hislerim yalan söylüyor diyor mantığım inan ona diyor :(

yaren26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
24
0
36
Kocaeli
kızlarrr çok moralimm bozuk düşüncelerinize ihtiyacım var 3,5 senelik bi ilişkim var bu süre zarfında 8 kere falan ayrılıp barıştık daha doğrusu o ben bitti dedim o ciddiye alamdı ikana etti barıştık herneysee bi aydır falan hiç görüşmedik nerdeyse sadece telde konuşuyoruz bulıuşalım diyoruz ya iş yeriyle ilgili bi toplantısı oluyo ya siyasetle ilgili bi türlü 1 aydır bana vakit ayıramadı beyefendi belki doğrudur diyorum üstüne gitmiyorum ama içimde hep bi kuşku var vee yalan söylediğini hissediyorum yanii benimmi paramnoyalarım bilmiyorum ama ne zman görüşçek olsak illaki bişey oluyo açıklama yapınca inanıyorum mantıklı geliyo ama yani kızlar sizce benmi kuruyorum yoksa hisslerim doğrumu nası anlıcam bunu evet ona güvenmiyorum ama seviyorum yeri geliyo bana olan sevgisinden bile şüphe ediyorum artık kendimden orkuyorum hastalıklı bi kadın oldum sağlıklı karar veremiyorum bu kadar takmak istemiyorum onu ama ne yaparsam hep bi köşede o var işte bile hiç olmadık bi dakikada aklıma geliyo dalıp gidiyorum sizce gerçekten çok yoğun olduğu içinmi yoksa başka birimi var hayatında yanii offff ne kadar çok saçmaladım demi kızlarr :(

Bence bu sıralarda pek ilgi göremediğiniz için oluşuyor bu düşünceler.
Aynı şekilde birazcık bile ilgi üstümden çekilse ben de kurabiliyorum ki ne yaptığını birebir bilmeme rağmen.
Sanırım biraz hassas olabiliyoruz bu konularda.
Kendinize ilgilenecek konular bulup siz de aynı yoğunluk içinde olursanız bu düşüncelerden biraz da olsa uzaklaşabilirsiniz.

eski_bir_masal
Bence bu sıralarda pek ilgi göremediğiniz için oluşuyor bu düşünceler.
Aynı şekilde birazcık bile ilgi üstümden çekilse ben de kurabiliyorum ki ne yaptığını birebir bilmeme rağmen.
Sanırım biraz hassas olabiliyoruz bu konularda.
Kendinize ilgilenecek konular bulup siz de aynı yoğunluk içinde olursanız bu düşüncelerden biraz da olsa uzaklaşabilirsiniz.

evet haklı olabilirsin ama yalan söylediği hissine kapılıyorum vee işin en kötü tarafıda yalan söylediğini hissetiğim halde kanıtlayamıyorum malesef çünkü elimde bi kanıt yok paşa paşa ne dese inanmış gbi yapmak zorundayım ama içim içimi yiyo :(

evet canım aynı şehirdeyiz aynı şehirde olmamaıza rağmen tam 1 aydır görüşmüyoruz yada ona göre yoğunluktan görüşemiyoruz ama nedense bn yalan söylediği hissine kapılıyorum ama işin en kötü tarafı bu kanıtlamaıyorum paşa paşa inamış rolu yapıyorum :(

Uzun süredir de bir ilişkiniz var.
Sence nasıl bir yalan olabilir.
Eğer bir fikrin varsa belki ortaya çıkarma yönünde fikirler gelebilir.

Hisler yalan söylemez içinize doğan belkide gerçektir.

Aklınıza kuşku sokmak değilde... Erkekler kadınlar gibi birine yıllarca bağlı kalamıyorlar aşkları çabuk bitiyor..O yüzden karar sizin bence yolun başındayken doğru bir karar verin..

Seven erkeğin aklı sevdiği kadında olur bir an olsun haber almak ister.... Ama sevgi sıradanlaştıysa sanırım ilgisizlik başka şeylerin önceliği yer alıyor...

sevgiye o kadar güvenmeyin...

Gün gelir sizde çok acı çeken kadınlardan olursunuz...

inanmış rolü yapmıyorsun sadece doğru söylediğine inanmak istiyorsun vazgeçmek istemiyorsun.

Gerçekler acı olabiliyor ...

Ama şuda bir gerçek aynı şehirde iseniz o zaman başka biri aklına girmese bile sizden uzaklaşmaya başlamış bile...

Sizde onu aramayın.... ilgilenmeyin işlerinize yada derslerinize öenm verin... dışarı atın kendinizi...

Hisler yalan söylemez içinize doğan belkide gerçektir.

Aklınıza kuşku sokmak değilde... Erkekler kadınlar gibi birine yıllarca bağlı kalamıyorlar aşkları çabuk bitiyor..O yüzden karar sizin bence yolun başındayken doğru bir karar verin..

Seven erkeğin aklı sevdiği kadında olur bir an olsun haber almak ister.... Ama sevgi sıradanlaştıysa sanırım ilgisizlik başka şeylerin önceliği yer alıyor...

sevgiye o kadar güvenmeyin...

Gün gelir sizde çok acı çeken kadınlardan olursunuz...

fitneci seni ehehehe güldürdün akşam akşam erkekler ne kadar yalancıysa kadınlar hemcinslerim okadar fitneci gerçekden .sen git bence piskatri servisine

fitneci seni ehehehe güldürdün akşam akşam erkekler ne kadar yalancıysa kadınlar hemcinslerim okadar fitneci gerçekden .sen git bence piskatri servisine

arkadaşım sözlerine dikkat et...

Biz bayanalar sürekli birbirimizi teselli ediyoruz ama ortada gerçekler var.. Her şeyi de iyi ye yormamak lazım... Biz erkeklere taviz verdikçe pnlar daha ne çok canlar yakacak...

Benim doktora ihtiyacım yok.Hem fitneci demek anlam olarak bana yakışmaz..Ben kadının aklına fitne sokmuyorum o zaten şüphe ediyor. şüphe girdiyse işin içine bilki vardır bişeyler kadınların ön sezileri kuvvetlidir. aynı zamanda erkeklerde kadınalrı çok rahat kandırabilir..

bayan arkadaş 2 ay sonra nasıl açacak merak ettim..Takdir sizin...

yorum istemiş ... Sırtını sıvazlayamazdım ya...

Bir aydır ne görüşememesi..çok saçma,aynı şehirde bir de..bir fırsat ayarlaması lazımdı mutlaka..bence o görüşmek istemediği için görüşmüyorsunuz,erkek ne zaman görmek isterse ne yapar eder görür..tonla mantıklı bahanesi varmış görüşmemek için,bir bahane de sizinle görüşmek için bulamaz mıymış acaba..:50::50::50::50:

Son düzenleme:
arkadaşım sözlerine dikkat et...

Biz bayanalar sürekli birbirimizi teselli ediyoruz ama ortada gerçekler var.. Her şeyi de iyi ye yormamak lazım... Biz erkeklere taviz verdikçe pnlar daha ne çok canlar yakacak...

Benim doktora ihtiyacım yok.Hem fitneci demek anlam olarak bana yakışmaz..Ben kadının aklına fitne sokmuyorum o zaten şüphe ediyor. şüphe girdiyse işin içine bilki vardır bişeyler kadınların ön sezileri kuvvetlidir. aynı zamanda erkeklerde kadınalrı çok rahat kandırabilir..
bayan arkadaş 2 ay sonra nasıl açacak merak ettim..Takdir sizin...

yorum istemiş ... Sırtını sıvazlayamazdım ya...
arkadaşım bak bu arkadaş şimdi olurda sizin yuzunuzden gidip ayrılsa sebepsız yere çokmu daha ıyı olacak okadar konu okuyoruzki insanlar erkekler ne pislikler yapıyorda ayrılmıyorlar burda hiçbişey yokken senın dedıgın lafları cokmu dgru buluyorsun .vebalini alabılecekmısn yazıklar olsun ya.bunasıl teselli daha hiçbişey olmamışken 1 ayrıl gorusmedıgı ıcın .garip dogrusu .senınkısı tesellı degıl unutma bunu

Bir aydır ne görüşememesi..çok saçma,aynı şehirde bir de..bir fırsat ayarlaması lazımdı mutlaka..bence o görüşmek istemediği için görüşmüyorsunuz,erkek ne zaman görmek isterse ne yapar eder görür..tonla mantıklı bahanesi varmış görüşmemek için,bir bahane de sizinle görüşmek için bulamaz mıymış acaba..:50::50::50::50:
canım benım burda yapacagın en dogru karar arayıp ona sorman bi ilişkide böyle şeyleri inan başkası söylemesın sana ne yapacagını .ara sor sebebını ogren elbet vardır sebebı .eğer hala devam edıyorsa bırak kendı halıne artık onun erkeklıgıne adamlıgına kalmış sen yapacagını yapmışssındır.inan ortada sorun yok.şu anda tabiki

arkadaşım bak bu arkadaş şimdi olurda sizin yuzunuzden gidip ayrılsa sebepsız yere çokmu daha ıyı olacak okadar konu okuyoruzki insanlar erkekler ne pislikler yapıyorda ayrılmıyorlar burda hiçbişey yokken senın dedıgın lafları cokmu dgru buluyorsun .vebalini alabılecekmısn yazıklar olsun ya.bunasıl teselli daha hiçbişey olmamışken 1 ayrıl gorusmedıgı ıcın .garip dogrusu .senınkısı tesellı degıl unutma bunu

evet haklısın zaten ben teselli etmiyorum. Sadece yaşadığım bir olay üzerine alışması için söylüyorum.. Sebepsiz yere gidişi ile son bulma ... günümüz erkeklerin son modası...Sebep belitsin yada belirtmesin ayrılık her zaman üzer ...ayrılığı istemeyen tarafı...

canım benım burda yapacagın en dogru karar arayıp ona sorman bi ilişkide böyle şeyleri inan başkası söylemesın sana ne yapacagını .ara sor sebebını ogren elbet vardır sebebı .eğer hala devam edıyorsa bırak kendı halıne artık onun erkeklıgıne adamlıgına kalmış sen yapacagını yapmışssındır.inan ortada sorun yok.şu anda tabiki

herkes fikrini söylüyo burda siz ister katılın ister katılmayın,zaten konu sahibi de bunun için açtı konuyu..ayrıca sevgiliniz var mı bilmiyorum ama aynı şehirde olup da 1 ay boyunca görüşemek,size mantıklı geliyorsa diyecek bir şeyim yok..

Son düzenleme:
kızlar hepinizin söyledikleri doğru ama bn okadar çok emek verdim ki bu ilişkiye anlatamm aramızda yaş farkıda var 14 yaş var acaba haksızlıkmı ediyorum ona sonuçta gerçekten yoğun bi iş temposu var malümm yoruluyoda haklı olabilir mi diyorum bazende yani 1 ay görüşmemek için bukadar önemli ne olabilir iş iş bi yere kadar insan bi çay içmek içn vakit ayırır yne ayırır kafam çorba kızlar ne zaman arasam açıyuo ve hiç bişey yokmuş gbi konuşuyo ki bu aralar hiç aramadığım kadar arıyorum aklım sıra bişeyler çeviriryosa yakalıycam :(yanii saçmaladıkça saçmalıyorum geçen telde sordum sorun ne dedim hiçbişey yok hayatım sadece işler yoğun dedi söylicek bişey bulamadım ne zman arasam açıyo evet aradığımda işte sorun ne peki resmen paranoyak oldum herşey çok güsel olcak bu sen diyo bilmiyorum ama artık kendimi ii hissetmiyorum sağlıklı düşenemiyorum bi yandan yurtdışında bi okulla görüşüyorum alıp başımı gdiyim onuda bana yaşattıklarınıda siliyim hayatımdan ama okadar umutsuzm ki geleceğe dair ne işimi düşünüyorum ne kariyerimi artık hayattımı amaçsız yaşıyorum bu ilişki beni yordu ama bu noktaya gelene kadar neler yaşadım ne emekler verdimm bi anda hepsini silip gitmek mantıklımı kızlar yardım edin ne olur ne onunla ne onsuz durumdayım şuanda :(

kızlar hepinizin söyledikleri doğru ama bn okadar çok emek verdim ki bu ilişkiye anlatamm aramızda yaş farkıda var 14 yaş var acaba haksızlıkmı ediyorum ona sonuçta gerçekten yoğun bi iş temposu var malümm yoruluyoda haklı olabilir mi diyorum bazende yani 1 ay görüşmemek için bukadar önemli ne olabilir iş iş bi yere kadar insan bi çay içmek içn vakit ayırır yne ayırır kafam çorba kızlar ne zaman arasam açıyuo ve hiç bişey yokmuş gbi konuşuyo ki bu aralar hiç aramadığım kadar arıyorum aklım sıra bişeyler çeviriryosa yakalıycam :(yanii saçmaladıkça saçmalıyorum geçen telde sordum sorun ne dedim hiçbişey yok hayatım sadece işler yoğun dedi söylicek bişey bulamadım ne zman arasam açıyo evet aradığımda işte sorun ne peki resmen paranoyak oldum herşey çok güsel olcak bu sen diyo bilmiyorum ama artık kendimi ii hissetmiyorum sağlıklı düşenemiyorum bi yandan yurtdışında bi okulla görüşüyorum alıp başımı gdiyim onuda bana yaşattıklarınıda siliyim hayatımdan ama okadar umutsuzm ki geleceğe dair ne işimi düşünüyorum ne kariyerimi artık hayattımı amaçsız yaşıyorum bu ilişki beni yordu ama bu noktaya gelene kadar neler yaşadım ne emekler verdimm bi anda hepsini silip gitmek mantıklımı kızlar yardım edin ne olur ne onunla ne onsuz durumdayım şuanda :(

Ben şunu merak ediyorum,her allahın günü,sabah 9 den akşam 11 e kadar mı çalışıyor,cumartesi,pazarı yok mu bu insanın..ne bilim en kötü ihtimal saatler uyuyorsa kahvaltıya gitseniz,belki bir gün öğle arasında bile görüşebilirsiniz,ya da iş çıkışı kavhe içmeye..hiç vakit bulamaması pek inandırıcı değil gibi..

Neden akışına bırakmayı denemiyorsun canım,eğer sana yalan söylüyorsa bir süre sonra mutlaka acığa çıkacaktır..bir aydır görüşmüyorsunuz ama ısrarla işler var diyor,bekle bakalım..kendini rahatlatacak bir şeyler yok mu ne bilim başka şeylere yönel,bu konuya da askıya al,farzet ki ona küstün o yüzden görüşme konusunu açma,nereye kadar böyle gidebilir ki..elbette görüşmek isteyecektir..ya da görüşmek istemiyorsa artık bahane uydurmaktan vazgececektir..biraz sabır canım..

Son düzenleme:
kızlar öncelikle şu mesela benm yazdığı alıntı yapı altına kendi yorumlarınız nasıl yazıyosunuz bi türlü beceremedim :)

canm bu aralar yıl sonu olduğu için yoğun gece geç satate kadar çalışıyop haftasonu 15 gnde bir pazar müsait yani 1 ayda 2 pazar müsaitti birirnde ablasınn yanına gtti yiğenin doğum günüydü diğerndede uyudu :( yani anlıcağınız bi hafata içi kaldı bize hafta içndede ya toplantısı oldu ya işi bitmedi vs yani hep bi bahanesi vardı artık oluruna bırakıcam aramıycam sormıcam bakalım özlicekmi o arıcakmı yanii artık farkındayım sonuna geldik uzatmaları oynuyoruz ama nasreddin hoca misali ya tutarsa diyorum belki düzelir diyorum hoş umudum yoktaa allh büyüktür elbet bi yalan varsa başka birir varsa duyucam görücem ama şuanda tek istediğpim eğer aldatıyosa gözümle görmiyim bitsin ayrılalaım ama o kareyi görmiyim çünkü bundan önce 4 aylık bi evlilk geçirdim okul yıllarında çok sevdiğimi , sevildiğimi çok ii tanıdıdğımı düşündüm 3 ay içinde evlendim ve evlendikten 1 hafta sonra büyü bozuldu psikolojik ,fizizki şiddet vardı buda yetmezmiş gbi kendi evmde kendi yatağımda en yakın arkadaşımla yakaladım artık bidaha öyle bi sahne kaldıramm eğer başka biri varsa tabi şuanda bnmki tamamen bi paranoya olduğuna dair bişey yakalamadım sadece bi his yada geçmişimn bıraktığı güvensizlk duygusu :(

Back
X