- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
olabilir evet canım ama jadalozum bulundugum durumu anlamıyorum ya kandırıldım mı dyorum 1 bucuk sene boyunca hep evlnce evlnicez diyen cocuk benm icin ölen cocuk ailevi sorunlarım var dedi bni üzdü bayılttı krize soktu karşısında krize grdm hic bsy yapmadı agzını acıp bişy demedi ve cıktıgımız süre icersnde bnmle brlkte oldu cok drendm olmamsı icin ama oldu işte bundan pişman lık duymuyorum yasadıgım icin ama beni bıraktgı icin sasryrm soku üstümden gtmyor hala ona cok güvendiğim için pişmanım sadece o bana bunları yaşattıkdan sonra onu affetmem cok zor nasıl affedeblrm blmyrm dün gece kadr gecesnde dua ettm allahıma allahm icimdeki acıyı al beni ya sevdgme kavustr dindir bu acıyı yada benm nasibim neyse onu gösterde dinsn bu acı dedm(
olduda geldi diyelim çok pişman barısmak icin kıvranıyo .. ve senden sonra kızlarla konustu takıldı etti ama kimseyle beraber olmadı cinsel anlamda ne hissedersin? güvenirmisin gerçi çok saçma bir nedenden dolayı ayrılmış ailevi problemleri varsa sen ne yapabilirsinki anca destek cıkrsın sanki aileyi birbirine katan senmişsin gibi ayrılması biraz saçma geldi bence ilişkinin ciddiliği ağır gelmiş eski rahat yasamını özlemis ve heves edip tekrar kısa süreliğine ayrılmıs gibi geliyo bana..Herşeyde bir hayır vardır ama inat için kimseyle çıkma ondan bir farkın olmaz sen onun hakkında ne düsünürsen oda senin hakkında aynısını düsünür