- 15 Temmuz 2014
- 494
- 232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenim kullanıyor ve çok memnun. çelik kaşıkla da kullanabiliyor, çizilme vs yok canım. hayırlı olsun, güle güle kullanGeçen ay anneler günü indirimi ile çeyizime hisar multi granit tencere seti aldım 7 parça. Nette hisar granit ile ilgili pek bi paylaşım yoktu. Aslında ben öle araştırmadan almam ama hem rengi cezbetti hemde fiyatı baya düşmüştü. Var mı kullanan arkadaşlar ??
Çok mutlu oldum şimdi :) çook teşekkürlerkuzenim kullanıyor ve çok memnun. çelik kaşıkla da kullanabiliyor, çizilme vs yok canım. hayırlı olsun, güle güle kullan
Geçen ay anneler günü indirimi ile çeyizime hisar multi granit tencere seti aldım 7 parça. Nette hisar granit ile ilgili pek bi paylaşım yoktu. Aslında ben öle araştırmadan almam ama hem rengi cezbetti hemde fiyatı baya düşmüştü. Var mı kullanan arkadaşlar ??
Kırmızı tercih ettim. Fakat memnun değilim pişman oldum.Ne renk tercih ettin acaba
Kırmızı tercih ettim. Fakat memnun değilim pişman oldum.
Daha 2 aylık evli iken çizilmeye başladı graniti. Çok nadir Demir kaşık kullandım. Birinin kapağı kırıldı toz haline geldi. Yenisini istedim defalarca aradım sordum kesinlikle hiç bi şekilde ilgilenilmedi. En dandik Karaca nın graniti bile bunsan iyidir. multi granit filan değilmiş anlayacağın. Belki senin ki iyi çıkar.