Hislerine güvenmek

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba, size bi soru sormak istiyorum çünkü sıkıntım biraz da bu soracağım şeyle alakalı.
HİSLERİNİZE NE KADAR GÜVENİYOSUNUZ?

Ben hislerime güvendiğimden mi tecrübe edindiğimden mi yoksa zaten hiç bi işim doğru gitmediğinden mi bilmiyorum ama hislerime düşüncelerime acayip güveniyorum ve inanıyorum

Örnek vereyim; benim okul ile ilgili henüz çözemediğim bi sorunum var biri yardım edecek ve yetkili biriyle görüşecekti 3 aydır görüşmedi ve oyaladı durdu. Bende en son bugün yine sordum görüştüğünü söyledi ama ben bu işin olmayacağından o kadar emindim ki artık sonunda isyan ettim. Meğer görüşmüş gerçekten.ama ben hala olmayacağından adım kadar eminim.Bu konu aslında çok daha uzun ayrıntılı anlatamayacağım için içeriği önemsemeyin hiç.

Başka bi örnek; hiç bi kanıtım yok ama içimden bi ses sözlümün bugün benden sıkıldığını memnun olmadığını söylüyor ama kesinlikle bunu ima edecek bi hareketi yok yine de eminim bu durumdan mesela.

Aslında okulum ve başka durumlardan dolayı resmen depresyona girip girip çıkıyo gibiyim özgüvenimi mahveden bir sürü durum var şu ara ve başa çıkamıyorum belki sebebi budur.

Sizde de böyle olduğu oluyo mu?

6. hisleriniz kuvvetlidir sezgileriniz açıktır. Burcunuz sezgileri açık olan burçtur :) benim de rüyalarım çıkar arada ve sezgilerim güçlüdür inanırım yani ama mantığımı da elimden bırakmam :)

6. Hissimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum bende ama keşke olmasa sonu kötü olan bişeyi hissetmek insanı çok arada derede bırakıyo :D o yolda devam etsen bi dert etmesen bi dert

Okul işinden dolayı canın sıkkın, canın sıkkın olduğu için de her şey kötü gidecek gibi geliyor sana.
İyi şeyler düşün :)
Ben de kötü şeyler olduğunda derdimi anlattığım kişilerin benden sıkıldığını düşünüyorum. Ama sıkılmıyorlar. Yani öyle diyolar:ıslık:

Okul işinden dolayı canın sıkkın, canın sıkkın olduğu için de her şey kötü gidecek gibi geliyor sana.
İyi şeyler düşün :)
Ben de kötü şeyler olduğunda derdimi anlattığım kişilerin benden sıkıldığını düşünüyorum. Ama sıkılmıyorlar. Yani öyle diyolar:ıslık:

Doğru valla benim bi derdim olduğu zaman resmen yerlebir oluyorum :/

Ben de oyle. O yüzden kendime benzettim seni. Kotu dusunme işlerin hallolur inşallah :) hem en azından bi sozlun var benim gibi platonik degilsin:KK48:

Sözlümü de çok seviyorum ama öyle bi dert ki benimki eğer hallolmazsa sözlüm de elden gidecek o yüzden bazen keşke olmasaydı diyorum keşke herşey düzene girdiğinde olsaydı çünkü bi de onu kaybetme korkusu yaşamak var berbat bişey..

Sözlümü de çok seviyorum ama öyle bi dert ki benimki eğer hallolmazsa sözlüm de elden gidecek o yüzden bazen keşke olmasaydı diyorum keşke herşey düzene girdiğinde olsaydı çünkü bi de onu kaybetme korkusu yaşamak var berbat bişey..
Ama inan ki böyle çok düşününce de hiç bir şey duzelmiyor kendini yiprattiginla kalıyorsun. Benim bu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da her zaman sabırla beklemek gerektiği. Biliyorum zor ama rahat ol, su akar yolunu bulur :)

Ama inan ki böyle çok düşününce de hiç bir şey duzelmiyor kendini yiprattiginla kalıyorsun. Benim bu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da her zaman sabırla beklemek gerektiği. Biliyorum zor ama rahat ol, su akar yolunu bulur :)

İnşallah herşeyin hayırlısına varmasını istiyorum :)

Duydum ama hiç bakmadım aslında bi baksam iyi olur teşekkür ederim:) belki iyi düşünürsem iyi olur herşey
Her sey olmaz :KK45: bir kismi olur ama :) bununla ilgili cok teori var da en basiti insanin bir soruna olumlu yaklasimi ile olumsuz yaklasimi sirasinda uretecegi cozumler bile cok farkli olur. Sinav batti zaten der bir sey yapmaz kimisi, kimisi de ne yapabiliyorsam elimden ne gelirse yapayim son dakikaya kadar de sinavdan gecer. Hayat da boyle. Bol sans:KK200:

Benimde bütün işlerim ters gider hep etrafımda ki herkes artık bu kadar da olmaz der :) ve benimde sezgilerim çok güçlüdür. Hiçbir belirti yokken birşey hissederim çook uzun zaman da alsa o gerçekleşir ve hislerime güvenmediğim her zamanda hata yapmışımdır☺️

Bence bazı insanların imtihanı da bu her işinin ters gitmesi durumu. Allah çabamızı görmek istiyor demek ki☺️

Back
X