bir ay icinde nisanlimla tanisma soz nisan ayarlamisim gibi endiselerim de oluyo sizde de oldu mu dugune yakin surecte gecici midir?
Pandemi sebebiyle isteme, söz ve nişan hepsi bir arada oldu. 2 ay sonrasında da nikah oldu gel bana sor 2 ay içerisinde kaç kilo verdim ne kadar yıprandım.merhaba dugune 2bucuk ay kaldi bir haftaya kadar hicbir problem yoktu fakat son birkac gundur ruhsal buhrandayim. nisanlimi seviyorum fakat alışveriş olsun digerleri yuk gibi geliyo kendi askerde ve cogu seyle ben ilgileniyorum bir yandan gece calismak bir yandan bunlarla ilgilenmek deyince bunalima girdim biraz sanki bir ay icinde nisanlimla tanisma soz nisan ayarlamisim gibi endiselerim de oluyo sizde de oldu mu dugune yakin surecte gecici midir?
yani 3yillik bir gecmisimiz var ama sanki her seyi aceleyle bir ayin icine sıkıstirmisim gibiBurasını tam anlamadım.
Düğün telaşı zor diyorlar yapmadım bilmiyorum.
Ailelerin karışıp,çeyiz bohça bu tarz şeyler beni geriyor,çocukluktan beri sevmediğim şeylerdi.
Ama şu var nişanlınız ne zaman askerden dönecek?
Onun dönüşüne göre ayarlasaydınız keşke,birlikte emek verip hareket etmiş olurdunuz.
Koşturmacadan yorulmak normaldir diye düşünüyorum.
evet ne yaptiginin farkında misin aloo diye ic sesim bagiriyo surekliOlur, ben ne halt yiyorum hissi gelirnormaldir. Kaygılı bir yapın varsa hele, dönülmez akşamın ufkuna vardığını farkettikçr stres basar. Evlendikten sonra geçer uyumlu bi çiftseniz.
evet ya ince ince dusununce o kadar cok ayrıntı var ki gelinligin tacindan damatligin yaka cicegine kadar dusundukce yeter ulan diyip kacasim geliyoPandemi sebebiyle isteme, söz ve nişan hepsi bir arada oldu. 2 ay sonrasında da nikah oldu gel bana sor 2 ay içerisinde kaç kilo verdim ne kadar yıprandım.
Eşim yanımdaydı sağolsun ama sürekli bir koşturmaca vardı. O tempo o kadar yorucuydu ki nikah oldu eve geldik her şey bunun için miydi diye sorduk
Çok kasmayın hepsi bitecek zevk almaya bakın derim
her sey basta fazla toz pembeymis onu anladim hayal kurmayla hayali gerçekleştirme asla bir değilmiş...Geçicidir. Yorucu ve stresli bir süreç. Kendini kasma. Aksine heyecanlı ve mutlu hissetmen lazım.
Yorulup bunalmışsındır ayrıca evlilik yaklaştıkça insan sevse de sanki içten içe heyecanla karışık korkuda yaşıyor.yani 3yillik bir gecmisimiz var ama sanki her seyi aceleyle bir ayin icine sıkıstirmisim gibi
askerligi bir yildi 48 gunumuz kaldi bundan dolayi da cok bunaldim
Düğün dışardaki insanlar için yapılan ve kimsenin memnun olmayacağı kesin olan bir eğlence biçimi. Üstelik bütün masrafı da düğün sahibi çeker, ailelerin arasına fitne fesat gire(bilir)r. Öyle düşünün ve harcamayı abartmayın sizden başka kimse zorluk çekmeyecek. Detaylara da çok boğulmayın kimse farketmeyecek. Çok yorulacaksınız. Bitince oh çekersiniz. Aynı ev içine girince huzurlu olacağınızı düşünüyorsanız kara bulutları kovalayın. Yok, huzursuz olacağınızı düşünüyorsanız hazırlığı kenara bırakıp kaçın.evet ne yaptiginin farkında misin aloo diye ic sesim bagiriyo surekli
amiiin cok teşekkür ederim insallah bu hislerim gecicidirYorulup bunalmışsındır ayrıca evlilik yaklaştıkça insan sevse de sanki içten içe heyecanla karışık korkuda yaşıyor.
Değişik bir süreç,umarım mutlu olursun bu anları da gülümseyerek hatırlarsın ileride.
kesinlikle oyle hic dusunmeyeyim diyorum ama sona da birakip stres yapmak istemiyorum daha kotu olurum diye umarim hepsi bitip gecer...Düğün dışardaki insanlar için yapılan ve kimsenin memnun olmayacağı kesin olan bir eğlence biçimi. Üstelik bütün masrafı da düğün sahibi çeker, ailelerin arasına fitne fesat gire(bilir)r. Öyle düşünün ve harcamayı abartmayın sizden başka kimse zorluk çekmeyecek. Detaylara da çok boğulmayın kimse farketmeyecek. Çok yorulacaksınız. Bitince oh çekersiniz. Aynı ev içine girince huzurlu olacağınızı düşünüyorsanız kara bulutları kovalayın. Yok, huzursuz olacağınızı düşünüyorsanız hazırlığı kenara bırakıp kaçın.
Normal evetmerhaba dugune 2bucuk ay kaldi bir haftaya kadar hicbir problem yoktu fakat son birkac gundur ruhsal buhrandayim. nisanlimi seviyorum fakat alışveriş olsun digerleri yuk gibi geliyo kendi askerde ve cogu seyle ben ilgileniyorum bir yandan gece calismak bir yandan bunlarla ilgilenmek deyince bunalima girdim biraz sanki bir ay icinde nisanlimla tanisma soz nisan ayarlamisim gibi endiselerim de oluyo sizde de oldu mu dugune yakin surecte gecici midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?