Hisar Intercontinental Hospital kadın doğum uzmanı tavsiyesi ???

grimreefer

24❤08❤2013
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
48
14
288
Merhaba Hanımlar
Çok taze bir hamiş olarak hastane araştırmaları içerisindeyim...Şuan için aklıma yatan hastane olan Hisar Intercontinental hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edilen iki dr arasında kaldım. op dr filiz candan topuz ve op dr ayşe kara bu iki dr hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Kesinlikle Ayşe Kara diyorum, ilk doğumumu Filiz' de yaptım. Keşke o Zaman da Ayşe hocaya gitseymişim. Herkesten duyuyorum ne kadar çok seveni var. Her zaman telefon ile ulaşabileceğiniz, güler yüzlü, seviyeli bir hanım.

Merhaba,

Ben de bu iki doktorun adını duyuyorum daha çok. Başka tavsiyesi olan var mı?

Merhaba Hanımlar
Çok taze bir hamiş olarak hastane araştırmaları içerisindeyim...Şuan için aklıma yatan hastane olan Hisar Intercontinental hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edilen iki dr arasında kaldım. op dr filiz candan topuz ve op dr ayşe kara bu iki dr hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Merhaba grimreefer grimreefer ,

Bu doktorlardan birine gidiyor musun şuan? İzlenimlerin nedir?

Ilk doğumumu yaptığım Ayşe Kara'yı kesinlikle önermiyorum. Normal doğum yaptığım bu doktor tam bir tecrübesizlik abidesi. Bir doktor iyiyse normal doğuma hastasının uygun olup olmadığını muayeneler esnasında anlar ve kişiyi yönlendirir. Kesinlikle bir diretmem olmamasına rağmen,kim bu riski göze alabilir ki, normal doğum yapabileceğimi söyledi ve çook zor bir doğumdan sonra bir damarın dikilmemesine bağlı olarak iç kanama geçirdim ve ameliyata alındım. Kendi hatasını da hastanedeki başka bir doktor düzeltti, sanırım Prof Dr Kılıç bey di ameliyatı yapan. Tabiki bir kişinin başına gelenle Dr değerlendirilmez ama o risk nasıl alınır? Ya o bir kişi siz olursanız?

Back
X