- 31 Temmuz 2017
- 1.042
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Bence bir şans ver ben 3 defa Rededildim. Ana hala aşk kadınıyımHerkese Merhaba gününüz güzel olsun :)
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Pandemiden önce aynı sınıftan aşık olduğum kişiye duygularımı açmıştım. İlk buluşmada kendisinden soğutmak için hep mağdur edebiyatı yaptı. Ancak sonradan unutamadığı biri olduğunu storylerde ergence paylaşımlarını gördüğüm için soğudum, unutmaya başladım. Pandemide zor durumlar geçirdik ailece. Çok yorgun hissediyorum belki eski duyguların yoğunluğu ruhumu yordu. Yeni insan tanımaya mecalim kalmadı.
Sonrasında tesadüfi olarak biriyle tanıştım. İnternet üzerinde yaklaşık 3 ay konuştuk normal arkadaş gibi. Onun bana karşı duyguları vardı ama ben görmediğim birine karşı bir şey hissedemezdim.
Sonrasında ilk buluşmada çok rahattım heyecan pek yoktu , normal arkadaşımla konuşuyormuş gibi.. Hani hep derler ilk buluşmada içiniz ısınmasa arada çekim olmasa sonrada olmuyormuş.
Hala yazmaya devam ediyor ama bende heyecan yok hemen bitirsem mi yoksa 2.buluşmada mı karar versem. Ona da umut vermek istemiyorum
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Hesap ödemeyen çocuk mu bu canınHerkese Merhaba gününüz güzel olsun :)
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Pandemiden önce aynı sınıftan aşık olduğum kişiye duygularımı açmıştım. İlk buluşmada kendisinden soğutmak için hep mağdur edebiyatı yaptı. Ancak sonradan unutamadığı biri olduğunu storylerde ergence paylaşımlarını gördüğüm için soğudum, unutmaya başladım. Pandemide zor durumlar geçirdik ailece. Çok yorgun hissediyorum belki eski duyguların yoğunluğu ruhumu yordu. Yeni insan tanımaya mecalim kalmadı.
Sonrasında tesadüfi olarak biriyle tanıştım. İnternet üzerinde yaklaşık 3 ay konuştuk normal arkadaş gibi. Onun bana karşı duyguları vardı ama ben görmediğim birine karşı bir şey hissedemezdim.
Sonrasında ilk buluşmada çok rahattım heyecan pek yoktu , normal arkadaşımla konuşuyormuş gibi.. Hani hep derler ilk buluşmada içiniz ısınmasa arada çekim olmasa sonrada olmuyormuş.
Hala yazmaya devam ediyor ama bende heyecan yok hemen bitirsem mi yoksa 2.buluşmada mı karar versem. Ona da umut vermek istemiyorum
kafa yapısı uygunsa muhabbet güzel gidiyo 2. kez görüşebilirsin bence ben katılmıyorum ilkte olmazsa hiç olmaz lafınaHerkese Merhaba gününüz güzel olsun :)
Haha evettHesap ödemeyen çocuk mu bu canın
Kim demiş? bende aynı hisleri yaşadım o kişiyle evliyim şuan:)Hani hep derler ilk buluşmada içiniz ısınmasa arada çekim olmasa sonrada olmuyormuş.
Haha yani kendi içtiğimi ödedim ya neyse de kafamda dönüyor hep kasadaki öküzlüğü.Çok da etkilenme aşık olma durumu da olmadı zatenKuzum yemeyi icmeyi bedavaya getirmeye calisiyor olmasinyol ver
Enerjini harcama icine sinmeyen seyler cogalir ilerde ne ugrasacaksinHaha yani kendi içtiğimi ödedim ya neyse de kafamda dönüyor hep kasadaki öküzlüğü.Çok da etkilenme aşık olma durumu da olmadı zaten
zamanla sevdiniz yani :) arada bir çekim olmayınca hareketler hep göze batıyor yaKim demiş? bende aynı hisleri yaşadım o kişiyle evliyim şuan:)
Ben de öyle düşünüyorum ama kafam karışıkEnerjini harcama icine sinmeyen seyler cogalir ilerde ne ugrasacaksin
en başta ben bunla yapamam dedim ama muhabbeti birden kesmekte istemedim zaman geçtikçe başka huylarını yönlerini sevdimzamanla sevdiniz yani :) arada bir çekim olmayınca hareketler hep göze batıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?