Hislerimi anlayamıyorum

Siz kafa karısıklığından dolayı değil hazır evlenmek isteyen biri var diye diğer ilişkinizi bitirmişsiniz

bu arkadaş sizde bir şey bırakmamış ki ayrıldıktan sonra hemen başkasıyla goruşmussunuz ve zaten daha önceden de tanımak istiyordum yazmıssınız aklınızın bir köşesinde hep varmış

evlilik için adamla olan ilişkiyi bitirmişsiniz

Bence diğer adama haksızlık yapmıssınız bunda da mutlu olamayacagınız açık
Açıkça ayagınıza sıkmıssınız

da artık yapacak bir şey yok
Geçen geçmiş

İkinci kişiyle beraber ve mutluyken, sırf evlenme teklifi etti diye buna mı döndünüz? 4 sene evlenmediği kıza pijama terlik muhabbeti yapan adam evlenince ilk günden neler yapar diyorum. Bakış açınız yanlış. Bitmiş ilişkiye tekrar şans vermenin manası yok.

Daha önce evlenip ayrılmışsınız, kötü evlilik nasıl olur biliyorsunuz. Zaman kaybetmeyin. Gereksiz insanlara değer vermeyin. Size birinin evlenme teklifi etmesi değer verdiği anlamına gelmez. Biri beni sürekli üzse ve tekrar hatalarımı anladım, değiştim dese si..i çekmiştim. İnanmayın. Sırf sizi kaybetme korkusu olmadığı için taktik yapıyor.

Bazı şeyler vaktinde güzeldir.

İş işten geçmiş, her ne kadar geri dönmüşseniz bile bence bu ayrılık size bazı şeyleri öğretmiş. Bu yüzden eskiden olduğunuz kişi gibi değilsiniz ona karşı. İyi de olmuş bana kalırsa. Dedim ya. Bazı şeyler vaktinde güzel. Siz ona aşıkken kıymet verseydi herşey belki daha başka olurdu şimdi. İçinize sinmeyen bi ilişkiyi devam ettirmeyin. Önünüze bakın mutluluğu arayın kimsenin mutluluğu sizinkinden önemli değil.

İnanın bana siz kendinizi dusunmezseniz kimse düşünmez.
Etttirmekte zorlanıyorum barışalı 1 haftaya yakın olacak.. böyle olacagını sanmıyordum ama gün geçtikçe bende her şey aynı yani sevgim artmıyor.. Evlilikle ilgili planlar gelecekle ilgili planlardan bahsediyor ama ben buna sevinmiyorum

İkinci kişiyle beraber ve mutluyken, sırf evlenme teklifi etti diye buna mı döndünüz? 4 sene evlenmediği kıza pijama terlik muhabbeti yapan adam evlenince ilk günden neler yapar diyorum. Bakış açınız yanlış. Bitmiş ilişkiye tekrar şans vermenin manası yok.

Daha önce evlenip ayrılmışsınız, kötü evlilik nasıl olur biliyorsunuz. Zaman kaybetmeyin. Gereksiz insanlara değer vermeyin. Size birinin evlenme teklifi etmesi değer verdiği anlamına gelmez. Biri beni sürekli üzse ve tekrar hatalarımı anladım, değiştim dese si..i çekmiştim. İnanmayın. Sırf sizi kaybetme korkusu olmadığı için taktik yapıyor.
İnanın teklif etti diye de dönmedim cünkü ben kafamdan net şekilde bitirip öyle başlamıştım başkasıyla.. Sadece acıdım ona.. Bir de biz devamlı ayrıl barış oldugumuz için toparlanırız belki dedim cünkü ilk defa onu beni kaybetmekten korkarken gördüm. Aptalım gercekten.. Hislerimi yok saydım.. Soğuduğumu bile bile döndüm.. Öbür kişiylede bir kaç sorun yaşamıştım o da biraz etkiledi sanırım dönmemi

4 sene boyunca aklı nerdeymiş. Siz başkasıyla ilişki yaşayınca mı kıymete binmiş? Ve bunu bile bile sizi ondan ayırdı değil mi? Tabi siz de 2.kişiye yeterince bağlı olsaydınız ayrılmazdınız. Ama inanın araya soğukluk girdi mi hele bir de yeni kişi girdi mi bundan sonra hiç bir şey toparlanmaz. Yine biter..
Haklısınızz

Ondan bir gün soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani birini eviniz gibi hissedersiniz sığınırsınız ya benim için öyleydi.. Şimdi kendimi ait hissedemiyorum .. Bulamıyorum o hissi.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de üç aşağı beş yukarı sizin yaşadığınız şeylerden geçtim ve insan çok kırılınca, çok hayal kırıklığı yaşayınca duygular da aidiyet hissi de kendiliğinden gidiyor gerçekten o çok değerli kişiler de artık herkes gibi oluyor.
Çok acı

Cevabı sende biliyorsun.Kafandaki o mutlu olur muyum , doğru kişi mi diye soru işareti olmasaydı buraya konu açmazdın.Ha yinede yazayım 2sinide salla bence.

Adam yine aynı adam. 4 sene boyunca aynı olan adam şimdi birden değişti mi sanıyorsun? Seni güzel analiz etmiş ona göre davranıyor. Bir kez olmadıysa yine olmaz. Kendine hayatına yazık etme

Adam yine aynı adam. 4 sene boyunca aynı olan adam şimdi birden değişti mi sanıyorsun? Seni güzel analiz etmiş ona göre davranıyor. Bir kez olmadıysa yine olmaz. Kendine hayatına yazık etme
Ne yapmam gerektiğini bilipte yinede yorum almak istiyorum nedense .. Beynim baya yorgun.. 4 sene boyunca hep adım attı barıştım. Sonra yine aynı şeyler.. Gerçekten karakterinin değiştiğini anlatıyor. Ama ben bile kolay kolay değişmem mesela..

Siz kafa karısıklığından dolayı değil hazır evlenmek isteyen biri var diye diğer ilişkinizi bitirmişsiniz

bu arkadaş sizde bir şey bırakmamış ki ayrıldıktan sonra hemen başkasıyla goruşmussunuz ve zaten daha önceden de tanımak istiyordum yazmıssınız aklınızın bir köşesinde hep varmış

evlilik için adamla olan ilişkiyi bitirmişsiniz

Bence diğer adama haksızlık yapmıssınız bunda da mutlu olamayacagınız açık
Açıkça ayagınıza sıkmıssınız

da artık yapacak bir şey yok
Geçen geçmiş
Evlilik için bitirmedim sonradan görüştüğüm kişide ailesiyle tanıştırmayı planlıyodu yakın bir zamanda. O da benle ilgili geleceğimizi beraber düşünüyordu.. Tercihim evlilikten yana olmadı sadece 4 sene boyunca sabrettiğim ilişkim ve sabırla sevdiğim adama karşı ne hissettiğimi anlayamadım. Barıştım onunla ama onu sevdiğimden ya da oley be evlenecek dediğimden değill. Tanımını koyamadıgım bir ruh halindeyim.. Mutlu değilim. Eger ki evlilik için olsaydı şuan mutlu hissetmeliydim bilmiyorum..

Evlilik için bitirmedim sonradan görüştüğüm kişide ailesiyle tanıştırmayı planlıyodu yakın bir zamanda. O da benle ilgili geleceğimizi beraber düşünüyordu.. Tercihim evlilikten yana olmadı sadece 4 sene boyunca sabrettiğim ilişkim ve sabırla sevdiğim adama karşı ne hissettiğimi anlayamadım. Barıştım onunla ama onu sevdiğimden ya da oley be evlenecek dediğimden değill. Tanımını koyamadıgım bir ruh halindeyim.. Mutlu değilim. Eger ki evlilik için olsaydı şuan mutlu hissetmeliydim bilmiyorum..
Çok affedersiniz ama hepımız diğeri evlilik teklifiyle geldiği için diğerinden ayrıldıgızı biliyoruz
Birini sevmeden evlilik mutlu etmıyor bundan dolayı mutlu hissetmıyorsunuz

Back
X