Hisar Hastanesine giden anne adayları burda paylaşalım

esrayagmur

mustafa yusuf'um geliyo..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
4.772
3
66
İstanbul
SEVGİLİ ANNE ADAYLARI...

Hisar hastanesine giden...memnun kalan arkadaşlar yada memnun kalmayan anneler..sitede kaç kişi hisar hastanesine gidiyor merak ediyorum..eğer topikte bişeyler paylaşırsanız.ve gidişata göre yaptıklarınızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim...

DOKTORUM:AYŞE KARA............ÇOK MEMNUNUM..

bu hisar hastanesi dediğiniz şu ümraniyenin biraz ilerisinde bulunan hisar hospital mı acaba?

ben gitmedimde methini çok duydum..eşimin arkdaşının biri orada doğum yaptı çok memnun kaldıgını söylemişti ama hangi doktora gitti sormamıştım bilemiyorum..o benim dr gidiyordu ama doğum için daha güvenli ve ilgili bir hastane olduğunu duyunca orada yapmış..bende şuan yaklaşık 2,5 aylık hamileiyim ve nerede doğum yapacağıma karar vermedim..siz kendim gidiyorum demişsiniz acaba tanıdıklarınızdan falan gidip memnun kalan varmı çünkü bende beykozdayım ve alternatfilerim arasında bu hastahanede var..

cnm benim yakın dostum 4 ay önce orda doğum yaptı...ve inanılmaz titiz biridir..dedim o memnun kaldıysa kesin bende beğenirim....ve bir çok kişiden methini duydum her bölümünden hemde...

esrayağmur bende tam gfiyatı konusunda bilgin varmı diyecektim ki yicika benden önce davranmış.. bilgin varsa paylaşırmısın? ssk lı olarak acaba ne kadardır?

cnm sgk geçmiyo...ama arkadaşım doğurana kadar herşeylerle testler..muayene vs doğum epidural bide 6 bin gitmiş...doğum sanırım 1.5 ile 2 bin arasında...ama emni değilim..biz 6 bini gözden çıkardık ama...

cnm sgk geçmiyo...ama arkadaşım doğurana kadar herşeylerle testler..muayene vs doğum epidural bide 6 bin gitmiş...doğum sanırım 1.5 ile 2 bin arasında...ama emni değilim..biz 6 bini gözden çıkardık ama...

ayy esra ne diyorsun çok yüksek bir maliyet bu yaa nasıl vereceksin 6000 lira yazık valla..doğumda çok pahalı bence ,benim bildiğim sgk geçiyordu ama emin değilim :( benim o söyledğim arkadaşım 2008sonu hatta nerdeyse 2009 yaptı doğumu ve 800 gibi bişey tutmuştu sanırım..nasıl uçuk fiyat böyle şaşırdım valla..eğer öyleyse mümkün değil benim açımdan :( :gitme:

Cnm valla emin değilim ama bi sorim yine gittiğimde net bi fiyat...cnm mecbur vericez biz çünkü bizim ilk hamişlik rezillikte..yarı özellerde bi işe yaramıyo artık..şansa bırakmak istemedim..ama dediğim gibi kesin 9 ay maliyeti 6 bin ama tek doğum ne kadar bilmiyorum..bak ben 9 haftalık hamişim..1 defa 120 tl kontrole verdim..400 ilk testlere verdim..ilaçlar derken 50 desem.. Yuvarla 600 gitti bile..sen bi hesapla..6 bin bişi değil cnm..parça parça gidiyo ;)

Cnm valla emin değilim ama bi sorim yine gittiğimde net bi fiyat...cnm mecbur vericez biz çünkü bizim ilk hamişlik rezillikte..yarı özellerde bi işe yaramıyo artık..şansa bırakmak istemedim..ama dediğim gibi kesin 9 ay maliyeti 6 bin ama tek doğum ne kadar bilmiyorum..bak ben 9 haftalık hamişim..1 defa 120 tl kontrole verdim..400 ilk testlere verdim..ilaçlar derken 50 desem.. Yuvarla 600 gitti bile..sen bi hesapla..6 bin bişi değil cnm..parça parça gidiyo ;)

canım ben oranın fiyatlarını uygun sanıyordum vallahi şaştım..sgk ile anlaşma olmaması çok kötü..600 lira vermişsin bravo ,olmadığı için hiç düşünemiyorum bu maliyeti,600lira nerdeyse maaşın yarısı bizim yani.. bende 11.haftadayım ama yok kesinlikle bu hast.aklımdan çıkarayım..ben öyle yarı özel bi yere gidiyorum sgk anlaşmalı muayene 12 ,ultrasyon 10, kan ,idrar v guatr testlerinede 53 verdim..ve şimdi 2li 3 lü testleri düşünüyorum vallahi,çünkü maddi açıdan zordayız tapu taksiti ödüyoruz..bebekte beklnemedik olunca sıkıştık.. neyse çok tşk ederim ilgin için..doğum ücretini yinede merak ettim öğrenince paylaşırsan sevinirim..opuyorumnanaktan sevgiler

cnm ya bu benim testler 400 tuttu ama öle böle değil..düşüğüm olduğu için çok detaylı verdi...25 tane test galiba...ama dediğin gibi muayene pahalı ama biz mecbur vericez çünkü doktorlara güvencim kalmadı napalım..bu iyi olduğu içinde katlanıyoruz...

anladım tatlım ben senin eski postlarına denk gelmemişim,sen başıma gelenlerden sonra deyince inceledim ve baktımki düşük ve kimyasal gebelik yaşamaışsın..rabbim inşallah bu bebekte sağlıklı sıhhatli eyler hiç moralini bozma..bence herşey yolunda gidecek olumunekankayizsmile

Back
X