- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havlu muSizi aptal yerine koymus. Kendinize hakim olun. Salgin var, ukraynaya gidemiyor, sizi yokluyor. Oltaya gelmeyin. Yok sayin. Cinsellik bolumunde havluyla sevisenler var. Baska seylerle ask yasayin ama ona tekrar o imkani vermeyin. Ben de ayni durumdaydim, uzuldum ama sonra gecti.
Ukraynadaki kadinla olsa seni bir kalemde silcek. Kadin mi yüz vermiyor artik eskisi gibi ya da aralarinda ne oldu bilmiyoruz. Baska üyelere sormussunuz beni sevmedigini nerden anladiniz diye. Anlattiklarinizdan kabak gibi ortada. Siz olayin icinde oldugunuz icin göremiyorsunuz. Dost aci söyle silkelenin.Buraya konu açmıştım önceden yeni bsladigim işyerinde birinden hoslandigimi flort tarzı konuştuğumuzu . Lakin onun ben yokken Ukrayna'dn bir bayanla görüştüğünü ve le tanışınca onu birakmayip ikimizi idare ettiğini anlatmıştım. Neyse bn 3 kez üst üste yalanını yakalayıp baya üzülmüştüm sonra bir ay yüzüne bakmadım dip dibe çalışıyoruz aynı masada. Zamanla sinirim geçti iki ay oldu . Şimdi yine konuşuyoruz ediyoruz geneli iş bazen de normal. O sozde beni seviyor aşırı pişman mutsuz falan filan. Ama bende ona güven filan bitti . Buna rağmen ondan artık hoslanmamam lazım bana söylediği yalanları unutmamam lazım ama duygusal boşluktan ve hergün dip dibe olduğumuzdan sürekli aklım ona kayıyor . Birileri ile tanışmak için program indirdim happn diye. Yok yani ise cezbetmiyo öyle onced n konuşmaktan zevk aldığım biri vardı onu da istemiyorm. Bu durum kaygilandiriyor beni olmayacak biri o ama duygularım var malesef . Böyle bir durumda nasıl içimde bitirebilirim bu durumu yardım istiyorum sizden.
Duygusal boşluğun çok fazla ama başkaları ile kendimi dusunemezken ona sarılmak öpmek istiyorum. Birde şu cinsel çekim olayı doğruymuş ve kolay kolay kimseyi begenmezdim onla yan yana gelince sanki teninde farklı bişey varmış gibi çekiyor. Ama malesef o pisliğin teki bana yalan söyledi benden hoslanmasina rağmen gidip kadınla yattı adi kopek
En yakın arkadaşım da evleniyor aşk yaşıyor hayallindeki gibi birini buldu kıskanmak istemiyorm bunu özenme enerjisine dönüştürmeye çalışıyorum ama cidden zormuş kızlar..
Gerçi havlu bile konu sahibinin bahsettiği Adamdan daha iyi bir seçenektir
Cinsellik bölümünde bir üye havluyla seviştim diye konu açmış başka bir üye arkadaşta onun konusunu paylaşıp bak havluyla bile sevişen var bu Adama mecbur değilsin gibilerinden bir mesaj yazdı. Konu sahibiyle ilgisi yok yani havlununHavluyla kim yiyismis anlamadim, adam mi, konu sahibesi mi?
Sizi aptal yerine koymus. Kendinize hakim olun. Salgin var, ukraynaya gidemiyor, sizi yokluyor. Oltaya gelmeyin. Yok sayin. Cinsellik bolumunde havluyla sevisenler var. Baska seylerle ask yasayin ama ona tekrar o imkani vermeyin. Ben de ayni durumdaydim, uzuldum ama sonra gecti.
Pişman olduğunu hiç sanmıyorum, pişkindir o. Pişmanlık uğramaz böylelerine, anca ‘tüh ya yakalanmasaydım hazır Ukrayna’ya gidemiyorken bununla idare ederim’ pişmanlığı vardır emin ol
Herif senin gözün önünde başkasıyla yatmış konu sahibesi farkında mısın?? Sana hiç değer vermiyor. Sakın sakın sakın.
Arkadaşın evleneceği için bu hislerin. Hemen silkelen kendine gel
Lütfen boşluktan dolayı o beş para etmez Adamla yeniden görüşmeye kalkmayın.Siz de sizi gerçekten sevebilecek birini bulabilirsiniz ama akışına bırakın,pozitif olun,zihninizi bu endişelerden arındırın
Sen bu adamla ilgili daha ne kadar konu acacaksin? Olmaz bu adamla olmaz. Bicakla kesip atar gibi atcaksin. Niye yedek oyuncu olarak tutturuyorsun kendini? Iki senelik iliskimi iki ay önce bitirdim kendim sebebide bana degersiz hissettirmesiydi. Ne aradim ne mesaj attim ben üzülmüyormuyum üzülüyorm ama olmayana yol verceksin ki önüne daha güzel kismetler ciksin. Sil su adami
Ukraynadaki kadinla olsa seni bir kalemde silcek. Kadin mi yüz vermiyor artik eskisi gibi ya da aralarinda ne oldu bilmiyoruz. Baska üyelere sormussunuz beni sevmedigini nerden anladiniz diye. Anlattiklarinizdan kabak gibi ortada. Siz olayin icinde oldugunuz icin göremiyorsunuz. Dost aci söyle silkelenin.
Boşluktandır. Corona bitsin boşluk biter
Hiç normal değil size böyle davranan biriyle cinsellik yaşarsanız pişman olacağınızı düşünüyorum ayrıca sosyolog değilde psikologla görüşmenizi tavsiye ederim.Ülkemizdeki bazı sosyologlar kendilerini psikolog sanıp terapi yapmaya kalkıyorlar sizde onlardan birine denk gelmişsinizBu arada bir sosyolog ve hipnoz uzmanı olan birinden terapi alıyorum. Bana diyor ki kendini bastırma içinden geleni yaşa sonunda ölüm yok diyor. Mesela cinsellik duygunu bastırma yaşa diyor ona şans ver diyor ilk haftasında gonderirsin diyor. İçim huzursuz oluyor o böyle diyince de ama uzak durup bastırmaya çalışırken de oluyor her türlü kaygı. Bana verdiği tavsiye normal mi sizce ? O kadar danışmanlık veren biri ama ne bileyim garip geldi bana..
Seni aldatan kişiye mi şans verip cinsellik yaşayacakmışsın? Bence bi psikologla görüş, sosyolog ve hipnoz uzmanının seni doğru yönlendirdiğini düşünmüyorum. Yaşadığın şeyden daha fazla pişman olacaksın emin ol. Cinsellik bi dürtü, hormonların gazına gelip ruhunu zedeleyecek şeylere kalkışma. Adam sana kullanacağı bi obje gözüyle bakacak, ileride daha çok pişman olacaksın. Cinselliği en azından seni sevdiğine inandığın biriyle yaşa, seni aldatan sana yalan söyleyenlerle değilBu arada bir sosyolog ve hipnoz uzmanı olan birinden terapi alıyorum. Bana diyor ki kendini bastırma içinden geleni yaşa sonunda ölüm yok diyor. Mesela cinsellik duygunu bastırma yaşa diyor ona şans ver diyor ilk haftasında gonderirsin diyor. İçim huzursuz oluyor o böyle diyince de ama uzak durup bastırmaya çalışırken de oluyor her türlü kaygı. Bana verdiği tavsiye normal mi sizce ? O kadar danışmanlık veren biri ama ne bileyim garip geldi bana..
Bu arada bir sosyolog ve hipnoz uzmanı olan birinden terapi alıyorum. Bana diyor ki kendini bastırma içinden geleni yaşa sonunda ölüm yok diyor. Mesela cinsellik duygunu bastırma yaşa diyor ona şans ver diyor ilk haftasında gonderirsin diyor. İçim huzursuz oluyor o böyle diyince de ama uzak durup bastırmaya çalışırken de oluyor her türlü kaygı. Bana verdiği tavsiye normal mi sizce ? O kadar danışmanlık veren biri ama ne bileyim garip geldi bana..
Senin çekim fena....O adam sahtekar,yalancı ama arzu isteklerin şelalee uzak dur ondan yoksa istemeden de olsa o adamin kollarinda bulacaksın kendiniBuraya konu açmıştım önceden yeni bsladigim işyerinde birinden hoslandigimi flort tarzı konuştuğumuzu . Lakin onun ben yokken Ukrayna'dn bir bayanla görüştüğünü ve le tanışınca onu birakmayip ikimizi idare ettiğini anlatmıştım. Neyse bn 3 kez üst üste yalanını yakalayıp baya üzülmüştüm sonra bir ay yüzüne bakmadım dip dibe çalışıyoruz aynı masada. Zamanla sinirim geçti iki ay oldu . Şimdi yine konuşuyoruz ediyoruz geneli iş bazen de normal. O sozde beni seviyor aşırı pişman mutsuz falan filan. Ama bende ona güven filan bitti . Buna rağmen ondan artık hoslanmamam lazım bana söylediği yalanları unutmamam lazım ama duygusal boşluktan ve hergün dip dibe olduğumuzdan sürekli aklım ona kayıyor . Birileri ile tanışmak için program indirdim happn diye. Yok yani ise cezbetmiyo öyle onced n konuşmaktan zevk aldığım biri vardı onu da istemiyorm. Bu durum kaygilandiriyor beni olmayacak biri o ama duygularım var malesef . Böyle bir durumda nasıl içimde bitirebilirim bu durumu yardım istiyorum sizden.
Duygusal boşluğun çok fazla ama başkaları ile kendimi dusunemezken ona sarılmak öpmek istiyorum. Birde şu cinsel çekim olayı doğruymuş ve kolay kolay kimseyi begenmezdim onla yan yana gelince sanki teninde farklı bişey varmış gibi çekiyor. Ama malesef o pisliğin teki bana yalan söyledi benden hoslanmasina rağmen gidip kadınla yattı adi kopek
En yakın arkadaşım da evleniyor aşk yaşıyor hayallindeki gibi birini buldu kıskanmak istemiyorm bunu özenme enerjisine dönüştürmeye çalışıyorum ama cidden zormuş kızlar..
Kizz nasil yapıyorlar???Havluyu boynuna orasına burasına mi bağlıo hayal edemedim nasil yapıyorHavluyla nasıl sevişiliyor ya oha![]()
Senin bu adama duyguların var, adam da zaafından faydalanıp seni kullanma peşinde. Cinsellik yaşayınca bağlanacaksın, adam karantina bitince de başka avlara yönelecek. Kalbin paramparça olmayacak mı? Sosyolog mudur nedir dangalak kafasız bir insan görüşmeyi acilen bırak. Bu işin eğitimini almış adam gibi bir psikoterapiste git.
Sevişip kafaya takmayacaksan, dediğini yap. Dediğini yapıp çocuk sana tekmeyi vurduğunda etkileri daha ağır olacak. Ben üzüntüden kilo kaybetmiştim. Etrafta ruh gibi dolaşıyordum. Toparlanmam 2 yılımı aldı. 2 yıl sonra birden karşıma çıktı, kolunda bir kızla, kızı unuttu. Önüme dikildi, şap şup ötü, konuşmaya çalıştı ama ben duymamazlıktan geldim. O gün onu görmezden gelmek ve onun kendini göstermeye çalışması beni çok mutlu etmişti.
Hoşlansa gidip başkasıyla yatmazdı. Sizi tanıyorken gitmiş kadınla öpüşmüş, kimbilir nerelerini öpmüş. Şimdi sağda solda takılamayınca cepteki kekliği deniyor.Benden hoşlanmadığını nasıl anladınız mesela yada kadından baya etkilendiğini ? Bilmek icin soruyorum