Hisler ve mantık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bir sosyolog ve hipnoz uzmanı olan birinden terapi alıyorum. Bana diyor ki kendini bastırma içinden geleni yaşa sonunda ölüm yok diyor. Mesela cinsellik duygunu bastırma yaşa diyor ona şans ver diyor ilk haftasında gonderirsin diyor. İçim huzursuz oluyor o böyle diyince de ama uzak durup bastırmaya çalışırken de oluyor her türlü kaygı. Bana verdiği tavsiye normal mi sizce ? O kadar danışmanlık veren biri ama ne bileyim garip geldi bana..
Emin misin diploması var mı bu kişinin? Hiç normal gelmedi bana. Bu adamdan da bu sosyolog! dan da uzak dur.

Bu arada bir sosyolog ve hipnoz uzmanı olan birinden terapi alıyorum. Bana diyor ki kendini bastırma içinden geleni yaşa sonunda ölüm yok diyor. Mesela cinsellik duygunu bastırma yaşa diyor ona şans ver diyor ilk haftasında gonderirsin diyor. İçim huzursuz oluyor o böyle diyince de ama uzak durup bastırmaya çalışırken de oluyor her türlü kaygı. Bana verdiği tavsiye normal mi sizce ? O kadar danışmanlık veren biri ama ne bileyim garip geldi bana..
Sevişmek istiyorsanız sevişin ama bunla değil.
Ukraynaya oraya buraya giden adam da her tür hastalık olabilir.
Arkadaşlarınızın ilişkisi kafanızı bulandırmış, sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bu adam size mutluluk getirmez. İleride sık sol boynuz yemek istemiyorsanız uzak durun.
Sevişecekseniz de yedekte tutulmayacağınız, herkese seks için koşmayan daha kaliteli bir adamla sevişin.
Adam kadın olsun yeter kafasında. Hiç mi rahatsız olmayacaksınız?

Buraya konu açmıştım önceden yeni bsladigim işyerinde birinden hoslandigimi flort tarzı konuştuğumuzu . Lakin onun ben yokken Ukrayna'dn bir bayanla görüştüğünü ve le tanışınca onu birakmayip ikimizi idare ettiğini anlatmıştım. Neyse bn 3 kez üst üste yalanını yakalayıp baya üzülmüştüm sonra bir ay yüzüne bakmadım dip dibe çalışıyoruz aynı masada. Zamanla sinirim geçti iki ay oldu . Şimdi yine konuşuyoruz ediyoruz geneli iş bazen de normal. O sozde beni seviyor aşırı pişman mutsuz falan filan. Ama bende ona güven filan bitti . Buna rağmen ondan artık hoslanmamam lazım bana söylediği yalanları unutmamam lazım ama duygusal boşluktan ve hergün dip dibe olduğumuzdan sürekli aklım ona kayıyor . Birileri ile tanışmak için program indirdim happn diye. Yok yani ise cezbetmiyo öyle onced n konuşmaktan zevk aldığım biri vardı onu da istemiyorm. Bu durum kaygilandiriyor beni olmayacak biri o ama duygularım var malesef . Böyle bir durumda nasıl içimde bitirebilirim bu durumu yardım istiyorum sizden.

Duygusal boşluğun çok fazla ama başkaları ile kendimi dusunemezken ona sarılmak öpmek istiyorum. Birde şu cinsel çekim olayı doğruymuş ve kolay kolay kimseyi begenmezdim onla yan yana gelince sanki teninde farklı bişey varmış gibi çekiyor. Ama malesef o pisliğin teki bana yalan söyledi benden hoslanmasina rağmen gidip kadınla yattı adi kopek :KK43:

En yakın arkadaşım da evleniyor aşk yaşıyor hayallindeki gibi birini buldu kıskanmak istemiyorm bunu özenme enerjisine dönüştürmeye çalışıyorum ama cidden zormuş kızlar..

Sürekli bu adamla ilgili tökezliyorsunuz
Artık iş değiltirmenizin zamanı gelmiş bence

Kizz nasil yapıyorlar???Havluyu boynuna orasına burasına mi bağlıo hayal edemedim nasil yapıyor 🤣🤣🤣
Havluyu adam gibi hayal etmek gerekiyor galiba , biraz pofuduk havlu olursa daha iyi olur alt kısımlarına da küçük bir havlu rulo yapıp dikilirse belki sınırları zorlayıp anlayabilirim :KK53:

Sevişmek istiyorsanız sevişin ama bunla değil.
Ukraynaya oraya buraya giden adam da her tür hastalık olabilir.
Arkadaşlarınızın ilişkisi kafanızı bulandırmış, sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bu adam size mutluluk getirmez. İleride sık sol boynuz yemek istemiyorsanız uzak durun.
Sevişecekseniz de yedekte tutulmayacağınız, herkese seks için koşmayan daha kaliteli bir adamla sevişin.
Adam kadın olsun yeter kafasında. Hiç mi rahatsız olmayacaksınız?

Bu kişi asosyal biri. Ailesinden de hep uzak büyümüş akrabasinda büyümüş. Ailesi başka şehirde. Genelde hep yalnizmis. Bana söylediği kimseye öyle yazıp edemem konuşamam diyor Türklere yani. Ukraynaliyla ingilizce konuşma sitesinde tanışıp işi ilerletmisler bu doğru çünkü kadınla da konuşmuştum. Şimdi de ben seni seviyorum diye tutturdu geçse şimdiye geçerdi 3 aydır seni düşünüyorum surkeli rüyalarımda sen varsın diyor. Kadının yanına niye gittin diyorum aptallık yaptım diyor son kez görüşecek diye gitmiş da kadın çağırmış da . Seni anlattım hep diyor. Bu kısım da doğru beni anlatmış cidden kadın söylemişti . Lakin anlaşılmayan kısım cinsellik olacağını bile bile gece ona gidiyor evine dönmüyor şerefsiz canı çekmiş işte belli. Bu yüzden güven vermiyor.

Sürekli bu adamla ilgili tökezliyorsunuz
Artık iş değiltirmenizin zamanı gelmiş bence

Değiştiremem şuan sıkıntı yani kpss ye giricem az kaldı ders çalışmam lazım burası da eve yakın yürüme.mesafesinde yo.yok bişey yok. Ve diğer işyerlerinden daha hafif isim .

Bu kişi asosyal biri. Ailesinden de hep uzak büyümüş akrabasinda büyümüş. Ailesi başka şehirde. Genelde hep yalnizmis. Bana söylediği kimseye öyle yazıp edemem konuşamam diyor Türklere yani. Ukraynaliyla ingilizce konuşma sitesinde tanışıp işi ilerletmisler bu doğru çünkü kadınla da konuşmuştum. Şimdi de ben seni seviyorum diye tutturdu geçse şimdiye geçerdi 3 aydır seni düşünüyorum surkeli rüyalarımda sen varsın diyor. Kadının yanına niye gittin diyorum aptallık yaptım diyor son kez görüşecek diye gitmiş da kadın çağırmış da . Seni anlattım hep diyor. Bu kısım da doğru beni anlatmış cidden kadın söylemişti . Lakin anlaşılmayan kısım cinsellik olacağını bile bile gece ona gidiyor evine dönmüyor şerefsiz canı çekmiş işte belli. Bu yüzden güven vermiyor.
Fark etmez.
Ahlak anlayışı bozuk.
Evli erkekle beraber olan kadına neler deniyor, burda da evli olduğunu bile bile giden bir erkek var. Karakteri bu. Evliliğe saygısı yok.

Ya topla arkadaş kendini.
Bu şekilde seni şey olarak görmelerine izin verme
Adam hiç tekin değil

En iğrenç ya da sevmediğiniz bir kokuyu hediye edin çok sevdiğim bir parfüm diye ki her gün sıksın o koku uzaklaştırır sizi ondan.yani umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X