Hislerimle mantığım arasında sıkışıp kaldim:/

Yani hepinize tek tek teşekkür ederim. Çok haklısınız ablam da evli hemde sevdiği biriyle bana söylediği güzellikten çok daha önemli değerler var yani olumsuz huylari ciktikca sevgiyi bitiriyor herzaman sana değer veren le evlen ki zaten zaman la seversin yani çok kararsız kaldm çünkü sizde haklsnz[/QU
Çok itici bulmadıysan dene derim. Sana değer vermesi çok önemli. Bir süre sonra aşk bitiyor. Yaşam mücadelesi başlıyor. Yanında olmalı.

Valla ilk görüşmede bunun tipi ile benim ki bir mi,ne kadar tipsiz dediğim adama deli gibi aşık olup ayrıldıktan sonra 3 ay aşk acısı çektim,hala da devam etmekteyim,hisler zamanla oluşur

Biraz bende belki zamanla sizin gibi hissedermiyim diye tanıyıp fırsat vermek istiyorum..

eger hissedemediyseniz çok uzatmayın bence karşı tarafa da umut olmasın

İki farklı yorum ikinizede teşekkür ederim. İşte tamda bu nedenle aradayimm. Siz umut vermeyin diyorsunuz bir yanımda tanımadan bunu bilemezsin diyor. Tıpkı bu iki ayrı yorum gibi:confused:

Arkadaşlar 27 yaşındayim bu yüzden evlilik için belki vakit geçmiyor belki de tam zamanı bilemiyorum yani görücü usulü ile biriyle tanıştım gerçi daha bir kere buluştuk o farklı bi sehirde çıkıp geldi bir gün birlikte vakit geçirdik ama ben hiç birşey hissedemedim. Ama bayagidir telefonda görüşüyoruz ama kişilik olarak maneviyat olarak görüp gorebilecegim en iyi insan bunun farkındayımm. Mantık derken maddiyat düşünmeyin ikimizde aynı statudeyiz. Yani demem o ki dış güzellik geçici evet ama zamanla sevgiye dönermi umut verip yarı yolda da bırakmak istemiyorum bilemedim. Evlilik bu yani güzellik te geçici başka değerler daha ön planda ama arafta kaldim..
sende bir his de yok ki arasında nasıl kaldın...adamın sadece düzgün oldujgunu mantığın ile görüp karar vermişsin.
içinde kendine veya adama karşı bir gram şüphe varsa bu işe evet deme. ama bir kere ile görüşme de olmaz. karar verene kadar bir süre flört edelim birbirimizi tanıyalım dersin.o süreçte de olayı netleştirirsiniz.

sende bir his de yok ki arasında nasıl kaldın...adamın sadece düzgün oldujgunu mantığın ile görüp karar vermişsin.
içinde kendine veya adama karşı bir gram şüphe varsa bu işe evet deme. ama bir kere ile görüşme de olmaz. karar verene kadar bir süre flört edelim birbirimizi tanıyalım dersin.o süreçte de olayı netleştirirsiniz.

Yani sorum o tanıma sürecini verip vermeme konusuydu yanii o sürede bişeyler hissedermiyim vs. Ama bunu yaşamadan bilemiycegim eğer biraz daha ilerler hala hissizsem konuşmayı kesicegim ...

Yani sorum o tanıma sürecini verip vermeme konusuydu yanii o sürede bişeyler hissedermiyim vs. Ama bunu yaşamadan bilemiycegim eğer biraz daha ilerler hala hissizsem konuşmayı kesicegim ...
e kardeş bu adam bunları bilerek kabul ederek geldi sana. evetr yada hayır diyeceksin. emin değilsen biraz daha görüşmek istediğini söyleyeceksin..adam neden kırılsın..
adam bana evet diyecek eminim diye gelmemiştir ki.. eger öyle düşünüp geldi ise o adamdan kaçman lazım..

Eşimi ilk gördüğüm zamanlarda ondan hep kaciyordum. O kadar isinamamistim yani düşünün :dondurma:
Ama sonra beni o kadar guzel seviyordu ki beni sevmesine hayran kaldım .
Evet saçma gibi geliyor ama aynen böyleydi. Beni sevmesini seviyordum :KK49:
Evlenirken çok büyük şeyler hissederek evlenmedim. Annem hep derdi ki senin sevdiginle değil seni sevenle evlen. Anneme kizardim . Ama haklı çıktı ........
Zamanla onu o kadar çok sevdim ki belki su an bi karşılaştırma yapılsa ben daha çok seviyorumdur.
Zamanla aşık oldum. Ve begenmedigim adam su an bana oyle yakışıklı geliyor ki kirpiklerine bile hayranım....
Belki de benim gibi zamanla aşık olursun
Hakkında hayırlısı olsun :KK50:

Eşimi ilk gördüğüm zamanlarda ondan hep kaciyordum. O kadar isinamamistim yani düşünün :dondurma:
Ama sonra beni o kadar guzel seviyordu ki beni sevmesine hayran kaldım .
Evet saçma gibi geliyor ama aynen böyleydi. Beni sevmesini seviyordum :KK49:
Evlenirken çok büyük şeyler hissederek evlenmedim. Annem hep derdi ki senin sevdiginle değil seni sevenle evlen. Anneme kizardim . Ama haklı çıktı ........
Zamanla onu o kadar çok sevdim ki belki su an bi karşılaştırma yapılsa ben daha çok seviyorumdur.
Zamanla aşık oldum. Ve begenmedigim adam su an bana oyle yakışıklı geliyor ki kirpiklerine bile hayranım....
Belki de benim gibi zamanla aşık olursun
Hakkında hayırlısı olsun :KK50:

Ne kadar güzel anlattın iz maşallah ya allah mutlulugunuzu daim etsin :nazar::nazar::KK200:bende bu süreci yaşıyarak göreceğim artık düşünmüyorum sonu mu... zamanla payıma düşeni göreceğim

Tamam dış güzellik geçici de olay sadece o değil ki. Adam çirkin olur ama ssversiniz. Siz de bu durum olmamış. Mantık da bi yerde patlak verir. İsinamadiysaniz uzatmanin. Aynı yatağa girmek var işin ucunda.

Tamam dış güzellik geçici de olay sadece o değil ki. Adam çirkin olur ama ssversiniz. Siz de bu durum olmamış. Mantık da bi yerde patlak verir. İsinamadiysaniz uzatmanin. Aynı yatağa girmek var işin ucunda.

Ağzına sağlık teşekkür ederim fakat burda çok güzel örnekler de sunuldu belli olmaz
Denemeden yaşamadan bilemiycegim galiba denemeye değer mi zaman gösterecek...

Bencede deneyin.ama etrafiniza unutturun bunu yanj kimsenin gundemi olmasin. Bunu niye diyorum bi sure deneyip olmayacagina karar verirseniz sessiz sedasiz unutulsun aziz ve cefakar milletimize malzeme cikmasin diye

içinizde bir şey uyanmadıysa umut vermeyin, ama kestirip de atmayın da.

ben ilk görüşte aşka çok inanıyor sayılmam,
zamanla sevenlerdenim.
o yüzden fırsat vermeniz gerektiğini düşünüyorum, ama geleceğe dair çok plan yapmadan, birbirimizi tanıyalım aşamasını geçmeden...

içinizde bir şey uyanmadıysa umut vermeyin, ama kestirip de atmayın da.

ben ilk görüşte aşka çok inanıyor sayılmam,
zamanla sevenlerdenim.
o yüzden fırsat vermeniz gerektiğini düşünüyorum, ama geleceğe dair çok plan yapmadan, birbirimizi tanıyalım aşamasını geçmeden...

Çok teşekkürler düşünceleriniz için. İnce bi çizgi o söylediğiniz umarım çok umutlanmaz ama hep başkasını düşünüp kendi düşündüklerimi geri plana atmak istemiyorum bekleyip göreceğiz :KK39:

Back
X