosun aslindaboshayallersmile magaza ismi vermek yasak deilse sana soyleyebilirim hangisinde gorebiliceeni emsanin modellerini?

değil bildiğim kadarıyla...çünkü görüyorum konularda mağaza isimleri...

bu arada bugün gördüm ben bi yerde emsanın yemek takımını...pek beğenmedim ben canım yaboshayallersmile gerçi belki o modeli öyleydi....böyle beyazda değil zaten kirli beyaz gibi bi rengi vardı.....

benim numunedende ses yok hala..üff beklemeyi hiç sevmiyorummboshayallersmile

hadi yabilmiyorumkismile sen yuvarlaklardan mi gordun acaba, ben kare ve kemik tozu olanlara bakmistim, hosuma gitmisti. ay su hisarin numunelerini ben de bekle bekle sonradan vazgectim artik, hic bi yerde bulamiorum, yok getirelim falan diolar, iice sogudum hisardankafamçokkarıştı

arkadaslar ben de bugün hisarin ceyiz setine baktim.sizin de dedginiz gibi iste bu diyebilecegim yemek takimi yok.Ben de seti biraz degistirdim. Hisarin rio metal tencere,cezve,caydanlik,düdüklü setiyle milano saten catal bicak setini birlestirdim. bide güral porselenden cok hos kare kemik tozu renginde yemek takimi begendim. Simdilik bunlar aklimda. hepsini 2000den asagi vermiolar.baya bi fiyat arastirmasi yaptim. Bundan asagi bulamadim. Nasi sizce? Bi de sonra baska bi magazada roy king bone china (ingiliz maliymis) gördüm, güralden daha cok hosuma gitti aslinda. satici cok kaliteli dio ama bilmiorum gürale göre nasi. güral 650, o 750. Roy king de daha cok parca var. Salata tabaklari, nescafe ve türk kahvesi fincanlari da var.Sizce napmaliyim, kafam karisti :))

ay canim ya o markayi ben de gordum ve cok da hosuma giden modelleri oldu almak istedim ama satici adam bunun parca garantisi bi hisar ya da karaca gbi olmaz dedi yani tr deki markalar gbi kolay olmaz parca saglanmasi dedi, kafam karistisempatiksalakcinni oysa ki cok hosuma gitmistikafamçokkarıştı

Canim bana da satici tam tersini söledi. Kirik tabakla gelin, yenisini hemen ücretsiz alirsiniz dedi.Hatta hisarda daha cok sorun yasadim parca isterken dedi. Alla alla hangi saticiya inancaz :))

Canim bana da satici tam tersini söledi. Kirik tabakla gelin, yenisini hemen ücretsiz alirsiniz dedi.Hatta hisarda daha cok sorun yasadim parca isterken dedi. Alla alla hangi saticiya inancaz :))

ciddi misin yaasempatiksalakcinni hakkaten kime inanicaamizi sasirioruz yani:umursamaz:

Ben 2009 un aralık ayında hisarın kampanyasındançok beğenerek aldım yemek takımı bone chına serisinin pera modelı , kaşık çatal mamba (can yalman tasırımı) tenceresi monoco serisi caydanlık düüdklü tencere cezve takımı vee 200 liralık hediye çeki 2,500 küsüre almıtşım normalde 4,200 üsüre geliyodu henüz kullanamadım ama yemek takımı gercekten cok zarif ve yıllar sonra eskimicek bi model

Son düzenleme:

evet canım benim gördüğüm yuvarlaktı.....

bu arada gerçekten bööğğğ geldi hisardannn....numunesini yollamadılar,bende vazgeçtim..tencereleride hiç bi yerde bulamıyorum gri saplı monacoları...sipariş verdim 1 ay oluyo hala gelmedi...hayır bide üretiyoruz bu hafta yolluyoruz falan deyip yollamamaları sinir bozan.....yoksa desinki yok stoktada yok üretmiyoruzda desin bende beklemiyim boşunaa...

valla doğrudur hisardan herşeyi beklerim artık.....

çatal bıçak takımını aldım şu an sadece...mamba modelini....gri saplı tencerelerden vazgeçmek üzereyim çünkü hiç biyerde yokkk....gelmiyodaa.....siyah saplısını alıcam galiba monaco...aksilik çıkmazsa tabi onda da.....:umursamaz:

hisarın çelik tencere setini ve çekmeceli çatal kaşık setini aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı :)

kızlar hisar ın monaco setını set olarak pazarlıkla 1500e kadar ındırttım normal katalogda 2400den 1700e inmişler adam da bana 1500 bölü 6 yapıp yanında arzum süpürge hedıye vercekti bıde çaydanlığını ve bardak takımını değiştircektı beğenmediğim için....
ama ben ankarada fabıraka satış yerı buldum ulus tarafında ınanılmaz uyguna gelıyodu 1200e felan
teflon setının camsız olması içime sınmedı görünüş olarak çok hoş ama ne bılım ben onu vıtrıne koymıcam kii.....
çelık tencere setıde görünüş olarak hoş diil kalıtesını bılmem hiç kullanmadım ama adam dedıkı bunlar yenı çıkan ocaklara hanı şu elektrıklı olanlar , onlara uygun uretıldı 10 yıl sonra aldığını atıp gene hisar alcaksn dedı ....
içinde yemek takımı yok bu arada çelik tencere, teflon tencere, çatal kaşık, çaydanlık,düdüklü çay seti var

bende kararsızım ne yapsam bılemedım

bence al hisar güzel marka ben çelik tencere setimle çatal kaşık setime 1000 tl ödedim fiyatı uygun sonuçta ömürlük kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…