Hoşlandığım biri var, onunla ilişki yaşama ihtimalim, aşk meselesi falan görünüyor mu ?
busess bana da bir şeyler der misin lütfen ?
senin falına bakınca k.bakma içim daraldı :d falında birbirinin sırtından geçinen insanalar gördüm.biribirine bağlı bir çift gördüm ama çevrelerinde sıkıntını olduğu bi kadınla bir erkek belki bunlarda ayrı bir çift diğer çift hakkında onları çekiştirip duruyorkaının tarafından biride diğer çifte söylenen hakkında hafiyelik yapıy o gibi şu dedikodu yapan çiftin kocası galiba karısını aldatıyor başka birini düşünüyor(kadın cin fikirli biri).gitmek istedğin yoların fakat sıkıntılı gidemicen gibi sonra birini midesinde rhatsızlığı var doktora gitsn:d ayrılan temiz bir çift ,sona ikiyüzlü bi kadın var ama evinizizn içi gayet aydınlık birşey yok ne varsa çevrende var bazı şeyeleri kafaya fala takmagüzel sevinçlerin var evinize misafiler gelek gibi..güzelbide kuşun varbide bi muradın var ama daha zamanı var benden bu kadar canım ne demişler fala inanma falsız kalma :dd bide bi muradın var ama daha zamanı var
Canım öncelikle teşekkür ederim kırmadığın için.
Ben sana şöyle bir açıklama yapayım, evliyim, evliliğim eşimin ailesinin yaptığı dedikodular, kötülükler sebebiyle bitiyor, eşim onlarla oturduğumuz evden taşınmak yerine benden boşanmak istiyor. 1 haftadır evden ayrıyım ve eşim beni hiç aramıyor. Bu koşarak gelecek kişi kim dedikodulardan dolayı ve neden? Kötü birşey mi olacak? Uzun temiz biri gelecek diye belirtmişsin, bu kişi genç mi yaşlı mı? Bayan mı erkek mi?
senin adına üzüldüm umarım herşey gönlünce ve hayırlısı olur inş. cevap vermek isterdim ama şimdi baksam o zaman baktığı mı göremem zaten falın baya karışıktı başka sefere falını yüklersen buraaya tekrara bakmaya çalışırım ...
Teşekkürler.
Çift falan yok ortada valla.Epey karışmış bu fal belli ki.
Benim kafamın karışıklığı yansımış fala.
Ayrılan temiz bir çift ne oluyor anlamadım. :s
senin adına üzüldüm umarım herşey gönlünce ve hayırlısı olur inş. cevap vermek isterdim ama şimdi baksam o zaman baktığı mı göremem zaten falın baya karışıktı başka sefere falını yüklersen buraaya tekrara bakmaya çalışırım ...
yeni görüntüler yüklesem bakabilir misin? Çok daralıyorum, bu belirsizlik beni yoruyor.
walla sen bilmiosan ben hiç bilmiyorum dmektirD bende gördüğümü söyledim fala inanma fazlasız kalma
cnm benim falıma da bakabilir misin ?
keşke desenli fincan tabağı kullnmasaydın hiç göremiyorum o zaman ev haneniz bilindiği gibi sıkıntılı cocucğunuz var mı bilmiyorum ama evden biri sanki o sıkıntının içinde en çok onu düşünüyor eğer yoksada sıkıntıları üstüne çıkmışsınız demektir eşinizle birbirinizi çok seviyorsunuz ama yaşlı kel midir nedir bi adam biriyle kafa kafaya vermiş iyi niyetli şeyler konuşmuyor.diğer tabakta: sanırsam eşiniz ailesi karşı çok hassa sanki ellerine almışlar kukla gibi kulanıyor gibi..dışardan biri gelck genç bir bayan uzun saçlı baskın karakterli biri iyi niyetle geliyor... sorunlar hep çevrendn geliyor dediğin gbi taşınsanız çok şey değişebilir.sıkıntılı bir kalp çıkmış temiz.... uzun yüzlü biride yüzünü sizin haneye dönmüş açış ağzını yummuş gözünü bu kadar gördüm umarım bu zorlu dönemi atlatırsın ordan uzaklaşırsanız siziin için çok iyi olur ama fal bu sonuçta tek bir şeyle herşey değişebilir:)
Çocuğum yok, 10 aylık evliyim. Sıkıntıların üstüne çıkmak ne demek? Sıkıntılarımı aşacağım anlamına mı geliyor? Eşim ailesinin ağzına çok bakıyor? Birşey hissetmiyor musun eşimle takrar görüşme, barışma gibi? Ah! keşke uzaklaşsa o evden, sanki o evde birşey var orayı bırakamıyor. Bu evi yakarım diyor yine de gitmem. O uzun yüzlüler daha doğrusu yüzsüzler de görümcelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?