Hisleri kuvvetli arkadaşları bekliyorum

yazmayı unutmuşum falınızda ikinci bir lisan çıkmıştı
belki de yakın zamanda öğrenmek zorunda kalacaksınız

bunu söyleyen 2. kişisiniz, şaşırdım şuan :) biri bana yurt dışı demişti ama bilmiyorum şuan öyle bir durum yok..
iş görünüyor muydu bana peki

bunu söyleyen 2. kişisiniz, şaşırdım şuan :) biri bana yurt dışı demişti ama bilmiyorum şuan öyle bir durum yok..
iş görünüyor muydu bana peki
şu an sana iş göremiyorum üzgünüm :26:umarım yanılırım:44:

lingen rica etsem benim falıma da bakarmısın istersen bende tarot bakarım pek iyi değilim ama yorumlamaya çalışıyorum kendimce
sayfana yazmıştım ama arada kaynadı sanırım tamam canım sen bana bak ben sana
ben de kendimce bakıyorum işte 10 sene aradan sonra
fincanının fotolarını yolla bakayım

teş. ederim sayfada bir ara çok fazla kişi birden isteyince ben bakabildiğime baktım dediğin gibi arada kaynadı sanırsam:) bakarım şimdi müsaitim

gidene ağlamayı bırak canım yarım ayın vereceği huzur çok yakın ayrıl barış yaptığın bir arkadaşın var görünüyor lakin yakın zamanda tamamen kopacak bağlar ve sana çok daha derin bir ilişki görünüyor
iş veya okul hayatı bilemiyorum şu an tekliyor gibi ama düzelecek

hanede bir ameliyat görünüyor kime bilmiyorum biraz zorlu gececek
kalıcı bir hastalığın izleri var ailenizde ırsi bir hastalığın devamı süregeliyor sanki

bir ilişkin varmı yada evlimisin yanlış bir ilişki içindesin duygularından emin değilsin bu arada bu yüzden başka fırsatları kaçırıyorsun. ayrılacaksınız gibi.aldatma da olabilir.bu dönemde duyguların yoğunlaşabilir hislerinle hareket edebilirsin.fakat sen duygularını değil aklını kullanacaksın.karşındaki kişinin zihnini okuyabilme yeteneğin olabilir anlıyorsun ne düşündüğünü zeki birisin.kusursuzluğu arıyorsun insanları yönetmede becerikli birisin.fakat ilişkinde partnerin kendi çıkarları için seni kullanmaya çalışabilir.ilişkindeki sıkıntı seni zorlayacak bu çalışıyorsan bulunduğun konumu bile etkileyebilir. insanlar üzerindeki oteriten zayıflayabilir

canım çok doğru yorumlamışsın sevgilimle sürekli ayrıl barış bir ilişkimiz var ayrıldık kesin bu sefer sanırım onun üzüntüsünü yaşıyorum umarım dediğin gibi olur. benim sana yaptığım yorumda tutan 1 -2 şey varmı

canım hiç tutmadı ama gelecek ile ilgili olanlar tutar mı bilmem:)
benim yorumda da bitek sevgilin mı tuttu

hayır ailemizde kalıcı hastalık annem kanserden vefat etti bizlerde şuan birşey görünmüyor ama ileride olurmu Allah ın takdiri bilemiyorum. babam hasta birde. falının en beğendiğim kısmı "bu ilişkiyi salla çok daha derin bir ilişki yaşayacaksın" kısmı idi umarım öyle olur

canım hiç tutmadı ama gelecek ile ilgili olanlar tutar mı bilmem:)
benim yorumda da bitek sevgilin mı tuttu

canım ben de annemi 3 ay önce kaybettim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum
babacığını size bağışlasın Allah

evet bak gör ne güzel bir ilişki yaşayacaksın inşallah

başın sağolsun canım çok tatlısın

canım ben de annemi 3 ay önce kaybettim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum
babacığını size bağışlasın Allah

evet bak gör ne güzel bir ilişki yaşayacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…