Buraya konu açmıştım önceden yeni bsladigim işyerinde birinden hoslandigimi flort tarzı konuştuğumuzu . Lakin onun ben yokken Ukrayna'dn bir bayanla görüştüğünü ve le tanışınca onu birakmayip ikimizi idare ettiğini anlatmıştım. Neyse bn 3 kez üst üste yalanını yakalayıp baya üzülmüştüm sonra bir ay yüzüne bakmadım dip dibe çalışıyoruz aynı masada. Zamanla sinirim geçti iki ay oldu . Şimdi yine konuşuyoruz ediyoruz geneli iş bazen de normal. O sozde beni seviyor aşırı pişman mutsuz falan filan. Ama bende ona güven filan bitti . Buna rağmen ondan artık hoslanmamam lazım bana söylediği yalanları unutmamam lazım ama duygusal boşluktan ve hergün dip dibe olduğumuzdan sürekli aklım ona kayıyor . Birileri ile tanışmak için program indirdim happn diye. Yok yani ise cezbetmiyo öyle onced n konuşmaktan zevk aldığım biri vardı onu da istemiyorm. Bu durum kaygilandiriyor beni olmayacak biri o ama duygularım var malesef . Böyle bir durumda nasıl içimde bitirebilirim bu durumu yardım istiyorum sizden.
Duygusal boşluğun çok fazla ama başkaları ile kendimi dusunemezken ona sarılmak öpmek istiyorum. Birde şu cinsel çekim olayı doğruymuş ve kolay kolay kimseyi begenmezdim onla yan yana gelince sanki teninde farklı bişey varmış gibi çekiyor. Ama malesef o pisliğin teki bana yalan söyledi benden hoslanmasina rağmen gidip kadınla yattı adi kopek
En yakın arkadaşım da evleniyor aşk yaşıyor hayallindeki gibi birini buldu kıskanmak istemiyorm bunu özenme enerjisine dönüştürmeye çalışıyorum ama cidden zormuş kızlar..