hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

hislerin kuvvetli ama bak dediklerin tutuyor evi annem babam alıyor allah her isteyene versin inşallah :) ayrıca baş ağrısı yapıyorsa biraz ara vermelisin bence :S

hayırlı olsun..
evet öyle canım burdada çok baktırırlar bana ama 3 şey görüyosam 1'ini anlatırım hepsini anlatınca içim sıkılır..

sardunyam foto yüklesem bana da bakabilir misin? senin için ne zaman uygun olursa :)

kızlar benim falıma da bakar mısınız? lütfenn.

mrb. canım senin falın çok karışık. Dostlarınla aranı açmak isteyen kişiler çevrende çok fazla..
düşünceli biri var falında manevi yönden yardım bekleyen biri ve ona sadece bir çocuk el uzatıyor..
Seni seven kişinin sadık olmasına ve sana olan güvenine inan..

şimdilik falında gördüklerim bukadar..
dilerim isteklerin gerçekleşir..

teşekkür ederim cnm.

mrb. canım falında senin yakınında siyah iri gözlü birinin nazarı var..
bebek bekliyo musun ? evliysen hamile kalabilirsin, bekarsan yakınında birinin haberini alabilirsin..
falında kedi var anlamı : Çevrendeki kişinin sana faydası olmakla birlikte zararı da var.
son olarakta kısa süreli bir seyahat görünüyo..

bu benim yorumum,
dilerim istediklerin olur...

canım benimkine de bakar mısın ?[/QUOTE]

Bir muradın var, gerçekleşmesi için muradının sahibinden sana bir adım gerekiyor. O adımdan snra önün aydınlanıyor. Şapka takan birini görüyorum sana getirdiği bir yenilik var. Aileden uzakta olup yakında gelecek olan biri mi var? Kucaklaşma görünüyor. Çok mutlu olacağınız bir kavuşma. Bir insan var içinizde melek gibi davranan ama dışarıda asabi birisi. “n” harfi gördüm. Geçmişinle yüzleşmen var. Ama kötü bir yüzleşme değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…