Hislerimle mantığım arasında sıkışıp kaldim:/

ya bakıyorum diğer insanlara ne kolay buluyorlar birbirlerini benim her tanıştırılmam trajik bi hal alıyor.biri vardı bikaç sene önce bi kere buluştuk bişey hissetmedim ama eş dost ilk seferde anlaşılmaz falan diye çok üsteledi bende 2.ye buluştum.gene aynıydı düşüncem oysaki o benden çok etkilenmişti farkediyordum kafa olarak uyumluyduk akıcı sohbet ettik ama içim almıyordu kabul etmedim.bi süre ısrar etti benden sonra 10 aya kalmadı evlendi.yakın zamanda biri vardı bu sefer telefonda bi süre konuştuk mesajlaştık sonra buluştuk ama baskıdan yıldım eş dost daha ne istiyosun böyle peşinden koşup duracaklar mı sanıyorsun bıdı bıdı işledi durdu beni tamam dedim devam edelim ama içim almıyor telefonu kapayıp duruyorum aramasın mesaj atmasın diye neyse gene olmuyor dedi bitti.kısacası olmuyor canım için ısınmıyorsa ilkten sonrada ısınmıyor bi gün birine ısınacakmı onada emin değilim ama itip kakmayla olmuyor ve gün geçtikçe karşı taraf ümitleniyor

ya bakıyorum diğer insanlara ne kolay buluyorlar birbirlerini benim her tanıştırılmam trajik bi hal alıyor.biri vardı bikaç sene önce bi kere buluştuk bişey hissetmedim ama eş dost ilk seferde anlaşılmaz falan diye çok üsteledi bende 2.ye buluştum.gene aynıydı düşüncem oysaki o benden çok etkilenmişti farkediyordum kafa olarak uyumluyduk akıcı sohbet ettik ama içim almıyordu kabul etmedim.bi süre ısrar etti benden sonra 10 aya kalmadı evlendi.yakın zamanda biri vardı bu sefer telefonda bi süre konuştuk mesajlaştık sonra buluştuk ama baskıdan yıldım eş dost daha ne istiyosun böyle peşinden koşup duracaklar mı sanıyorsun bıdı bıdı işledi durdu beni tamam dedim devam edelim ama içim almıyor telefonu kapayıp duruyorum aramasın mesaj atmasın diye neyse gene olmuyor dedi bitti.kısacası olmuyor canım için ısınmıyorsa ilkten sonrada ısınmıyor bi gün birine ısınacakmı onada emin değilim ama itip kakmayla olmuyor ve gün geçtikçe karşı taraf ümitleniyor

Yani sizede hakveriyorum o nedenle çok arada kaldım bende bazen sizin gibi ümitsizliğe kapiliyorum acaba birinden bigün etkilenebilecekmiyim çünkü hep bişeyler hissedemiyorum

Arkadaşlar 27 yaşındayim bu yüzden evlilik için belki vakit geçmiyor belki de tam zamanı bilemiyorum yani görücü usulü ile biriyle tanıştım gerçi daha bir kere buluştuk o farklı bi sehirde çıkıp geldi bir gün birlikte vakit geçirdik ama ben hiç birşey hissedemedim. Ama bayagidir telefonda görüşüyoruz ama kişilik olarak maneviyat olarak görüp gorebilecegim en iyi insan bunun farkındayımm. .

Henüz 27 yaşında, görücü usulü, farklı şehirden, sadece bir kez görüştüğünüz ve içinizin ısınmadığı biri için nasıl görüp görebileceğiniz en iyi insan diyebiliyor, bundan sonrası için de referans gösterebiliyorsunuz?

Evlilik bu, bu kadar önemli bir karar için görücü usulü görüşüp bir şeyler hissetmediğiniz evveliyatında da bir yaşanmışlığınız bulunmayan adamı bu kadar idealize edecek bir durum yok ortada, neden başka çare ya da umut yokmuş gibi zamanla sevgiye dönüşmesini bekleyesiniz ki...

aynen bende neredeyse 26 oldu yaşım ümitsiz olmak istemiyorum ama artık tanıştırılma lafı geçince bile midem kasılıyor ısınamıyorum birtürlü istiyorumki göresim gelsin kalbim atsın :(((((

Sevmedigin, biseyler hissetmedigin bi adami tolere etmek evlilikte cok mumkun olmaz. Buyuk askla bile evlendiginden yeri geliyor cekemiyorsun.zor bir kurum evlilik.bir daha dusun bence

Sevmedigin, biseyler hissetmedigin bi adami tolere etmek evlilikte cok mumkun olmaz. Buyuk askla bile evlendiginden yeri geliyor cekemiyorsun.zor bir kurum evlilik.bir daha dusun bence

Zaten zor olduğunu düşündüğüm için huyu suyu ailesi vs daha önemli geliyor İşte... zaman vericem sanırım ya... yorumlarınız için teşekkürler :))))

Henüz 27 yaşında, görücü usulü, farklı şehirden, sadece bir kez görüştüğünüz ve içinizin ısınmadığı biri için nasıl görüp görebileceğiniz en iyi insan diyebiliyor, bundan sonrası için de referans gösterebiliyorsunuz?

Evlilik bu, bu kadar önemli bir karar için görücü usulü görüşüp bir şeyler hissetmediğiniz evveliyatında da bir yaşanmışlığınız bulunmayan adamı bu kadar idealize edecek bir durum yok ortada, neden başka çare ya da umut yokmuş gibi zamanla sevgiye dönüşmesini bekleyesiniz ki...

Şimdi bütün yorumunuz için teşekkür ederim. Ama tabikide yüzde yüz iyi olur demiyorum. Şimdi huyu suyu oturup kalkmasi en önemlisi beni tolere etmesi ailesi işi gücü hepsi bi bütün,bazı değer yargıları vs. Zaten tanıdığımız insanlar ve benim aklım referansim... az çok taniyabilirim tabikide insan Sarrafiyim demiyorum ama sonuçta az çok tahmin edebiliyorum yani tabikide kader bazı şeyleri allah bilir küçük te değiliz.. yani işte zamanla belki onun ilgisi sevgisi yeterli gelir mi bilmiyorum sorun orda.. neden Düşünüyorum çünkü bazen geçen zamanin ve fırsatların telafisi olmaz... Sizede hakveriyorum teşekkürler

ilk gorusde her kes asik olmaz.sans vermek,tanimak evlenmek demek deyildir.evlenmek icin daha yakin olmaniz sevmeniz lazim.bence bu goruse sirf evlilik icin yok ,tanisma icin bakin.Evlilik konsunu zamana birakin.

Arkadaşlar 27 yaşındayim bu yüzden evlilik için belki vakit geçmiyor belki de tam zamanı bilemiyorum yani görücü usulü ile biriyle tanıştım gerçi daha bir kere buluştuk o farklı bi sehirde çıkıp geldi bir gün birlikte vakit geçirdik ama ben hiç birşey hissedemedim. Ama bayagidir telefonda görüşüyoruz ama kişilik olarak maneviyat olarak görüp gorebilecegim en iyi insan bunun farkındayımm. Mantık derken maddiyat düşünmeyin ikimizde aynı statudeyiz. Yani demem o ki dış güzellik geçici evet ama zamanla sevgiye dönermi umut verip yarı yolda da bırakmak istemiyorum bilemedim. Evlilik bu yani güzellik te geçici başka değerler daha ön planda ama arafta kaldim..

Ben sorunun nerde oldugunu anlamadim adamin tipini mi begenmedin ? yeni gorusmeye baslamissiniz adam ilk bakista kisilik ve maneviyat anlaminda anlasiyoruz demissin madem oyle gorusmeye tanimaya devam edin, acele etmeyin ..

Şimdi bütün yorumunuz için teşekkür ederim. Ama tabikide yüzde yüz iyi olur demiyorum.

kişilik olarak maneviyat olarak görüp gorebilecegim en iyi insan bunun farkındayımm. .

Şu kırmızılı kısma istinaden görücü usulü sadece telefonla ve bir kez yüz yüze gorüştüğünüz, şans verip vermeme de kararsız kalacak kadar içinizin ısınmadığını söylediğiniz biri için onun adına fazla iyimser kendi adınıza fazla karamsar baktığınızı yazdım hala da aynı fikirdeyim.

Rica ederim.

ilk gorusde her kes asik olmaz.sans vermek,tanimak evlenmek demek deyildir.evlenmek icin daha yakin olmaniz sevmeniz lazim.bence bu goruse sirf evlilik icin yok ,tanisma icin bakin.Evlilik konsunu zamana birakin.

Niyet belli olsada şimdilik evlilikten ziyade birbirimizle vakit gecirmeye çalışıyoruz yani bişey hissetmeden tanımam doğru mu bilmiyorum ama öyle yani..

Şu kırmızılı kısma istinaden görücü usulü sadece telefonla ve bir kez yüz yüze gorüştüğünüz, şans verip vermeme de kararsız kalacak kadar içinizin ısınmadığını söylediğiniz biri için onun adına fazla iyimser kendi adınıza fazla karamsar baktığınızı yazdım hala da aynı fikirdeyim.

Rica ederim.

Söylediklerinizi kulak arkası etmeyip düşüncegim haklisinizdir belkide çok teşekkürler.

Bana sorarsan her zaman dedgim seyi soyluyecegim yine ´ bi kadin her erkege asik olabilir´.
Cunku biz kadinlar ilgi ve alaka gordugumuz, bizi degerli hisseden her erkege zamanla biseyler hissedebilriz.
cunku kadinlar sevgiye aska ac.
Sevgilim en yakisiklisi olsun; beni yerin dibine gomuyosa defolsun gitsin.

İlk görüşte aşık olmayı falan beklemiyorsanız normal bir süreçtesiniz.
İyi biriyse görüşmeye devam edin birşeyler zamanla oluşur bence.
Ama hiç oluşmuyorsa da görüşmeyi sonlandırırsınız şu an için biraz erken. Başka bir üyenin de yazdığı gibi kendiniz için karamsar onun için fazla iyimsersiniz....

Valla ilk görüşmede bunun tipi ile benim ki bir mi,ne kadar tipsiz dediğim adama deli gibi aşık olup ayrıldıktan sonra 3 ay aşk acısı çektim,hala da devam etmekteyim,hisler zamanla oluşur

Arkadaşlar 27 yaşındayim bu yüzden evlilik için belki vakit geçmiyor belki de tam zamanı bilemiyorum yani görücü usulü ile biriyle tanıştım gerçi daha bir kere buluştuk o farklı bi sehirde çıkıp geldi bir gün birlikte vakit geçirdik ama ben hiç birşey hissedemedim. Ama bayagidir telefonda görüşüyoruz ama kişilik olarak maneviyat olarak görüp gorebilecegim en iyi insan bunun farkındayımm. Mantık derken maddiyat düşünmeyin ikimizde aynı statudeyiz. Yani demem o ki dış güzellik geçici evet ama zamanla sevgiye dönermi umut verip yarı yolda da bırakmak istemiyorum bilemedim. Evlilik bu yani güzellik te geçici başka değerler daha ön planda ama arafta kaldim..
Tamamen mantıkla da olmaz tamamen hissiyatla da bence.Mantığınıza yatmış zaten o tamam biraz ısınmayı deneyin bence ve bu devirde dediğiniz gibi birisini bukmak da zor unutmayın

Back
X