kızlarrr çok moralimm bozuk düşüncelerinize ihtiyacım var 3,5 senelik bi ilişkim var bu süre zarfında 8 kere falan ayrılıp barıştık daha doğrusu o ben bitti dedim o ciddiye alamdı ikana etti barıştık herneysee bi aydır falan hiç görüşmedik nerdeyse sadece telde konuşuyoruz bulıuşalım diyoruz ya iş yeriyle ilgili bi toplantısı oluyo ya siyasetle ilgili bi türlü 1 aydır bana vakit ayıramadı beyefendi belki doğrudur diyorum üstüne gitmiyorum ama içimde hep bi kuşku var vee yalan söylediğini hissediyorum yanii benimmi paramnoyalarım bilmiyorum ama ne zman görüşçek olsak illaki bişey oluyo açıklama yapınca inanıyorum mantıklı geliyo ama yani kızlar sizce benmi kuruyorum yoksa hisslerim doğrumu nası anlıcam bunu evet ona güvenmiyorum ama seviyorum yeri geliyo bana olan sevgisinden bile şüphe ediyorum artık kendimden orkuyorum hastalıklı bi kadın oldum sağlıklı karar veremiyorum bu kadar takmak istemiyorum onu ama ne yaparsam hep bi köşede o var işte bile hiç olmadık bi dakikada aklıma geliyo dalıp gidiyorum sizce gerçekten çok yoğun olduğu içinmi yoksa başka birimi var hayatında yanii offff ne kadar çok saçmaladım demi kızlarr