güle güle kullan
ben 2. resimdeki tabakları ve çatal kaşık setinibeğendim
Valencia güzel ama çok ağır geldi bana
ÇKB ilk takımı beğendim mercury sanırım
Teflonların gold olanı var bende de çok seviyorum onları
güzel günlerde kullan inşallah
hisar alarak çok iyi bir seçim yapmışsın, ben bir ve ikinci sıradaki tabak takımlarını beğendim, siyahlar çok ağır geldi bana ama tabiki zevk meselesi önemli olan senin ne istediğin birde 50 tl farkla teflonlarını seramiğe çevirebilirsin aldığın yere bir sor istersen o takımlarda teflon ve seramik arasında 50 tl fark var seramik teflondan çok daha kullanışlı ve sağlıklıdır. şimdiden iyi günlerde güle güle kullan.
Güle güle kullann, çok güzeller :) Hisar'dan ben de çeyiz seti baktım. Seninkinden farklı olarak 3'lü sahan seti ve çay seti vardı. Toplamda 2600 gibi bir fiyat söylediler bana. Senin nerden aldığını öğrenebilir miyim? Ayrıca teflon yerine seramik tencere takımı olursa fiyat farkı olmuyor dediler. Sormuştum ben.
canım benim setimde de 3lü sahan seti ve 19 parça çay seti var çaydanlık-cezve takımıda var ben resimleri eklemedim daha doğrusu benzerlerini bulamadım diye eklemedimben urfadan alıyorum canım bu arada firmanın yaptığı bi kampanya değil mağazanın kampanyası stoklar tükenene kadar bana çok uygun geldi o yüzden aldım adayım bile yok daha
700 tl kadar uyguna gelmiş o zaman sana. Güzel olmuş. :) İyi bir aday da bulursun inşallahTeşekkürler cevabın için..
Aynı setin royal yemek takımlısı 3250 TL'ye, aradaki bu kadar fark normal mi, daha dün aldım, iade etsemmi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?