Hislerimi anlatmalı mıyım?

flutist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
108
15
38
Ankara
Merhabalar... Sorunum şu ki 2-3 aydır aynı okulda olduğum biriyle bakışıyoruz, sabahları aynı servisle okula geliyoruz boş yerler de varken gelip benim yanıma oturuyor, önceleri dikkatimi çekmezken bu sürekli yanıma oturmaları yüzünden dikkatimi çekmeye başladı,hoşlanmaya başladım.. Hatta yanyana otururken kollarımız temas ediyo ne ben çekebiliyorum kendimi ne de o çekiyo kendini..Bakışıyoruz,hiç gülümsemedik birbirimize ya da hiç konuşmadık yüzyüze... Ama ben 2 kez hâl hatır sordum sosyal medya üzerinden, konuştuk ettik kısa cevaplar vermedi aksine söylediklerim üzerine sorular sordu falan ama devamı gelmedi... Bense çok hoşlanmaya başladım aklımdan çıkmaz oldu,onunla ilgili hayaller kuruyorum sürekli, yanıma her oturduğunda parfümü beni cezbediyo, yanımdayken bana o kadar yakınken bi o kadar da uzak olması üzüyo... Hoşlanmayan insan bunları yapmaz, ama hoşlanıyosa o mesajların devamı neden gelmez ki ya da bi adım neden atmaz? Gururumu her şeyimi hiçe sayıp karşısına çıkıp her şeyi söylemek istiyorum ama "Basit kız,zaten elimde bu kız" diye düşünmesini istemiyorum, ayrıca bi erkek grubuyla takılıyo acaba benimle dalga geçiyolar mıdır,Hele hislerimi söylersem rezil olur muyum diye çok korkuyorum, lütfen bana bir akıl verin her şeyi hiçe sayıp hislerimi cesurca söylemeli miyim,yoksa vaz mı geçmeliyim? Varsa bu konuda deneyiminiz,yaşanmışlığınız,paylaşırsanız çok memnun olurum...

Bence erkekte hoşlansa çoktan sana açılmıştı dediğine göre her gün yan yana oturuyosunuz en azından bi muhabbet açardı dimi? Bence karşı tarafında bişeyler hissetmesi gerek.Beklemelisin..

Ben olsam adım atmazdım, sonuçta o duygular içerisindeyse illaki gelirdi-gelir.

Senin hislerini onunla paylaşman 5-0 yenik baslaman demek diye düşünüyorum çünkü bu kız cepte dicek bence ilk adımı ondan beklemelisin

Bence bişey hissetseydi konuşurdu ya,bazen erkekler böyle yanlış sinyaller verebiliyo Ben olsam anlatmam.

Ha yaş ön dokuz ise yorumumu unut gitsin.utanıyordur.bence söyle gitsin.bu yasa gider bu.ileride soylemezwin şimdi söyle gitsin

Sen mesaj attığın halde devamı gelmediyse sakın söyleme pişman olursun reddedilceksin yüksek ihtimal

senin gibi hissetseydi çoktan adım atmış olurdu.
hayatında kimsenin olmadıgını biliyo mu ? belki bilmediği için çekiniyodur.
yada onun hayatında biri var.
ya da duygularınız karşılıklı değil. aklıma gelen ihtimaller böyle.
yoksa erkekler beklemez adım atmak için çokta düşünmezler
.

Adım atma sakın. O istese sana yazardı.

Ayrıca yanyana oturup konuşmamak nedir yaa..çok komik. Insan iki laf eder. Ben olsam havadan sudan konuşurdum az da olsa. Iki geyik yapar güler, sonra sabah mahmurluguyla camdan bakmaya devam ederdim. Yanımdaki teyze de olsa, hemcinsim de olsa.

Mesela uçakta bile korkudan yanımdaki adamlarla biraz konuşurum. Onlar da gayet sıcak davranir. İyi günler der ayrılıriz

Yani mesaj falan atma. O atsın. Ama o yanına oturunca gayet rahat iki çift laf et. Ergen gibi susma

Ona ilk ben mesaj attım hayatımda biri olmadığının farkındadır sanırım, hayatımda biri varken başka bir erkeğe neden mesaj atayım ki sonuçta...
Sanırım benim gibi hissetmiyor teşekkür ederim düşünceniz için

Evet yanımda oturan kişi sıradan bir kişi olsaydı elbette konuşurdum. Ama onu görünce kalbim hızlı hızlı atıyo,yanımda oturuyo olması bile aşırı heyecanlanmama sebep oluyorken, anlattığınız gibi rahat olamıyorum,ergenlikten değil.
Görüşünüz için teşekkür ederim :)

Konuşma engelli misiniz?
Hayır,çok şükür öyle bir sorunum yok

Canım kendinden yola çıkarak, onun hisleri hakkında çıkarım yapabilirsin. Ama onunla bire bir konuşmadan hepsi varsayım olarak kalacaktır. Mesaj atmışsın muhabbet ilerlememiş- devamı gelmemiş sanırım. İlgili erkek, affedersin poktan konu bulur yine de konuşur.

Biraz cool edalarda galiba bu çocuk :)
Erkek arkadaş çevresinde iddiaya bile girmiş olabilirler, 19-20 yaş bu tip (affedersin) hanzoluklara müsait.
"Bak kendime teklif ettireceğim, beni sevdiğini söyleteceğim" gibisinden... (Annemi gördüm bi an kendimde)

Sen söyleme bi şey, en azından bir süre daha davranışlarını takip et.

Bu nasıl bir yorumdur ?
Valla ben de şaşırdım da,tuttum kendimi...

Cool edalarda olduğu doğru, bence o hanzolukları yapmaya da müsait :) o yüzden çok çekindim bu erkek arkadaş grubundan..
Hislerimi söylemesem de sürekli konuşmaya teşvik etmeli miyim diye düşünüyorum, çünkü bu arada kalan durumlardan hiç hoşlanmıyorum kişilik olarak, ya olsun ya olmasın ama yeter ki sonuç belli olsun kafasındayım o yüzden biraz da bu acelecilik.. Kaybedecek ne var ki diyorum bazen de ezip geçme kendi gururunu o kim ki diyorum.. Çok karışığım çoook :)
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…